Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camajeeeeena

czy słusznie jest mi przykro?

Polecane posty

Gość camajeeeeena

spotykam sie z facetem od 2 miesiecy. on 4 lata temu był w dłuszzym zwiazku, takim 3-4 letnim. po tym oczywiscie tez mial jakies inne dziewczyny. ale wracajac do tematu: wczoraj na imprezie rozmawialismy o tatuazach i powiedzial mi, ze byl tak zakochany w tej bylej, ze zarowno ona jak i on mieli zamiar wytatuować sobie swoje imiona. zrobilo mi sie przykro, ze mi o tym powiedzial. czy słusznie jest mi przykro?

Słusznie jest ci przykro,ale pamiętaj,że człowiek coś czasem chlapnie bez zastanowienia.Tobie też to się pewnie zdarzyło.Jak to jest jednorazowy incydent puściłabym to koło uszu.

Gość Nie... ,.
nie

dobrze ze nie opowiadal Ci jak bardzo byl w niej zakochany... mogl rozwinąc wątek. :O.. a tak serio? Mogl powiedziec ze kiedys chcial sobie ze swoją bylą cos wytatuowac. To "wielkie zakochanie" mogl sobie darowac. Ale chcial byc z Tobą szczery więc potraktuj go jako kumpa i poklep po ramieniu że na szczescie nic sobie nie wydziaral. Nie tylko Ty musisz walczyc z emocjami ale i on. Po prostu pusc to bokiem i absolutnie mu nie wypominaj,

Gość camajeeeeena
no wlasnie kiedys mi juz opowiadal, jak bardzo byl w niej zakochany, ze planowal sie z nia zareczyc, itd.... wiec to nie pierwsza rozmowa "tego typu"

Gość camajeeeeena
zakochany jest we mnie, a opowiada o swojej ex i wzystkich tych romantycznych sprawach, bliskosci?

Gość camajeeeeena
upup

Gość camajeeeeena
podnoszeeeeeee

Gość camajeeeeena
upup

Gość camajeeeeena
podnosze z wczoraj. dalej mi smutno.

Gość aaagatta
Zależy ci na nim dlatego jest ci przykro. Nie mów mu jednak o tym że cię zranił a w przyszłości kiedy coś jeszcze spróbuje ci o byłej mówić zapytaj po co to robi? nie rozumiem co mu to dało?

Gość camajeeeeena
agata, nie wiem co mu to dało. zauważył, ze mi przykro, powiedzial, ze "tak normalnie" mi o tym powiedzial. :( nie wiem, moze ja kochal tak, jak nigdy nie pokocha mnie:(

Gość aaagatta
Każda miłość jest pierwsza:) Kiedyś bardzo kogoś kochałam, wydawało mi sie że nidgy takie uczucie mi się nie zdarzy. Nie prawda:) Zdarzyło się jeszcze silniejsze:) Myśl pozytywnie o was i waszym zwiazku. Niepwenością zaszkodzisz sobie.

Powiedział, że był zakochany, a nie, że jest. Jeśli z Tobą będzie chciał sobie zrobić tatuaż to będziesz wiedziała na czym stoisz. :P Głowa do góry i do przodu. :)

Gość trrwerte
trertetet

też zrobiłoby mi się przykro...mógł sobie darować to o tym wielkim zakochaniu :|

Gość camajeeeeena
no mógł:( nie wiem, moze to pierwsza i ostatnia milosc jego zycia, albo mnie niepowaznie traktuje, mowiac mi o tym:(

Gość anstazjja pa
Moj nigdy mi nie opowiadał o swojej, to ja zawsze ciekawska wypytywałam z kim byl, ile itp itd..niechetnie odpowiadal...pozniej zalowalam ze pytalam...

Teraz to można tylko gdybać. Może to jeden z tych typów co po prostu lubią wylewać z siebie wszystkie swoje wspomnienia, bardzo się "otwierać"? To wersja optymistyczna... Ty go znasz, więc Ty najlepiej będziesz umiała ocenić jak Ciebie traktuje, ale opowiadanie takich rzeczy jest delikatnie mówiąc nietaktem.

Gość camajeeeeena
no ja tez jestem z tych, co raczej nie lubia opowiadac o ex. widocznie on nie ma z tym problemu. to co mnie boli, to fakt, ze moze mu na niej jakos zalezy, nigdy nikogo tak nie pokocha. wiem, ze z nia chcial sie zareczac, a teraz jest przeciwnikiem małżeństwa.

Jedno co można stwierdzić, że bardzo mu na niej zależało i bolało go rozstanie. Może po prostu potrzebuje o tym pogadać i tak trochę "dookoła" podchodzi do tematu?

Gość camajeeeeena
ok, rozumiem, tylko to było 3-4 lata temu. teraz spotyka sie ze mna. przykro mi, bo w tej sytuacji traktuje mnie jak jakas "zapchaj dziure" po tamtej?

3-4 lata to nie tak dużo, jego tamto może nadal boleć. Spróbuj z nim raz, szczerze pogadać. To może nie być przyjemne, ale chociaż będziesz wiedziała na czym stoisz.

Gość sesja wrzesniowa zaraz!!!
opanuj sie.chyba nic wielce zaskakujacego nie powiedzial.skoro byl z nia te 3 czy4 lata to raczej musial byc w niej bardzo zakochany. poza tym sama widzisz ze nie sa razem tyle lat. chyba ze to ona zerwala i moze cos tam w nim jeszcze tkwi

Gość camajeeeeena
jakos podobno sie wspolnie soba znudzili, mieli jakies "przerwy", pozniej on jakos chcial chyba wrocic, ona juz nie chciala.

Gość camajeeeeena
ale tez duzo takich rzeczy opowiadal mi o poprzedniej dziewczynie, z ktora spotykal sie i ona go rzucila rok temu. i tez mi opowiadal rozne historie z nia zwiazane :(

Gość sesja wrzesniowa zaraz!!!
ile on ma lat? wyglada na to,ze lubi jak jego dziewczyna jest zazdrosna i tak podnosisz jego samoocene ale moze poprostu jest na tyle glupi ze nie umie trzymac jezyka za zebami

Gość camajeeeeena
on ma 25l

Gość hdfqhdfwlebfwEY
UPPPPPPPP