Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi12345

On lew ja panna

Polecane posty

Gość emi12345

No coz ja jestem panna i kocham sie w lwie ,to moj typ .. horoskopy niemusza koniecznie sie zgadzac i niemosisz sie zmieniac. Co kolwiek napisza nic jeszcze nieznaczy WSZYSTKO PRZED TOBA :) :) :) :) Benda takie sprawy ze niewiesz co masz robic,bo bendzie cieszko. Ale porozumiesz sie z lwem bardzo dobrze ,jak cie polubi moze nawet ci powiedziec absolutnie wszystko i podzieli sie z toba czyms cennym. Lwy przewaznie pracuja dobrze z panna lecz zdaza sie ze bez przerwy gadaja i niemoga sie koncentrowac nad czym pracuja. Zwykle pracuja wspulnie i zgodnie zesoba maja tak zwana harmonie .

Wierzycie w takie rzeczy? Ja też czasem ale akurat nie do końca, moim zdaniem nie mają znaki nic do znaczenia.

błagam Cię... ja jestem panną, a mój narzeczony bliźniak. najgorszy układ z możliwych wg gwiazd. a to co piszą w horoskopach jest zupełną odwrotnością naszego codziennego życia. horoskop mówi, że ciągle się kłócimy, jesteśmy uparci, że ja szalona a on cichy. to totalne bzdury. jak wracamy z pracy o 23 to rozmawiamy do 3 w nocy w łóżku i przestać nie możemy. oboje jesteśmy szaleni, bardzo spontaniczni. nie wierz. na początku jak przeczytałam z ciekawości, to się załamałam, ale czas zweryfikował wszystkie wątpliwości