Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

National Geographic

szukam partnerki do wypraw

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablok
serio turcja?

Gość National Geographic.
A czy jedno drugie wyklucza? :D A jakież to komedie są warte Twojej uwagi? Katalogi ryb? Wyobraziłem sobie katalog sklepu z mrożonymi rybami, na kształt katalogu IKEI :D

Gość to pytanie mnie nęka
w sutenerze? no nie wierzę :classic_cool: (dobrze,że nie w alkowie! ) 😭

nie chciałabym tu mówić o tym co nas dzieli niestety jednak muszę! otóż ludzie dzielą się na tych, dla których ryby to produkt, czyli mrożonka, a dla tkich jak ja, katalog z rybami to coś na kształt Vogue tyle,że zamiast modelek są Ryby :)

Gość ryba rybie nierowna
czy jego zona to gruba ryba..............

Z własną rybaktor naczelną. Okraszony felietonami pisanymi przez rybich celebrytów. :) - Widzieliście, co ta ryba dziś na siebie założyła? albo: - Ta ryba ma zdecydowanie zbotoksowany pyszczek. :D

a słyszałeś o dr. Fish? to nawet w Polsce jest...ryby Garra coś tam z Turcji własnie...doswiadczyłam ich ugryzien na sobie :( jakie komedie? ogolnie co sie nawinie :D ale codziennie po 2 odcinki Mojej Rodzinki (ten brytyjski serial)

Lubisz "My Family"???? Cieszę się, bo ja od kilku lat jestem fanem. Wręcz powiem Ci w tajemnicy :D ,że utożsamiam się z Benem Harperem :D :D :D

nie wiem nic o dr. Fish :( A te rybki, to te co we wszystkich tamtejszych akwenach tak wrednie gryzą w łydki, gdy się wchodzi do morza?

oczywiście,że lubię :D akurat szczęsliwie sie złożyło,że teraz leci. i to już 10 seria. Niestety bez Nicka... Ja pare lat temu też pierwszy raz widzialam...teraz mi sie przypomnało chciałam obejrzeć i bach! w tv akurat :D

odcinam temat ryb, które lubię, spożywam, acz nie regularnie ogólnie kręcą mnie traszki, w krótkim sprzęcie tak, to było gwoli wyjaśnienia tematu poprzedzającego :D

Kojarzysz odcinek, w którym Nick stroi fortepian? Finał rozpierdolił mnie na długo :D :D

Benek też jest spoko :D a żona to taka Susan? zastanawia mnie czemu postacie Abi i Janey są takie podobne? obie blondynki i takie przygłupawe :) mogłabym się utożsamić ze wszystkimi oprócz majkela (kujon wstrętny!) chociaz w 10 serii zmienił sie. teraz jest fajny, czesto pijany i w dodatku gej :classic_cool:

nie kojarzę tego odcinka...narazie na świeżo pamiętam jak pakował wszystko, tzn opakowywał papierem a Ben się irytował. tak to te rybki :(

Czy żona moja to Susan?? Hmmm... No coś w tym jest. Pamiętasz jak Ci pisałem o gwarancji w piekarniku? Nawet nie wiedziałem o 10 serii. Gdzie i kiedy?

Nick przez cały odcinek stroił fortepian. W finale odcinka Ben chcąc się odstresować zasiada do fortepianu i okazuje się, że wszystkie klawisze nastrojone są na ten sam dźwięk... ale to trzeba zobaczyć :D Te rybki kąsające okrutnie to kurwy :D

ej no nbez przesady :D nie obrażaj rybek 😭:( wyobrazam to sobie (z tym fortepianem) ostatnio był fajny odcinek o halloween, nawet sie bałam przez moment :D a coś na kształt foretpianu bylo...przyjechal koles z Australii (Ben podejrzewał,że to jego syn:D) i wszystko "reperował" m.in zbudował mostek ogrodowy w środku kuchni :D co z tą gwarancją było? usmażyła się w końcu?

Ryboczkawko! Gdzie i kiedy? Comedy Central? Bo z przyjemnością ogromną oglądnę. Po 10 latach gwarancja w piekarniku została sprzedana razem z mieszkaniem. Piekarnik nieużywany. Kompletnie :)

Gość Fishmind
szkoda,że nie z żoną :classic_cool: żartuję,wybacz! już nie będę :classic_cool: comedy central family, nowe odcinki od pon-pt jakos od 21:45 wg gazety, bo wg mnie od 21:55...

Gość rybaktor naczelna :D
a stare odcinki jakos zaraz po tych nowych, więc można do 23 miło spędzić czas, powtórki o 11:40

Gość National Hamlet
"szkoda,że nie z żoną " - no szkoda :D ale cóż :D Ok, to od jutra oglądam :)

Gość National Hamlet
Rybaczko! A co z Łuną i Baśką? Nie ma ich? Wszystkich uprowadziła Plenerowa?

Gość Mały Rybaczek
Żartujesz? Przecież łuna dzisiaj tutaj był i nawet nazwał mnie nudna cipą :D oczywiście był w pomarańczowym mundurku, ja zresztą też, wiec nie wiem jak mnie poznał :D

Gość Mały Rybaczek
Basia natomiast: a) została wysłana na leczenie wersja b) poleciała do Turcji, spędza upojne noce wersja b.2.0)poznała tam Turka i postanowiła zostać na zawsze

Gość Mały Rybaczek
+ temat jako pani rybaczka to nie ja założyłam :D prawdopodobnie G. :D :classic_cool:

Gość National Hamlet
Nudną cipą? Chyba będę musiał się z Nim spotkać na udeptanej ziemi :) ale nie przejmuj się, o mnie też kiedyś na pomarańczy źle pisał. Żem głupek i tylko o defekacji piszę. A co z Baśką?

Gość National Hamlet
mówiono na mieście, że Ty byłaś Baśką, wiesz?

Gość Udko z ryby
o defekacji? z tego co pamiętam, większość jego podszywów dotyczyła tegoż zagadnienia :D ale tam ja sie nie przejmuje, ciesze sie wrecz ze to on a nie kto inny mnie obraża :P zreszta czy to obraza? to klimat kafe :)

Gość National Hamlet
sam puściłem ploty :)

Gość Udko z ryby
jak to tak mówiono? a kiedy? :D kiedy ona zniknęła? a co z Ellą z Los Rybolos? grunt,że pravik91 sie znalazl aaa i temat o łyżce na lańcuchu to nie ja założyłam! też miałam powiedzieć,bo chyba tam pisałeś?