Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Englissejka

Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć tą krótką wiadomość na język angielski?

Polecane posty

Gość Englissejka

"Cześć. :) Pamiętasz mnie może? Płynęliśmy razem promem na noc dwa dni temu. Dosiadłeś się z Hubertem do nas. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że pozwoliłam sobie Ciebie znaleźć na facebook'u."

Gość rybotella
Hey, we meet yesterday I made you ice cream under table, do you rememeberm me?

Gość zaza23
Hi there. Do you remember me? We sailed along the ferry at night two days ago. You and Hubert came to us. I hope I do not have too bad that you let yourself be found on facebook. "

Gość bo lubie pomagac......
zaraz pewnie przyjdzie jakaś flądra i powie,że duzo błędów zrobiłam, ale przynajmniej staram się pomóc: Hi, Do you remember me? We were going together on the same ship for night, two days ago. You sat with Hubert to us. I hope you dont mind me finding you on facebook.

Gość bo lubie pomagac......
dobra, ta osoba powyzej mnie lepiej to napisała. oprócz ostatniego zdania :D :)

Gość Englisejska UK ŻoNA DOm
to pewnie plenerowa żona szuka pomocy z angielskim bo nie pamieta od kogo brac kase za uslugi na promie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Englissejka
Po prostu poznałam miłego chłopaka i próbuję go znaleźć. Nie było żadnych "usług". ;)

Gość jeszcze jaaaaaaa :)
hi do you possibly remember me? we sailed the ferry at night 2 days ago. you joined to us with Hubert. I hope you're not angry I let myself find you on fb.

Gość nisamv
kurwa jaka wiocha, jakis koles SIEDZIAL kolo niej a ta juz musi go miec w znajomych choc nawet go nie zna. Co chcesz sie pochwalic kolezankom ze masz kolege z uk? nie zapomnij dodac ze nawet z nim slowa nie zamienilas, bo nie umiesz nawet zdania po ang. wykrzesac. A jak koles co odpisze to tez tu przyleziesz i poprosisz o przetlumaczenie? Jestes zalosna

Gość mamaburdelmama
popytaj ludzi z forum kto chce byc twoim znajomym, tak bedzie szybciej. Wkrotce bedziesz miec 20000 i bedziesz mogla walic popisówe

Gość Nox i kciuk
dokładnie to samo pomyślałam :D raz go widziała i już fejsik i kisiel w majtach i pisze wiadomości choć po angielsku przedstawić się nie umie :D

Gość Englissejka
Radzę sprawdzić definicję słowa "poznać". ;)

Gość Nox i kciuk
ta i jak go niby poznasz matole jak angielskiego nie znasz

Gość mamaburdelmama
sama sprawdz co znaczy poznac ułomie. Poznac to nie to samo co ZOBACZYC

Gość Englissejka
Gratuluję inteligencji. ;) Oczywiście niemożliwe było to, że siedział z nim kolega który mówił i po polsku, i po angielsku.

Gość mamaburdelmama
albo siedziec kolo kogos. Jak tak to wszyscy ludzie z autobusu kazdego dnia sa twoimi znajomymi bo siedzieli kolo ciebie

Gość Nox i kciuk
jak masz zamiar z nim rozmawiac skoro nie znasz angielskiego? odpowiedz, prostego zdania sklecić nie umiesz :o

Gość mamaburdelmama
i co w zwiazku z tym? Mogl mowic nawet w 5 jezykach. Jak to sie ma do tego, ze siedzialalas kolo niego a uwazasz ze go poznalas. I poczytaj czym jest inteligencja bo tez mylisz pojecia, inteligencja a wiedza to nie to samo

Gość bjsabsakdjasd
Englisejka użyj po prostu google tłumacza, przecież niektórzy tu z Ciebie wała robią Ice cream under the table...błazny, jeśli już to blow job.

Gość mamaburdelmama
a tobie wiedzy BRAK jak w 21 wieku nawet angielskiego nie znasz WSTYD

Gość Nox i kciuk
tłoku widać, że pierwszy wpis jest dla beki :o🖐️ zero poczucia humoru :o

Gość belzebub666
autorka to chodzaca padaka i nie ma co ukrywac. Gimbus jakis kolekconujacych obcych ludzi i wklejajacych do znajomych bo przechodzac kolo niej pierdnal.

Gość ciekawa777777
hahah siedziala kolo kolesia, ktory gadal z innym kolesiem i ona twierdzi, ale ona uwaza ze juz go zna, bo przeciez siedziala obok hahaha szczam

Gość Nox i kciuk
[poznała go łu hu na migi :D

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
"Oczywiście niemożliwe było to, że siedział z nim kolega który mówił i po polsku, i po angielsku" no ok, siedzial sobie facet z innym facetem. No i ?????????????

Gość zenonnon
cepie do ksiazek i jezykow sie uczyc bo normalnie wstyd!!!! nie chcialo sie uczyc to teraz masz. Jak chcesz miec kolege cudzoziemca skoro nawet porozumiec sie nie umiesz? Gdybys sie uczyla to bys mogla sobie na to pozwolic, a ze len smierdzacy to niestety tylko polscy koledzy pozostaja

Gość Nox i kciuk
stał za mną w kolejce w biedronce na pewno mnie pamięta :classic_cool:

Gość Englissejka
I jego kolega tłumaczył. Nie jestem aż tak zdesperowana żeby zapraszać pierwszą lepszą osobę na facebooka. ;) A co do mojego angielskiego to mam duże wątpliwości więc wole zapytać się ludzi. Nie wiem w ogóle po co te zbędne obrażanie mojej osoby i jakieś rozważania na temat czy z nim rozmawiałam, poprosiłam tylko o przetłumaczenie wiadomości. ;)

Gość malgo33 000
to porozumiej sie z kolega ktory tlumaczyl wiesniaro. Przy kolesiu geby nie otworzyla a teraz nagle kontaktowac sie chce z nim zenada

Gość Nox i kciuk
po co chcesz sie z nim kontaktowac skoro sie z nim nie dogadasz?