Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden ma za duzo drugi za ma

Mam pytanie. Kwestia, która mi nie daje świętego spokoju

Polecane posty

Jak według was wygląda kobieta, która jest za szczupła (o ile to możliwe :P nie licząc oczywiście żywych szkieletów z Auschwitz bo to chyba logiczne) Oraz jak wygląda kobieta, która jest już według was za gruba (jednak chciałabym żebyście podali taką kobietę, która jest na początku skali grubości) No i oczywiście jak wygląda ideał Najlepiej abyście podali liki ze zdjęciami

gowno z tego majacccc, a możesz podać przykład na zdjęciu swojej kobiety idealnej? Oraz oczywiście prosiłabym również o zdjęcie kobiety, która jest za chuda i za gruba

Gość szenk
z tego co widzę to jeśli chodzi o kobiety grube to dajecie trochę skrajne odpowiedzi... według mnie za chuda http://img.cekin.pl/af014613-izrael-mowi-nie-chudym-modelkom.jpg?v=0 za gruba http://i.pinger.pl/pgr256/a7782b520018cbdb4e318367/gruba%20farna.jpg w sam raz http://brandnewcool.com/wp-content/uploads/2010/12/megan-fox-black-bikini-hawaii-01-540x771.jpg

Gość bro .
Czy to jest Ewa Farna? Ta za gruba? No chyba sobie kpicie. Ewcia ma super kobiecą figurę!

Gość szenk
tak to ewa farna i dla mnie ona jest już za gruba

Gość haha facei jestescie śmieszni
te niby idealne wg was są ta samo szczupłe jak te pogardzane przez was wieszaki. jedyna różnica to wielkość cycków. grubsza kobieta ma większe cycki, no chyba że jakaś szczupła walnie sobie silikony. no ale wy przecież podobno bardzo cenicie naturalność

Gość hdfg
To nie jest jakaś ciężka praca tylko przeraża mnie, że nie będę miała w ogóle czasu dla siebie

Gość hdfg
napisałam nie w tym temacie co trzeba :P

Gość gruba łaapa
widzę, że trzeba ważyć max 50kg żeby nie być uważaną za grubaskę :(

up

Gość dla mnie kobieta idealna
to ta, z którą chciałbym zawsze u jej boku trwać... Nie musi mieć idealnej wagi i nienagannej sylwetki. Lubię kobietki tu i ówdzie nieco zaokrąglone, patyczaki [ja je tak nazywam], ale to moje zdanie, nie są w moim guście.

dla mnie kobieta idealna, a możesz podać przykłady w linkach? Bo ja tak naprawdę nie wiem co znaczy kobieta zaokrąglona. Czyżby wygląda tak jak owe ideały z linków?

Gość dck
farna teraz fatalnie wygląda, zrobiła z siebie świnkę