Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafał1452635

Ubiór na ślub

Polecane posty

Gość rafał1452635

Zostałem zaproszony do fotografowania u kumpla ślubu. Mam kłopot ponieważ nie mam w co się ubrać (garnitur wisi w szafie tylko jest na mnie za mały) czy wypada założyć spodnie jeansy + granatowa koszula w paski z długim rękawem (jak będzie chłodniej ) lub T-shirt z krótkim rękawem (jak będzie ciepło)? Garnituru nie chcę kupować. Czy wypada fotografowi się Psiknąć markową wodą toaletową (wyperfumować)?

Ubierz się w jeansy, koszulę i krawat. Na wielu imprezach widziałam tak ubranych fotografów. Jeśli chodzi o wodę toaletową, to jak najbardziej!

Gość rafał1452635
"psiknąć" można się normalnie (ok. 4 - 6 naciśnięć) czy oszczędniej żeby ksiądz nie miał pretensji?

Gość SamaJa2
Dźinsy odpadają. Szukaj spodni z materiału.

Czemu odpadają? Z tego, co widziałam, jest to dosyć powszechne.

wszyscy elegancko w spodniach na kancik a fotograf w dzinsach? absolutnie dzinsy odpadaja, na pewno znajda sie w szafie jakies bardziej eleganckie spodnie, nie koniecznie zestaw do garnituru albo sam garnitue, koszula i spodnie typu chinos albo jakies inne konieczie z materialu. a fotografow w dzinasach a nawet o zgrozo w klapkach sie widuje, ale tak nie wypada, nalezy sie dostosowac do poziomu imprezy.

potem taki fotograf znajduje sie na zdjeciach robionych przez innych i wyglada troszku jak mucha w ponczu :)

Gość rafał1452635
ale bardzo nie lubię chodzić w spodniach na kant. innych w szafie nie mam. a jeansy mam prawie nowe bez ŻADNYCH gnieceń, wytrarć. naszyć Ile "psiknąć" można się normalnie (ok. 4 - 6 naciśnięć) czy oszczędniej żeby ksiądz nie miał pretensji?

Gość didi 2345
tylko nie dzinsy, kup sobie spodnie z materialu( nie musz byc w kant) sa jeszcze inne spodnie pomiedzy dzinsami i eleganckimi kantami

Gość gggh
to ten garnitur to z pierwszej komunii wisi, że za ciasny? ile lat masz, chłopie, żeby w szafie nie mieć garnituru, żadnych innych spodni poza jeansami i żadnej marynarki?! musisz to nadrobić.

Gość dorociczka
jeżeli dżinsy to tylko czarne do tego koszula i krawat

Gość mmmmmyyy
mozesz z powodzeniem, bedziesz dobrze wygladal.

Gość simaaa
moj znajomy fotografujacy pewien slub ubral sie tak: -mokasyny brazowe(zamsz) -dzinsy niebieskie -pasek dosc elegancki (tez braz-skora) -marynarka zamszowa (braz) -koszula ecru (zaden krawat) wygladal......swietnie i elegancko. (ok-ja mu pomoglam dobrac deko ubior) ;)

Gość batman-niestylista
Kup garnitur. Ciemniejszy szary, albo granatowy. Jednolity. Szukaj po przecenach. Jak się postarasz to dostaniesz 100% wełny do 500 złotych (vistula jeszcze ma niezłe wyprzedaże). Na pewno masz w przeciągu roku kilka okazji, żeby błysnąć garniturem i zrobić dobre wrażenie. Przyda Ci się.

Garnitur obowiązkowy, ale bez pzresady nie ubieraj się czasem jak Pan młody, czyli coś luźnego koszula jakaś kolorowa czy w prążki a nie biała.

Gość garnitury sa fajne nawet
w lumpeksach, trochę poszukaj,DŻINSY NIGDY NA WESELE!!!! TO BRAK SZACUNKU!