Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parabola87

Wstydliwy problem - wzdęcia

Polecane posty

Gość parabola87

Jest to dla mnie bardzo uciązliwe.. od kilku lat borykam się z nocnymi wzdęciami. W dzień są one kontrolowane, natomiast w nocy nie... Wstyd mi jest spać u kogoś , bądź z chłopakiem.. ciągle się stresuje, zeby nie puścić przy kimś bąka przez sen. Brałam espumisan przez jakiś czas,ale nic mi nie pomagał.. Jest to dla mnie bardzo delikatna sprawa,więc proszę o powazne odpowiedzi.

przestań wpierdalać owoce, ostre sosy, musztardy, ketchupy itp

Gość parabola87
Jem mało owoców.. ostrych sosów w ogóle,musztardy i ketchupy sporadycznie..wiec to nie od tego..

Gość kup sobie ulgix wzdęcia
jest skuteczny nie tak jak espumisan

Gość parabola87
Na śniadanie jem kanapki zazwyczaj.. ale z niczym tłustym,czy ciężkim.. szynki jakies paszteciki drobiowe.. na drugie sniadanie tak samo.. do tego oczywiscie jakaś herbata..napojów gazowanych już praktycznie nie pije.. na obiad różnie jem..przewaznie jakieś zupki, badz ziemniaki z czyms tam.. później kanapki..na kolacje kanapki.. oto cała moja dieta..

Gość parabola87
reakcja termojądrowa: Na śniadanie jem kanapki zazwyczaj.. ale z niczym tłustym,czy ciężkim.. szynki jakies paszteciki drobiowe.. na drugie sniadanie tak samo.. do tego oczywiscie jakaś herbata..napojów gazowanych już praktycznie nie pije.. na obiad różnie jem..przewaznie jakieś zupki, badz ziemniaki z czyms tam.. później kanapki..na kolacje kanapki.. oto cała moja dieta..

Gość parabola87
Na śniadanie jem kanapki zazwyczaj.. ale z niczym tłustym,czy ciężkim.. szynki jakies paszteciki drobiowe.. na drugie sniadanie tak samo.. do tego oczywiscie jakaś herbata..napojów gazowanych już praktycznie nie pije.. na obiad różnie jem..przewaznie jakieś zupki, badz ziemniaki z czyms tam.. później kanapki..na kolacje kanapki.. oto cała moja dieta..

Gość uwielbiam wiśnie
Może nie tolerujesz nabiału, kefiru, jogurtów. Być może to wynik złej odżywiania, uczulenia pokarmowego, ewentalnie bakterii w jelicie. Idż do gastrologa- niech Ci zrobi usg jamy brzusznej, gastroskopię.

Gość Piekna Magda
mój pies jak się nawpierdala pasztetowej lub pasztetu to sadzi takie bącury że sam się zastanawia co to było

Gość Jolka z Sieradza
Trzeba jeść tylko potrawy gotowane , żadne kanapki !!!