Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek pieknej na kolanka chce

chciałbym być kotkiem Pięknej i ...

Polecane posty

Gość Piękna bedzie głaskac po głowi
nie zartuje:) A ty miałes przyjsc na nozkach do Pieknej:) Obiecałes..

moze przyjde :) tylko nie wiem, co mnie czeka, jak przyjdę ... teraz mnie tak zachęcasz, a jak przyjdzie co do czego, to mnie owczarkiem niemieckim poszczujesz :(

do kosciolka mozesz przyjsc wez kwiatki dla matki boskiej pomodlimy sie o zdrowego dzidziusia. FF to ty tam jestes? Jestes nieprzewidywalny:) zapamietałes moje marki ciuchow? Pamietaj 25% za pomysł, tez nie zartuje;) Fajny pomysł nie:)?:classic_cool: mam kolejny:) a reszta obiecanek wykonana? I nie słucha siostr, ze je wkurza jak brat slucha bratowej..Powinny byc szczesliwie, ze ma kogos kogo kocha i ze jest harmonia. A nie ze potrzeba do zupy kefiru a jest smietana. Podjudzanie i niszczenie...a miałobyc budowanie. zwiazek to 2 , nie 3 i wiecej.

za reklame👄 chodz ty na brak angazu nie mozesz narzekac ale czy wykorzystujez swoje dary dobrze i wlasciwie? zapytam jak na kazaniu ksiadz..? ja mam inne zdanie.;)

trzymanie darów, talentow i nie wykorzystywanie ich jest grzechem I grzechem jest to, że ktos ma 10 sukien i ma je dla siebie... a w pismie pisze masz 2 suknie? daj jedna innym..ty masz 10 tak naliczyłam.. kazda suknia nasiaka danym człowiekiem... ale pogadamy o tym w realu, to głeboka rozmowa. Bo mnie nie interesuje płytkie zycia. I patoglogia. w stylu alfonsy sponsor wyrzucanie komus butow..moze na zlosc, abys sie wkur.. a niby sprzatnie potem smutna minka..itp DOBRANOC kOCHANIE;) masz play?

nikt mnie nie podjudza ani nie nastawia zle do Ciebie:) nawet moja mama Cie lubi;) byłaby dumna z takiej synowej, madrej, dobrej, ładnej i zgrabnej :) bo moja mama zwraca uwage na figure u kobiety, jak figura ładna, to sie mamie podoba taka synowa :) ale grubej to by chyba nie zaakceptowała tak łatwo:o a tak to masz u niej duży plus ;) bo mówi ze jestes fajna kobietka :D

tak, mam play :) jak chcesz to pusc mi sygnałka :) to sie umówimy :) albo na gg, to wybieraj, jak chcesz;)

to wez mame do kosciolka:) Ja tak widziała ja 1,5 w sklepie ale nie wiedziałam czy umie polski..mowiła śłodkie japka..ale podziwiam ze sie uczyła mojego jezyka.. Bo naprawde bym z nia porozmawiała juz wtedy. Mama to mama:))) 👄 dla mamy 👄 dla Ciebie

a ok to sygnałka, ale dam ci go jutro rano przy kawce ok? jest wiekszy gwar. teraz za cicho, wszystko bedzie slychac...jakby było cieplej to by wyszła na balkon..;) ale zimno jak cholera.. Fajnie, ze masz play'a!:) ❤️👄 bo tak z neta wychodziło ze to orange..nie wiem pomieszane te sieci;) ps napisze koledze ze nie ide jutro z nimi, miałam im wspomoc spiewac..;) I isc na swoja msze. Bede gadac z Toba Kochanie, pa:classic_cool:

mame do koscioła? ee, nie. ona jest niewierząca, ale na drinka lub whisky to ok, ale Ty stawiasz ;) no i mama czeka na tego dzidziusia naszego, bo juz by chciała byc babcią :D

to zadzwoń do mnie albo przyjedz :) wiesz gdzie mieszkam, niedaleko Ciebie ...;) to wpadnij do mnie, bo akurat jestem, a potem jade do USA, to sie juz nie zobaczymy:( pa:classic_cool:

mama powinna Ciebie miotła pogonic aby byc babcia:D To miłe, ze chce dzidziucia..wnuczka:) dam ci sygnałka tylko mnie nie złap, doładoac moge sie dopiero wponiedziałek...i odzwon. ps Nawróce mame:):classic_cool:

zarty zartami, ale ja naprawde tesknie za Tobą :( wcale przez ten cały czas nie zapomniałem... ani troszke nadal Cię kocham :) zawsze bedziesz w moim sercu :) pa

tu nie zarty, mimo ze pełno emotkoww pa

nie zarty?:) a jakos tak to brzmi...niepowaznie troszke jak kpina

Gość Alfons i sponsor
wydaje mi sie, ze Piekna pisze z serca.. kto inny z ciebie kpi i to w zywe oczy.. Dzieci o połowe młodsze od ciebie.

Gość Kochana Pięknooo
pochowaj rybke:( i doładuj sie:) pa:D

jakie dzieci? ja nie zadaje sie z dziećmi:o a Piekna gdyby czuła cos do mnie, to by była ciepła, a nie zimna jak lód nie odtraciłaby mnie, nie poszczuła wilczurem, gdy pukałem 2011 :(

Gość Piekna bedzie glaskac po glowi
Nie poszczulam..spałam..najnormalniej w swiecie A mama nie zna ciebie i rzekal ze to pewnie akwizytor czy jechowi bo sobota była.. moge przysiac na pismo sw. jakby nie kochala to czy zadawałabm sobie tylle trudu? pisanie gadanie miłe opsiy gg i tutaj pomysły rady abys kontraktu nie zrywał..tyle ludzi a ja cii dałam najleszpe rozwiazanie Zawsze uwazam, ze kobieta jest ostoja i przystania dla faceta a on jej skałą. do jutra, do sygnałka i rozmowy, pa Basniowych snow.

Tylko nie pij piwa Kochanie:)rano! Wolałabym abys był w stanie jasnosci umysłu jak bede Ciebie👄 tzn rozmawiac;) ppa

jesli mnie kochasz, czemu nie napiszesz do mnie na gg? moglibysmy sie umówic gdzies wiem ze nie napiszesz na fb, ani na nk, ani na maila, ale na fikcyjne gg bys mogła.... bo nic Cie to nie kosztuje, nadal pozostajesz anonimowa a skoro nie chcesz, to jasny sygnał dla mnie, ze kontaktu po prostu sobie w dalszym ciagu nie zyczysz wiesz ze ja juz nie bede jezdzic autem jak kiedys, to przeszlosc pa

iDZ SPAC, BO MAJACZYSZ :) pa jakie gg? Mam nr i dzwonie i rozmawiamy:) j w..poczytaj własnie maila nie dostałam...tez moge przysiac na pismo sw, na rany Jezusa...nie wiem kto go odebrał tobie potwierdził a mi wykasował..nie wiem..I co zabijesz kogos..zostawłam to, ale mam żal ze go nie mam....ale jak widzisz bycie dobrym nie popłaca..ciagle cos nie tak. Nie wiem kto, niewazne mam nr play

zarty i kpiny sie Ciebie trzymają... coz, nic na siłę, tego mnie zresztą uczyłaś. bądź zdrowa, spełniona i szczęśliwa z kimś odpowiednim dla Ciebie :) pod kazdym względem . naprawdę Ci tego życzę, bo już się pogodziłem z pewnymi faktami. pa

ja nie mam fb, ty nk:) ja napisałam sms, ty nic..urwany dialog potem napisałes na mail..I ja tego nie mam... jakbys odpisał na sms to by dialog był..z komorki nie ma wykasowania wiadomosci jedynie podsłuch moze byc a z maili mozna wszystko zrobic.. ok to juz przeszłosc, myslo jutrze:) i nie urywajmy dialogu bo play łaczy ludzi;) Spij dobrze. jestesm za analiza wyjasnianiem faktow, ale nie za krzywdzeniem, wytykaniem. Fakt to fakt. No coz zycie nie jest łatwe... ps Jeszcze musze rybke pochowac..:(

przestan cpac bo jestes przerwazliwiony. Taki nie byłes. Mowiłam ci wiele rzecczy i tak nie reagowałes. Nic na siłe..zle mnie zrozumiłes, ale nie bede ci tuesei pisac i rozprawek. Obiecałam rozmowe a ty mi fochy strzelasz. tAKI GANGSTER?:classic_cool: I takie zachowanie? Odnajdz siebie z dawnych lat, pa:)

Gość Gangster Pięknej
Dobrze Kochanie, sorry ale nerwowy jestem, bo tak tesknie...no i cpam:D sorry juz nie bede. do jutra kochanie:)👄 czekam na Twój milutki głosik;;)

mysle ze nie mamy sobie nic do wyjasniania ;) badz zdrowa i szczesliwa z tym kims bardziej odpowiednim :) mnie juz w zasadzie przeszło, tylko czasem cos sie przypomni i zakładam wtedy kolejny głupi topik na kaffe :)

Gość Piekna bedzie głaskac po głowi
pa Kochanie:) Nareszcie jestes taki jak dawniej;) cpanie ci nie słuzy, tes teskniłam!:

nie jestem GANGSTA:classic_cool::D i TAKIE klimaty naprawde mnie nie interesują ;) czyli gangsterka odpada :) wolę delikatność, subtelność, cenię tradycyjne wartości - miłość, odpowiedzialność, wierność :) nie wybaczam zdrady :) pa