Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorboic...

moją córkę adoptowaną kocham bardziej od biologicznej

Polecane posty

Gość niewiemcorboic...

Witam,mam 37 lat i 9 letnią córkę adoptowaną oraz 2 latkę biologiczną.chcieliśmy mieć z mężem tylko jedno dziecko,staraliśmy się o nie od 23 r.ż(mąż 26) ciagle bezskutecznie...zrezygnowalismy ze wszystkiego i postawiliśmy na adopcję.Justynę przyznano nam gdy miała niecałe 3 latka ,odrazu zawojowała wszystko i wszystkich:) ... stety czy niestety jak J miała 6 latek okazało się że jestem w ciąży,tak tej oczekiwanej i wyproszonej od lat,ale nie w tym momencie...wtedy nie chcieliśmy już dziecka,chcieliśmy tylko jedno i nadal ..chcemy tylko jedno:( drugie dziecko,Patrycja,nie wzbudza we mnie takich uczuć jak Justynka,bardziej powoduje rozdrażnienie,nasze relacje z mężem się ochłodziły od porodu...jest nieobecny i niedostępny,też zajmuje się tylko Justynka...a ja najchetniej też bym rzuciła wszystko i zajęła się nią niż Patrycja...:(:( nie wiem,nie kocham jej?niby ją kocham,bo dzieci sie kocha,ale J kocham jakby bardziej..jest moim słoneczkiem,oczkiem w głowie...

Gość niewiemcorboic...
ona jest taka moja ukochana córcia,wspaniala...taką jaka zawsze chciałam.i zastanawiam sie,jakbym urodziła dziecko te 10 lat temu to czy kochałabym bardziej,bo wtedy też nie zdecydowalibyśmy sie na adopcję..

Gość Prowo dla starych bab
nuda

Gość nie lubię prać majtek
:)