Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomcioszek

piwkuje, szukam towarzystwa

Polecane posty

Gość kot w skarpetkach.
czeskie piwko lubie. poczestuj dobry czlowieku.

dziewczyna wyjechała, miałem spotkać się z koleżanką ale zmieniła plany, kolega zasnął po całym dniu picia, zostałem sam , ale sam jak zawsze wybiorę się gdzieś i zkulturą napiję się piwka i posłucham muzy w klubie, może zatancze, mam nadzieję ze zadna sie nie przyczepi swoją drogą to dlaczego laski rzucają się na tanecznych facetów

Gość Onaaaaa30
Hej, Ja piję drinka, wróciłam właśnie ze szkolenia.. Oj działo się... Cholera, przespałam się z facetem, którego widziałam drugi raz w życiu.. Kolega z pracy.. Wiem, jak zaraz dostanę po głowie.. Ale nie żałuję:) Zrobiłam coś takiego pierwszy raz w życiu.. Wbrew wszelkim moim zasadom. Było fajnie:) Takie jednorazowe tourne:)

Gość Onaaaaa30
Ma żonę, ale jakie to ma znaczenie? Oboje jesteśmy dorośli i inicjatywa wyszła z jego strony. :) To się więcej między nami na bank nie powtórzy, mieszkamy na dwóch różnych końcach Polski. Było fajnie i już:) Zdrówko:)

postaw sie na miejscu tej żony:( to nie było dobre dla niej, zresztą skoro ona mu nie wystarcza niech rozwód wezmie - teraz łatwo o to

ps. opróżniłem już litra piwa. Ostatnio dobierała się do mnie laska w tancu ale delikatnie odsunąłem jej ręce. Skolei inna w pierwszym zdaniu zapytała mnie czy jestem wolny bo ona z zajętymi nie rozmawia. Czy tak trudno porozmawiać bez zobowiązań ?

Gość Onaaaaa30
Nie mam zamiaru wnikać w takie tematy:) Żona się nie dowie:) Bo i po co? I od kogo? Nie nazwałabym tego romansem. Zdradą owszem, ale przecież jak pisałam, oboje jesteśmy dorośli:)

Gość Onaaaaa30
Rozmowa bez zobowiązań to normalna sprawa:)

onaaaaaaaa bez komentarza jestes jak jagna z clopow powinn Cie wywiezc na taczce z gnojem;);)

Zdradą owszem, ale przecież jak pisałam, oboje jesteśmy dorośli dobrze ze nie wszysc mysla tak jak Ty:))

niestety faceci wydymali by nawet tv gdyby tam była laska. Niestety tacy już są. Sam napalam się na laski na ulicy, ale na patrzeniu się kończy.

Dziewczyna do chłopaka: - Co mi kupisz pod choinkę? - Świeczkę zapachową - Aha... a co ty byś chciał? - Ciebie, zapakowaną tylko w kokardę... - No wiesz? Prezenty powinny być podobnej wartości... - To dorzuć jeszcze dwa Snickersy

Gość Barwy nocy
Czy tak trudno porozmawiać bez zobowiązań ? Dokładnie to samo ostatnio pomyślałam, gdy pierwszy raz od dawna, z chęci porozmawiania z kimkolwiek oraz z nudy weszłam na czat, rozmawiałam z pewnym miłym chłopakiem, nie wiem ile rozmawialiśmy, godzinę, może dwie. Gdy się zapytał o dziecko i odpowiedziałam, że mam dziecko, on bardzo szybko zakończył rozmowę :)

Gość korvinis
żywczyk !

Gość *123456*
mogę się przy przyłączyć z kieliszkiem białego wina ?

Gość Love rules
Ja popijam Łomżę miodową i mam wywalone na wszystko