Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyyynaaa

ile dac lekarzowi i jak to załatwić?

Polecane posty

Gość Justyyynaaa
konkretnie to myślała o tym lekarzu co będzie robił operację bo to od niego najwiecej zalezy ale tu jest problem bo oni sami w ostatniej chwili ustalają grafik a co dopiero żeby informowac pacjenta o tym i to jakoś czas wczesniej

Gość ixyyyyyyyyyyy
lekarz robi operacje a co z anestezjologiem? jak poda zle znieczulenie? albo lekarzami, ktorzy asystuja i cos pokreca? albo pielegniarka nie poda odpowiednich lekow? albo sprzataczka nie wytrze plamy z podlogi i kobieta sie potknie i umrze wymieniac dalej komu trzeba zaplacic?

Gość Justyyynaaa
oj ironizujesz ale w sumie to trudno nie przyznac ci racji

Gość mg848484
Też nigdy nie myślałam o łapówkę, do czasu..miałam powtarzających się stan zapalny.ciągle zwolnienia .ledwo funkcjonowała.a tu trzeba jeszcze pracować.żyć.zając się dziećmi.w końcu trafiłam do szpitala.termin operacji prawie za rok.mąż dał łapówkę i operacje miałam za 2 tygodniu.oczywiście jakość życia od razu się poprawiła.mogę żyć nirnalnie

Gość gość
A ile dałaś jeśli można wiedzieć ? I tak jesteśmy anonimowi tutaj. Ja mam dylemat czy dać ginekologowi żeby był przy porodzie i żeby wszystko dobrze się skończyło. Jak myślicie . Bo chodzę do niego prywatnie

Gość misz
Nie wiem, co sądzić o łapówkach. Dla mnie to jest dziwne, chore. Większość ludzi myśli, że jak się da w łapę, to lekarz zrobi swoją robotę dobrze, a jak się nie da, to spapra. Naprawdę ludzie (lekarze) są aż tacy, żeby coś specjalnie zepsuć, zaszkodzić pacjentowi, bo nie dostali łapówy? Dla mnie to jest niewyobrażalne.

Gość gość
Jest jeszcze wyjście- zapisac sie na wizyte przez portal pacjenta- a jest to możliwe w LuxMed. To ułatwienie dla każdego.

Gość Maryjan

Najlepiej daj księdzu, niech się pomodli, tam nie istnieje pojęcie           Ł A P Ó W K A , tylko co łaska.