Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta mała

kto w tym zwiazku przesadza, ja, czy on?

Polecane posty

Gość ta mała
Dziecka nie zmajstruje. Mam w planach zamieszkac sama,wynajac jakis pokoj, odciac sie od niego bo mnie niszczy ta cala sytuacja a juz najbardziej dobija mnie fakt, ze nie potrafie mu pomoc, obudzic go i usiwadomic co robi - a przeciez nigdy samarytanką nie bylam, wrecz przeciwnie, nie obchodzily mnie decyzje innych ludzi. ja sobie dam radę i mi rodzice troszke pomoga, zreszta wiem, ze moge na nich liczyc ale tylko, jesli jego nie bedzie w moim zyciu. Nikt nie bedzie wydawac swoich ciezko zarobionych pieniedzy na utrzymanie obcego faceta. Zreszta moja rodzina baaaaaaaaaaardzo go lubiła, uchodził za takiego pracowitego, studiowal dobry kierunek i dla mnie byl na prawde wyjatkowym facetem, niestety bardzo szybko wszystko obrocilo sie o 180 stopni. Kazdy sie puka w glowe, ze ja z nim jeszcze jestem, nikt nie jest ślepy... Dzieki wam tylko utwierdzam sie w tym, ze czas najwyzszy zakonczyc zwiazek z facetem, ktorego za jakis czas bedzie mozna smialo podpiac pod ,,patologie'' ...

Gość wredniucha
"a juz najbardziej dobija mnie fakt, ze nie potrafie mu pomoc, obudzic go i usiwadomic co robi" życie za niego nie przeżyjesz - on wybrał swoją drogę - ciebie tam nie ma