Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meid

Ja Ona i On

Polecane posty

Gość Meid

Mam kolezanke której mowilem kiedys że przyjaźń damsko-męska nie istnieje teraz coraz czesciej piszemy a ja widze że podoba jej się inny chłopak . Czy mam jej przypomniec o tym ze nie wierze w uklad damsko-męski jako koledzy tym bardziej ze obydwoje jestesmy wolni i ze widze ze leci na innego?

a to nie możesz być chociaż jakiś czas jej kumplem ? ona ma prawo mieć faceta jakiego ona chce

i na czym właściwie polega twój problem? No dobra, nie będziecie bliskimi przyjaciółmi, a jej się podoba inny facet, co w związku? :)

Rev - wieeem, ale chciałam żeby sam to napisał i zobaczył jak głupio to brzmi. Przecież logiczne, że się lasce nie podoba skoro tamta woli innego. Najwyżej może strzelić focha i się do niej nie odzywać.

Gość Meid
Bylem i nadal jestem jej kumplem i gdyby zaszła potrzeba pomocy to jej pomoge, ale coraz czesciej mysle o niej i kontakt z ta dziewczyna sie poglebia choc widze ze podoba jej sie moj kumpel

zmierz sie z kumplem w grze psychologicznej i zdobądź ją - bądź lepszy od niego :classic_cool:

Gość Meid
Jakis obraz zazdrosci jest w tym wszystkim.nie zamierzam strzelac focha a moze zabic cos w zarodku bo tak jest łatwiej ...

Gość Meid
Nie bede im bronil byc razem ani robil jakis krzywych faz tylko nie wiem jak mam postapic.

masz postąpić tak - postaraj się o jej względy , a jak zobaczysz lub już wiesz, ze nic z tego - umów kumpla...serio

Gość Meid
Tylko ze ona moze zrozumiec to gdy umowie ja z kumplem ze chcialem ja tylko przeleciec i mi nie zależało

nie jeżeli jej nie bedzie zależało i da Ci to do zrozumienia - mozesz ją olać , a niech ona nie robi sobie z Ciebie zabawki do starania się i robienia z siebie idioty- kobiety są sprytne i lubią jak facet robi z siebie pajaca , gdy i tak wiedzą , ze nic z tego nie bedzie...:P