Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOKKKKKKKKKKKKKKKK

Co myślicie o kobietach które NON STOP są w ciązy ?

Polecane posty

Gość SZOKKKKKKKKKKKKKKKK

Bo ja znam taką wielodzietną, mieszka w bloku na przeciwko... a zeby bylo smieszniej powiem skad jestem moze trafie tu na kogos ze swojej wioski ? Radom, woj. mazowieckie, jedno z najbiedniejszym miast w Polsce, trzeci pod względem liczby bezrobotnych, jest za to w czołowce w liczbie hiper-supermarketów i dyskontów na mieszkanca. Jesli ktos chce moge podac ulice i zrobic fotke owej mamusi. Laska lat 24, czwórka dzieci, pierwsze w wieku 14 lat, kazde dziecko ma innego ojca, teraz znow jest w ciazy, jest samotną matka. Ojciec dorobkiewicz wiekszosc zycia spedza pod Zabką, matka pracuje w szkole robi na calą familie , babka zajmuje sie dziecmi. Corka wiecznie ciezarna pracowala w sklepie odziezowym ale widac mieli dosc jej ciąz, potem uczyla sie na fryzjerke ale ją wy...jebali obecnie bezrobotna, prowadza sie z nowym gachem- pewnie nei wie o jej dzieciach... Co o tym myslicie? takich lasek jest bardzo duzo

Gość dają byle komu i to bez
prezerwatywy- puszczalskie które nie uważają

Gość kjll;kl;kj;;po
do 30stki pewnie dorobi sie ósemki :O a ja na takie raszple rozpłodowe musze placic podatki zeby mialy gdzie posylac bachory do szkoly a fuu :O

Gość nie mam odpowiedzi
Spytaj, co myślimy o ludziach, którzy miast żyć swoim życiem podpatrują, opisują w sieci i analizują sposób życia innych 🖐️

Gość SZOKKKKKKKKKKKKKKKK
nie mam odpowiedzi - Temat dotyczy kogos (czegos) innego...

Gość hhghghg
mogę ci powiedzieć co myślimy o takich raszplach, które nie mają swojego życia i nadmiernie interesują się życiem innych..

Gość hhghghg
normalnych rodzin, czyli jakich? pewnie mama i papa w okolicy 40stki i jedno dziecko..

Wole dziewczyny które zamiast dzieci chcą mieć pieski. polubilibyśmy się

Gość normalne rodziny
gdzie jest ojciec i matka ( najlepiej po ślubie - pewniejsza sytuacja rodzinna), liczba dzieci nie istotna nawet rodzina wielodzietna.

To nie jest interesowanie sie innymi. To własnie jest nasza sprawa bo ta kurew rozpłodowa karmi te bękarty z naszych podatków

Gość gwg32t23
Śmieszy mnie, że na kafeterii każdy taki porządny, pisze o tym żeby nie wtrącać się w życie innych i inne szlachetne teksty. A tak naprawdę, gdyby znali taką laskę, to swoje by myśleli i plotkowali o niej. Autorko, nie znasz kafeterii? :D Tutaj każdy jest doskonały i wyznaje głębokie zasady moralne :D

Gość SZOKKKKKKKKKKKKKKKK
ta kurwa rozpłodowa ma 4 dzieci a ja choć mam 40 lat ani jednego kurwa mać!!

fubu, ja uwielbiam wilczury i owczarki szkockie ale się nie upieram :D za yorkami nie przepadam bigle są przesłodkie z tym swoimi uszami i spojrzeniem :) dalmatyńczyki też są fajniutkie

Gość 7676234567890---
skąd ja to znam ?, poznań -piątkowo Olga 4 dzieci każde z innym a zeby było poważniej jej tato jest emerytowanym policjantem , taka córunia

Gość mi mała z pracy
hhghghg jesteś taką matroną z gromadą bękartów, zdradzasz się pismem i telepaniem na emocji

Gość Michalinka999
wtrącanie się? przecież można porozmawiać, itd... co do tematu- mam w rodzinie dziewczyne, która ma 24 lata i 5 dzieci! 4 z jednym facetem (oczywiście żyli bez ślubu) i teraz ma nowego faceta- pierwsze dziecko już urodziła, na pewno wkrótce będą kolejne... oczywiście każda ciża to WIELKA RADOŚĆ i NORMALKA! kiedy ktoś to krytykuje- WTRĄCA SIĘ! ale ciągłe pożyczki pieniędzy, itd- to już nie jest wtrącanie się...

Gość s,dnmc SDNMC
ABY JEDNA CO SIE DUPCZYC LUBI I JEST PŁODNA , A NIE JAK WIELE PSEUDO KOBIET

Gość jiolkppp
ja mam znajoma ktora ma trojke dzieci z jednym, koles niestety rok temu zmarl w wypadku samochodowym. teraz w kwietniu zaczela sie spotykac z jego bratem sa razem w styczniu urodzi sie im dziecko, czyli czwarte a ona ma dopiero 22 lata. ale w jej przypadku bardzo kocha dzieci i bardzo o nie dba.

nie można być non stop w ciąży, to fizycznie niemożliwe. ja widuję wiele kobiet, które są non stop w ciąży, ale SPOŻYWCZEJ :classic_cool:

Gość ambroisine
to wina kaplanow i politykow- brak edukacji seksualne -pojebani ginakolodzy co nie wkladaja spiral i nie przepisuja srdkow anty--aptekarze co ich nie sprzedaja -dlatego dla kazdego mysalcego czlowieka mkazdy kaplan to gówno i skurwiel

Gość ambroisine
kazdy kto klamie ze jest niz demograficzny i zwalcza kontrole urodzen -powinien zostac nadziany odbytem na pal az by mu ustami wyszedl a ptaki powinny wydłubywac mu oczy

Gość ambroisine
tylko kretyn nie uwaza orędownikow rodzenia za gówno i skurwieli

Gość bastienne
kto kaze rodzic-niech mu peknie kakało a ptaki wyjedzą mu oczy