Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nabi2006

Szynszyla....

Polecane posty

Gość Nabi2006

Witam. Czy posiada ktoś z Was to zwierzątko w domu? Mam niespełna 3letnią córeczkę - chciałam jej zrobić niespodziankę i kupić jej takie zwierzątko - Pani z zoologiku poleciła mi właśnie szyszylke, bo nie ma pazurków i nie jest agresywnym zwierzakiem. A jak się zachowuje w domu? Bardzo brudzi? Za przeproszeniem śmierdzi od niej jak np.od świnki morskiej?

Gość Nabi2006
jw

Gość buty są zmasakrowane
i po co takiej małej dziewczynce zwierzak? żeby go wkoorwiała? poczekaj aż dziecko zmądrzeje i wtedy nauczysz opieki nad zwierzątkiem, bo to nie jest zabawka.

Gość Tęczowa jaskółka
Z tego co wiem to szynszyla nie jest najlepszym zwierzątkiem dlamałego dziecka. Nie specjalnie lubią dotyk i wolą byc zostawiane w spokoju. Może chomik syryjski? Te się nadają o wiele bardziej.

Gość dck
szynszyla dla 3-latki! :D matko, jacy ludzie sa glupi :)

Gość a co mi tam!
dla takiego dziecka absolutnie nie, szynszyle są szybkie skoczne dziecko takie male nigdy go nie zlapie:P z reszta zwierzęta to nie zabawki, żeby je dawać takim dzieciom mały, a te żeby je dreczyly

Gość gość
Szynszyla jest bardzo czystym zwierzakiem, nie śmierdzi od niej i jest bardzo łagodna i woli uciekać niż ugryźć, jednak szynszyle są r***liwe, szybkie i nie lubią być brane na ręce czy nawet głaskane więc nie nadaje się dla małego dziecka. Taka rada dla żadne zwierze nie nadaje się dla 3 letniego dziecka. Zwierzęta to oprócz przyjemności przede wszystkim obowiązek.

zwierzę to nie zabawka, durna pało! dla dzieciaka do zabawy kupuje się pluszaki, a nie szynszyle!!!