Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina5121

mam male dzyndzelki pod pachami, robi sie ich wiecej i nie wiem co robic?

Polecane posty

Gość karolina5121

Mam tylko 12 lat i gole juz pod pachami. Jak ogole pod pachami i potem psikam dezydorantem, robia sie czerwone kropki ktore bola jak sie dotyka... te kropki robia sie w takie dzyndzelki ktore wieksznosc mojej rodziny tez ma. Boje sie podniesc reke jak jest cieplo albo nosic krotkie bluzki.One mnie strasznie denerwuja i nie chce zeby nikt sie dowiedzial. Mieszkam w Angli i niewiem czy sa to jakies lekarze zeby mi pomogli. Kolo dzyndzelkuw so takie malutkie czrne kropeczki i one troche wystaja takze boje sie ze za pare lat moja cala pacha bedzie w tych dzyndzelkach. Prosze o pomoc! Dziekuje

Gość Marzenia się spełniają_*
idź do lekarza, jeżeli jesteś w Anglii to masz opiekę i lekarstwa za darmo, więc się nie przejmuj kosztami poproś mamę, to Cię zaprowadzi zresztą w Anglii jest chyba tak, że idziesz najpierw do pielęgniarki i albo ona daje na to jakieś lekarstwo, albo kieruje do lekarza jeżeli cała rodzina to ma, to może to być jakiś wirus czy coś takiego i zarażacie się od siebie nawzajem, w każdym razie nie jest to normalne

Gość zmiany na lepsze
obwiązujesz takiego dzyndzelka nitka i zostawiasz, po padu dniach usycha i odpada sam.

Gość doktorowa :]
to nie jest żaden wirus któreym można sie zarazić, takie przypadłosci są spowodowane pasozytyami wtsepujacymi w rodzinie, złe nawyki zywioeniowe.

Gość karolina5121
Aha.. sprobuje dzisiaj zrobic nitką i zobaczymy.. a czy musi być ciasno supełek?