Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_no

chłopak , wyznać mu uczucie ?

Polecane posty

Cześć . Mam problem . Wole się najpierw was poradzić ,bo boję się ,że się ośmieszę . Od 2 lat przyjaźnię się z chłopakiem . W te wakacje rozdzieliły nas szkoły,już się nie widujemy często . Wcześniej , przed rozstaniem dawał mi znaki ,przytulał ,mówił ,że ładnie wglądam , itp. Ale ja nie chciałam a raczej bałam się narażać przyjaźni . Od roku ma dziewczyne ,która pomogłam mu zdobyć. A teraz ? Teraz uświadomiłam sobie ,że mi go bardzo brakuje . Nie wiem czy to jest miłość . I chciałabym mu o tym powiedzieć że jest dla mnie ważny ,że w pewnym momencie go kochałam. Ale nie chcę mu mieszać w życiu . Jak myślicie ? Męczyć się i niec nie mówić czy mu powiedzieć ? Bo z drugiej strony znamy się na tyle dobrze,że myślę ze jestem mu to winna i powinnam być szczera . Proszę pomóżcie .

Gość coner
jak nie wiesz co robić nie rób nic

Gość coner
Jak nie wiesz co robić, nie rób nic

Gość jytdfky
nie mów mu teraz nic. Ni dość że zepsujesz mu relacje z dziewczyną i namieszasz, to możesz zepsuć związek. Jak się będziesz czuła, gdy rzuci dla ciebie dziewczynę? Będziesz szczęśliwa? Los może się tym samym odwdzięczyć... Proponuję mu to dać delikatnie do zrozumienia gdy się rozstanie z tą dziewczyną i nie będzie po niej rozpaczać. I nie być jego rękawem w który można się w każdej chwili wypłakać, tzn żeby cię nie traktował jako jedynie dziewczynę do zwierzania... Sorry ale musze to napisać na koniec. Jesteś typową egoistką- "przyjaciółeczką", która chce rozwalić jego związek wyznaniem że się go kocha. I jak tu wierzyć w przyjaźń damsko męską...