Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serenaaa27

Zostawil mnie dla innej ktora ma juz dziecko

Polecane posty

Gość Serenaaa27

Pare dni temu zosatwil mnie facet... dla innej ktora ma już nieslubne dziecko.. moje 6 lat ktore z nim spędziłam poszlo na marne... nie moge sie pozbierac.. tak wolno to do mnie dociera :( czuje sie jakby mi ktos pourywal nogi rece... boli :(

Gość Serenaaa27
zrozumiallabym gdyby to byla inna wolna kobieta.. ale laska z dzieckiem... ?czuje sie przy niej jak taka gorsza jednostka, taka zwykła panna która nie jest za wiele warta :(

Gość Serenaaa27
zadna prowokacja, spadaj stad jak cos ci nie odpowiada :(

Gość Serenaaa27
Jaką ocenę mi dajecie za to prowo? :classic_cool:

Gość Serenaaa27
i już podszyw :(

watpie w to zeby zalowal, na lewo i prawo obnosi sie z tym jaka ona jest wspaniala, a ja podobno taka nie byla. ciagle powtarza ze ona jest "piekna"... i cudowna, i wogole zajebista... jest mi zle :(

jak to na marne?;-) to bylas z nim z jakiegos innego powodu niz po prostu bycie razem?;-)

na marne-a jak to inaczej okreslisz, kiedy masz plany na przyłosc, myslicie wspolnie o slubie, o wlasnym mieszkaniu o dzieciach ktore w przyszlości by sie pojawily- a facet odchodzi do jakiejs pierwszej lepszej dupy ktora rozlozyla przed nim nogi?? do laski ktora ma dziecko i ktora szuka sposnora i tatusia? :(

a ty nie rozkladalas przed nim nog?:-) tio by wyjasnialo dlaczego odszedl;-) moze zauwazyl ze "wpsolne plany'; sa dla ciebie wazniejsze od jego osoby - i ze sluzy tylko do realizacji jakichs planow, i nie mowie tego zlosliwie

przynajmniej uratowała faceta przed pustą pipką :)

aha - a mowienie zle o twojej nastepczyni jest malo elganckie i stwaia cie w swietle osoby niezrownowazonej/targanej emocjami;/

jezeli waszym zdaniem po 6 latach zwiazek powinien skupiac sie tylko na seksie- to gratuluje wam "mądrości zyciowej:- - typowe- faceci- dupa do ruchania wam wystarczy dla was to za malo kiedy kobieta jest dla was oparciem, kiedy sie stara, kiedy wszytsko macie pod nos podsuniete... malo.. trzeba miec inne laski ktore beda sie ruchac na wasze wezwanie. nie- nie mam problemów z seksem. jezeli ktores z nas mialo jakies problemy- to on ze soba.

"Serenaaa27 jezeli waszym zdaniem po 6 latach zwiazek powinien skupiac sie tylko na seksie- to gratuluje wam "mądrości zyciowej:-" a nie widzisz posredniej opcji miedzy seksem a planami zaslubin?:-) no to dobrzez dla faceta ze cie zostawil;-) "dla was to za malo kiedy kobieta jest dla was oparciem, kiedy sie stara, kiedy wszytsko macie pod nos podsuniete... " myli ci sie rola oparcia ze sluzaca;-) "malo.. trzeba miec inne laski ktore beda sie ruchac na wasze wezwanie" az kipisz energia;-) szkoda ze nie pozytywna;/ "nie- nie mam problemów z seksem. jezeli ktores z nas mialo jakies problemy- to on ze soba" tia - a ktore z was zalozylo nastepny zwiazek, hm?:-) "Serenaaa27 jasne- bede na jej czesc- tej mojej "nasteopczyni" peany śpiewać..." zastanow sie po co ja chcesz obrazac , ok? co ci to da? ulge?

Gość tuliettana
dziewczyno, weź sie takim fagasem nie przejmuj! koles ktory po 6 latach zostawia partnerke bo inna mu zaśwista dupa przed oczyma jest huja wart.. sory za slownictwo, ale byly tu juz takie tematy. Tacy zazwyczaj beznadziejnie kończą- a ta panna jak jeszcze ma bachora, to on jeszcze zobaczy jakie to cudowne...

Mój ostatni ex chyba też sobie dorwał babkę z dzieciakiem tzn, nie jestem pewna ,ale coś mi się tak zdaje...

jasne;-) "koles" jest dozywotnio "przypisany" do pierwszej poni ktora regularnie bzykal;-) - sorry za slownictwo - wpis powyzej to narzucil;-)

Gość grahamka.
a dlaczego cie zostawil? Facet zazwyczaj w kochance sie nie zakochuje a juz na pewno nie zostawia dla niej swojej zony/partnerki. Zazwyczaj wraca do domu jak pies mimo, ze z tamta sie lajdaczy. On musial po prostu zle sie czuc w waszym zwiazku, a ty niczego nie zauwazylas. Nie wierze, ze znalazl sobie kogos na boku i ot tak chce byc z jakas pierwsza lepsza ktora dala mu d....

Gość wredniucha
może dała mu tak, jak nie dostał nigdy wcześniej

Gość rozkodujecie
Moze byc z nimi roznie. A w zwiazku z tym niewykluczone, ze wkrotce przejrzy na oczy, kiedy czesc jego zarobkow bedzie pochlaniala ona i co gorsza dziecko. Okropnym jest, ze faceci odchodzaca od wlasnych dzieci (wiem ze to nie ten przypadek akurat), zeby wychowywac cudze. A czasem "wychowywac", bo przeciez juz dla tego dziekca potem nikt nie ma czasu, ani matka ani ojczym i dziecko babci bywa sprzedane na cale dnie. Znam mnostwo takich dzieci.

Gość Jak to mówią kobiety o
mężczyznach. Ty zapewne się jeszcze nie "wyszalałaś" i na pewno coś odwalisz a panna z dzieckiem " już się "wyszalała" i nie będzie afer.

Gość a dajcie spokoj bo
to zalosne- zostawiac po 6 latach panne , bo koles nagle dostal"sztrala amora".// pierdolenie tylko o tym ze sie to w zwiazku dusił i muz le bylo.. zawsze pierdolą takie glupoty. Faceci to matoły.... i banda debili ktorzy tylko patrza gdzie im bedzie najwygodniej.

Gość vdfdf
"Faceci to matoły.... i banda debili ktorzy tylko patrza gdzie im bedzie najwygodniej." Wygodnictwo to akurat cecha kobiet nie mężczyzn.

Gość a dajcie spokoj bo
weźcie sobie poszukajcie na kafe tematów w których to faceci sie uzalali potem nad soab jak to pozostawiali swoje panny i poszli szukac "szczescia" u inncyh kotre mialy juz bachory... to moze wtedy stonujecie.... załosne dupki