Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaalamana

Hipoplazja (niedorozwój ) robaka móżdżku

Polecane posty

Gość zaalamana

witam, jestem w 22 tc. właśnie się dowiedziałam, że lekarz podejrzewa u mego dziecka hipoplazję (niedorozwój )robaka móżdżku, nastraszył mnie wodogłowiem, upośledzeniem i innymi najgorszymi chorobami, dostałam skierowanie do szpitala na bardziej szczegółowe badania, jednak wizytę mam dopiero za 2 tyg. a po przeczytaniu internetu na ten temat jestem poprostu załamana, i nie wytrzymam z niepewności i strachu o dziecko :( Może jest ktoś kto był lub jest w podobnej sytuacji, albo zna taki przypadek. Dodam jeszcze, że poza tą wadą lekarz nie zauważył nic niepokojącego. Bede wdzięczna za wszystkie komentarze.

Gość zaalamana
podnoszę temat, może ktoś coś napisze :(

Gość gość
Moj synek choruje na hipoplazje móżdżku, widze ze post byl 2 lata temu więc warto o kontakt więcej tutaj www.dzielnyrycerz.grafikacja.pl

Gość gość
witaj, jak się rozwija Twoje dziecko po urodzeniu?jakie są konsekwencje hipoplazji?

Gość gość
Mam dziecko syna z hipoplazja mòźdżku.

Gość gość
podnosze temat, u mnie zdiagnozowano to w 33 tyg ciąży.. od tego czasu biegam po szpitalach w kraju niebawem rodze i nie wiem na co sie przygotować

Gość gość
Witam Proszę o kontakt rodziców dzieci z hipoplazja robaka móżdżku. W rezonansie radiolog stwierdził cechy hipoplazji robaka móżdżku może ktoś był w podobnej sytuacji. Z chęcią porozmawiam

Gość gość1989
dkkoks9@gmail.com Oto kontakt do mnie ,jestem w 21 tyg ciąży i diagnoza podobnie jak u niektórych ventriculomegalia i niedorozwój możdźku.