wiola89892 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 Witam dziewczyny mam do Was pytanko, trochę głupie, ale... Czy przed wzięciem tabletki anty myjecie ręce? Bo ja jakiś czas temu myłam nadmiernie ręce, narazie mi to ustało, ale mam wrażenie, że jak nie umyję rąk to tabletka nie zadziała. Pomóżcie;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SamaJa2 Napisano Wrzesień 8, 2012 Żartujesz, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 Nie. Poczytaj sobie o nerwicy natręctw to będziesz wiedziała o co chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 Nie. Poczytaj sobie o nerwicy natręctw to będziesz wiedziała o co chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Wrzesień 8, 2012 I uważasz, że w nerwicy natręctw przyjdą Ci z pomocą ludzie z forum? O lekarzach słyszałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 To po co siedzisz na forum? Nikt Ci się nie kazał udzielać w tym poście. Od tego jest forum, żeby pisać na nim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Wrzesień 8, 2012 Tępaczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 Skoro tak o sobie sądzisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach