Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iceatea

Facet jest zazdrosny o prace :/ Jeszcze moment i zwariuje!

Polecane posty

Gość iceatea

Od niedawna pracuje,to moja pierwsza praca,wczesniej sie uczylam,pozniej zaszlam w ciaze,wychowywalam synka,teraz urwis ma 3 latka o chodzi do pzredszkola. Sek w tym,ze moj narzeczony (jestesmy razem 7 lat) jest niemozliwie zazdrosny o noja prace :/ O to,ze oprocz szefowej mam tez szefa (rozwodnika),o to,ze moze byc kiedys tak,ze bede miala zmiane z bratem szefowej (ktorego zna) ... Jest rowniez zazdrosny o chlopaka,z ktorym pracuje.Ciagle chodzi nafochany mimo,ze nie ma powodu!Juz nie wiem cco z nim kurwa zrobic :/ Podkresle,ze on jest odde mnie starszy o 9 lat i panicznie sie boi,ze go zostawie :( A ja nie wiem jak mu udowodnic,ze jest dla mnie wszystkim,ze go nie zostawie i nigdy nie zdradze :/

Gość pokaż mu ten post na kafe
pokaż mu ten post na kafe- uwierzy

Gość pani pieska arona
a wez sie nim nie przejmuj...jak sie boi ze go zostawisz to znaczy ze cie kocha i nie panikuj.... dzieci w afryce z glodu umieraja aty masz problem no rzeczywisacie bys sie wstydzila

Gość iceatea
Owszem,przejmuje sie,bo wyobraz sobie,ze wracajac z pracy o godz 20:30 padnieta jak kon po westernie,nie mam ochoty patrzec na jego fochy i obraze majestatu,bo BYLAM W PRACY :/ Wiecznie chodzi za mna i powtarza,ze co to on nie zrobi jak ktos mnie dotknie i takie tam... ./ Non stop wkreca sobiie lewe filmy na temat tego co ja moge w pracy robic...ogolnie MASAKRA !

Gość pani pieska arona
to pwoiedz mu niech ci kase daje i robi oplaty jak mu nie pasuej

Gość jamamtrzy koty
no to zrób mu jazdę że robi z Ciebe kurwę co to puszcza się z każdym kto ma na to ochotę, ze taki brak zaufania Ciebie obraża i niech spierdala lub się powiesi jak nie umie uszanować kobiety i matki swojego dziecka, powinno zadziałać:-)