Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama czwórki dzieci

Mamy dużych rodzin - łączmy się

Polecane posty

Gość ciekawe, ile
Wszystkie tu takie sexy i ciasne, bez cellulitu i rozstępów, a jak przychodzi co do czego, już 2 "kochany mąż i ojciec" pierniczy, że "żyć beze mnie nie potrafi" :D :D A żonka rodziła tylko 2 bachorów.

Gość Ojciec czworki dzieci
Tak, masz racje. Pozdrawiam wszystkie mamy i nie bojcie sie miec kilkoro dzieci. I nie sluchajcie niedoroslych, zakompleksionych chloptasiow. A do panien - wybierajcie sobie na mezow odpowiedialnych mezczyzn, ktorzy zawsze beda Was wspierac

Gość oooooooooooo ku
Ojciec czworki dzieci - i powiedzial to jakis facecik ktory siedzi na kobiecym forum w wątku o dzieciach :O nawet nei chce sobie wyobrazac jak wygladasz i jaki masz charakter, Rysio z klanu 🖐️

Gość wsiowa babka
Spokojnie ,mój tez ostatnio siedział na kafeterii jak jedno z dzieci miało gorączkę i za cholerę nie mógł się do mnie dodzwonić:) Kobitki dały mu kilka dobrych rad:)

Gość wsiowa babka
I wcale nie uważam się za idealną i seksi,ale powiedz to mojemu mężowi:P Dla niego taka właśnie jestem. A skąd to wiem?...jak będziesz w moim wieku ,też bedziesz wiedziała:D

Gość ciekawe, ile
aile masz lat wsiowa babko? Ja nie chcę mieć męża- za dużo poznałam "odpowiedzialnych mężów i ojców", żeby teraz uwierzyć któremuś z nich :P

Gość wsiowa babka
Pisałam wyżej 43l i 20 lat w związku.

Gość ciekawe, ile
Nie boisz się, że mąż na boku organizuje sobie rozrywki?

Gość KONTRABANDA
To takie typowe dla współczesnej młodzieży - utożsamiać wielodzietność z biedą i patologią . Mamy pięcioro dzieci , sami je " zrobiliśmy " ;) i sami na nie pracujemy . Ale kochamy się nawzajem i to jest nasza najtrafniejsza inwestycja . A jeśli dla kogoś ciasna cipka jest priorytetem życiowym ....

Gość wsiowa babka
Po tylu latach jesteśmy razem na dobre i na złe:D Wiem na co Go stać i jakie lubi rozrywki;) To co potrzebuje dostaje w naszym wspólnym małżeńskim łożu;)

do ojca czworga dzieci! tak, masz racje. Pozdrawiam wszystkie mamy i nie bojcie sie miec kilkoro dzieci. tylko jest jeden problem , zeby miec te kilkoro dzieci trzeba je utrzymać , a nie skazywać na zycie w nedzy i z zasiłków

Gość ciekawe, ile
No dobra, myśl jak chcesz :P Ale czasem życie zaskakuje...

Gość KONTRABANDA
nie rozumiem dlaczego istnieje tylko podział pomiędzy :życie w nędzy - życie w luksusie ? Nie ma niczego pomiędzy ?:) jest i całe szczęście ,że rodzice wielodzietni zdają sobie z tego sprawę ,ze dziecko nie musi mieć WSZYSTKIEGO :)

Gość KONTRABANDA
może zaskoczyć i ciebie - beż ślubu ,bez dzieci, w luźnym związku ...życie zaskakuje :D

no ale mozna swiadomi sie decydowac na kilkoro dzieci. po prostu miec na to kase i tyle. osobiscie mam dwojke ale chcialabym jeszcze jedno;)

Gość ciekawe, ile
to by nie było zaskoczenie, taki mam plan :P

Gość wsiowa babka
Dla niektórych liczy się tylko kasa:( a gdzie jest miejsce na miłość? I co z tego ,że moje dzieci nie chodzą w firmowych ubraniach i mcdonaldzie(sorki nie wiem jak to się pisze)były rok temu. Maja za to spokojny ,ciepły dom i najważniejsze są bardzo kochane:)

Gość KONTRABANDA
myślisz ,ze w luźnym związku życie nie może cie zaskoczyć i to bardzo nieprzyjemnie ?:D

Gość ciekawe, ile
wsiowa babka, ale nie wiesz, czy np. nie czują się gorsze, bo koledzy mają buty Nike, ciuchy Gap, a one nie. W sumie jakbym się zdecydowała na dziecko, to tylko jedno- właśnie po to, żeby miało wszyściutko, czego zapragnie :P

Gość KONTRABANDA
nie ma niczego złego w kasie , pod warunkiem ,ze jest ona wartością najważniejszą :)

Gość ciekawe, ile
kotrabanda, jeśli mówisz o ciąży- jestem samodzielna, nieźle zarabiam i stać mnie na ewentualną wpadkę.

Gość KONTRABANDA
nikt nie ma wszystkiego co zapragnie , to tylko takie kłamstewko reklamowe . A dzieci wbrew pozorom wcale wszystkiego mieć n ie muszą , to rodzicom wydaje isę , że spełniając wszystkie zachcianki dzieci są lepszymi rodzicami . A to kłamstwo .

Gość KONTRABANDA
nie piszę o ciąży - piszę o rozczarowaniu , zwątpieniu i innych kryzysach , często powiązanych z drugim człowiekiem .

Gość hhghghg
"wsiowa babka, ale nie wiesz, czy np. nie czują się gorsze, bo koledzy mają buty Nike, ciuchy Gap, a one nie. W sumie jakbym się zdecydowała na dziecko, to tylko jedno- właśnie po to, żeby miało wszyściutko, czego zapragnie " no sorry, ale dawanie dziecku wszystkiego czego zapragnie na tacy nie jest dobrą metoda wychowawczą i nawet milionerzy tak nie traktują dzieci, jeżeli maja trochę oleju w głowie

Gość ciekawe, ile
no ok, ale ja np. mając dziewczynkę chciałabym, że nosiła ubranka z Zary, żeby wyglądała jak ja. niekoniecznie tak samo, ale stylowo. żeby miała ładne, wyjątkowe mebelki w pokoju, żeby jeździła na fajne kolonie tematyczne i sportowe zimowiska. w dalszej kolejności chciałabym kupić dziecku mieszkanie, żeby mogło zaczynać dorosłe życie na pewnym poziomie. a tak, mając kilkoro, nie jesteście w stanie zadbać o każde z nich wystarczająco. już nie mówię o tym, jakie piętno na Waszej urodzie i sex appealu odciska takie kursowanie między dzieciakami :D

Gość KONTRABANDA
i na twojej urodzie piętno czas odciśnie , nie łudź się :)

Gość KONTRABANDA
uważasz ,ze jak dizeic nie mają ubrań z Zary albo innej sieciówki to są zaniedbane ?:D albo rodzice ich nie kochają ?:D

Gość ciekawe, ile
Ale w porównaniu do tych, co mają po kilka bachorków, mnie będzie stać na zabiegi, poza tym o wiele mniej stresu, można opiekunkę zatrudnić- która babka zgodzi się na zajmowanie 4 dzieci? :D :p

Gość KONTRABANDA
masz mniej stresu ale i mniej radości , miłości i dumy :)