Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KońskieZdrowie15

Dodaje ponownie pytanie, błagam o pomoc/porady..15latka

Polecane posty

Gość KońskieZdrowie15

NieMamJużSił Postaram się w wielkim skrócie.. mam 15 lat. W lipcu byłam w szpitalu przez tydzień, gdzie miałam robione badania /mocz/kał/morfologia krwi/ nie wiem już co-wszystko wyszło ok, narzekałam na bóle głowy-miałam robione RTG-zatok Wyszło-zapalenie zatok szczęgowych/sitowych/nosowych, brałam tabletki/spray/zabiegi laserowe, ból głowy nie ustąpił. W sierpniu, byłam kolejny raz w szpitalu na odzdziale gastroenterologi, gdzie miałam więcej badań i wyszło : Zespoł Gilberta, zapalenie błony śluzowej żoładka(brałam leki, niby przeszło)(wtedy mnie głowa nie bolała, jak byłam w szpitalu) reszta badań wyszła w miare OK. I teraz.. od 2 tygodni boli mnie głowa, dzień w dzień, jestem senna/otępiała/obojętna, zatkało mi się lewe ucho totalnie, mam zaburzenia koncentracji, drętwieją mi dłonie, mam stan podgorączkowy, mam zawroty głowy...do tego od 5 dni wypadają mi włosy garsciami, aż mam przeswity. We wtorek przyjdą badania z morfologii krwi i kału. co mam dalej zrobić? Wizyte u neurologa dopiero na 2 października, ze mną sie dzieje coraz gorzej. 1. Co mam zrobić?! ( pije codziennie melise=na uspokojenie, magnez z wit.b6= na ospałość rumianek= na stany niedobrze mi= skrzyp na włosy nic nie daje nic!) 2. Co zrobić jeżeli we wtorek badania krwi, beda najgorsze, co mam zrobić? skierowanie do szpitala, jaki lekarz.. 3. Co mi może być, czuje sie okropnie, a jescze miesiac temu nie mialam zadnych obiaw jakie teraz mam * dodam, ze moje obie babcia maja niedoczynnosc tarczycy, cukrzyce * piję wodę i jem codziennie owoce * w dodatku mam stwierdzoną nerwicę

Gość pjxxxxxx
jesteś w ciąży

Gość nhbsgx
badanie tsh 3 gen kosztuje 14 zł - zrób sobie sama w przychodni i bedziesz wiedziała tego samego dnia czy masz nadczynność tarczycy

Gość dziemiany
niestety nie wiem co to może być, ale powinnaś załatwic sobie kilku lekarzy , kolejne usg.