Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzi9999

w jakich sklepach ubieracie dzieci?

Polecane posty

Gość madzi9999

córka ma 2 lata i mam hopla na punkcie jej ubranek- najbardziej lubie h&m , smyka i zare a wy? i napiszcie ile wydajecie na ubranka miesiecznie dla dzieci buty kupuje w smyku i ecco

Gość Coz nie zdecydowalabym sie
Ubrania kupuje tam gdIe akurat jestem na zakupach,gdzie sa ladne i w dobrej cenie. Kipuje raz na jakis czas gdy widze,ze potrzebyje cEgos konkretnego albo gdy mi sie cos spodoba,ale co miesiac tych zakupow nie robie. A buty kupujeprzerozne,najczesciej kickers bo maja porzadne,ale nie pogardze tez droga marka typu ralph lauren czy tez tanimi typowo ozdonnymi typu hm czy primark.

lubie Zarę, c&a i tanie ciuchy (jedne takie konkretne) no i outlet re kidsa ;) Nie znoszę wójcika i smyka. Buty ccc, czasem jakieś primigi czy geox, ecco też mieli ale nie byłam jakoś mega zachwycona za taką kase spodziewalam się czegoś wytrzymalszego.

Ogólnie nie kupuje im mega drogich ubran bo mnie na to nie stać i tyle. Nie mam na to zeby wydac na jedne jeansy 270 zl (ceny z benettona ) Jak toś ma to pewnie i tam kupuje bo w końcu dla kogos te sklepy istnieją. Ile wydaje? Zalezy. W zeszłym miesiacu poszedl 1000 na ubrania i buty, w tym miesiacu będzie 300 zł, w przyszlym pewnie wiecej bo zacznę już zimowe buty kupowac. Sporo się wydaje bo ceny są kosmiczne.

Gość Anabella Com
Ja bardzo lubię Mothercare szkoda tylko że u mnie to praktycznie tylko ubrania w tych sklepach bo widziałam w katalogu że mają super zabawki.Niezłe też są H&M.Kiedyś kupowałem w Tesco ale tamte ciuszki zwłaszcza krótkie rękawie i koszulki z długim mają bardzo ciasne dekolty i czasami ciężko włożyć i zdjąć to dziecku no i po praniach niestety szybko wyglądały na znoszone mocno.Nie powiem niektóre rzeczy mają fajne ale tylko niektóre.

Gość Anabella Com
Ja wydaję sporo ale mąż nic nie mówi i sam nawet zachęca więc jak jest za co to kupuję.Natomiast uważam że niektóre sklepy przesadzają z cenami,przecież dziecko tak szybko rośnie.My mamy taki pogląd że podczas gdy dużo osób nie stać na wiele to byłoby jakoś głupio kupować w Bennetton.

Czemu glupio? Jak kogoś stać to idzie i kupuje.Jakby mnie bylo stać to na pewno bym kupowała bo ciuchy mi się bardzo podobają i wiem ze są swietne (dostalam kilka w prezencie i bylam z nich zadowolona) Niektórzy ludzie mają kase i rozwalają na pierdoly, ale to ich kasa i jak najbardziej im wypada. Wczoraj jakaś parka przed nami w MM kupiła kilkanaście filmów za prawie 600 zl (takich na dvd) i się śmiali ze będa mieli co oglądac na nowym sprzęcie. Widać po wszystkich galeriach itd że wcale ludziom źle się nie żyje. Stać ich na rożne rzeczy a to że narzekają no coż ;) Taka nasza narodowa mentalność że trzeba narzekac bo tak wypada ;) Jedyne czego bym się bała to wyslać dziecko do publicznej skzoly w jakimś markowym mega drogim plaszczyku czy bucikach. W podstawówce to jeszcze pol biedy, ale poźniej jakieś gimnazjum czy coś to bym się stresowala, kij z tym jak plaszczyk nie wróci, gorzej jak nie wróci dziecko.

Gość zonaKraka
wiosenna mama- zaglądasz na ciuchy Biga? Fajne rzeczy tam mają, zwłaszcza dla dziewczynek... Mi się Zara bardzo podoba, ale ceny nie dla mnie więc nawet nie wiem jaka jakość. W Smyku kilka razy kupowałam i jeszcze jedna bluzeczka ok, kupiłam na teraz w innej wersji kolorystycznej, i kombinezon zimowy był fajny, ale reszta ciuchów sprała się, zmechaciła i porozciągała... W H&M jest bardzo różnie, niektóre ciuchy to takie "szmatki" a niektóre o wiele porządniejsze, trudno wyczuć bo niekoniecznie o ceny chodzi. Tam tylko na wyprzedaży kupowałam. Ciuszki F&F też mi się podobają i też na wyprzedaży kupuję. A tak to głównie w lumpeksach, nie biorę jak leci pod rozmiar tylko to co mi się podoba, jest wybór. A lubię mieć dużo na zmianę. Pewnie nawet jakbym dobrze zarabiała, to byłoby mi po prostu szkoda dziurawić w parku spodni dla dziecka za 80 zł...

Nie wiem co to ciuchy Biga? W zarze mozna tanio kupić ;) Teraz byly wyprzedaże i serio ceny przyzwoite- koszulki po 12 zł, getry, spodenki 19, sukienki 30... No to poszlalam, ale mają teraz full ciuchów. Fajne i tanie dresy są w decathlon. tk maxx też ma czasem fajne rzeczy w dobrych cenach, ale trzeba "natrafić" Ze smyka w sumie tylko 2 pack body byl przyzwoity a tak to co kupilam to się spralo, rozwalilo, spruło.

Gość zonaKraka
wiosenna mama- polecam gorąco w takim razie, http://www.bigastyl.pl/ mi czasami aż szkoda że nie mam dziewczynki, najlepiej podrośniętej bo cudeńka tam są, wszędzie jest pół na pół waga i wycena...

aa tanie ciuszki. Nie bylam tam nigdy. Nie cierpię też Robanów syffff taki jej. Ja lubię te: http://panoramafirm.pl/ma%C5%82opolskie,,krak%C3%B3w,bie%C5%84czyce,os._z%C5%82otej_jesieni,13/przedsiebiorstwo_handlowo_uslugowe_witpol_iii_s.c.-thmgw_iol.html#tab drogie sa ale na serio jest w czym wybierać i ubrania z poprzedniego sezonu a nie z czasów mojego dziecinstwa jak w Robanach :D

Gość zonaKraka
wiosenna mamo- znam ten sklep co podałaś z długiej, ale Biga mi bardziej pasowała :) Nie tak drogo, tyle że Biga sporo większa.

ja w sumie na Elsnera bo mam w miarę blisko. Zobaczę też te big na Wroclawskiej czytam ze sa to ok się tam dojedzie i może nawet jakieś miejsce do zaparkowania znajdzie ;) :D Dziekuję za info.

Gość patka12345
a ja czesto kupuje ciuchy z Allegro czy eBaya, po lumpkach dobre, markowe i nie zniszczone i tez dostaje po dzieciach znajomych bo mnie nie stać na drogie sklepy.. czasem kupuje w sieciowkach czy na wyprzedazach.. najważniejsze, zeby dziecko było czyste i schludne a nie musi byc koniecznie wszystko od piere cardem..

Gość Amelka2407
Ja bardzo lubie moja mala ubierac w next.h m tez czasem.a wy kupujecie?

Gość Amelka2407
A odnosnie butkow ja bylam zadowolona z ecco. mam w b. dob. stanie.jalby ktps chcial przesle na maila moge odsprzesac rpzm. 21

ja kupuje zazwyczaj na wyprzedazach,jako, ze w przypadku malego dziecka do epwnego wieku latwo przewidziec mniej wiecej,jaki rozmiar bedzie nosic za pol roku :) kupuje wiec w Zarze,ale za male pieniadze, w Mothercare-tez podczas wyprzedazy, w Smyku, czasem coś da sie wygrzebac fajnego w Tk Maxx. Moj ostatni "lup" to spodnie dzinsowe Levi's dla trzylatki za 80zł- cena jak z h&m, ale jakosc jednak lepsza :)

Najlepiej lubię Reserved kids, w C&A też można czasem coś fajnego znaleźć ale tylko przez internet bo nie ma tego sklepu u mnie. Teraz właśnie czekam na przesyłkę, może jutro przyjdzie. Jak był mniejszy - teraz ma 3 lata to sporo rzeczy miał z Coccodrillo ale teraz jakoś na niczym nie mogę tam oka zawiesić, strasznie jest mały wybór dla chłopców w tym wieku. Ogólnie mały mam wybór u siebie, miasto nie za duże ale teraz nam budują dużą galerię więc może otworzą jakieś nowe sklepy. :) Z mothercare ma tylko jeden zestaw na lato spodenki+koszulka i jest rewelacyjny, jak będę miała okazję to na pewno tam zajrzę jeszcze.

A i ostatnio zamawiając coś dla siebie wzięłam mu rajstopy w Tchibo - wydają się naprawdę fajnie. Zobaczymy jak się będą nosić :)

Gość alajli
smyk, cocodrillo, H&M, Reserved, Wójcik, 5-10-15 - bo takie sa u mnie sklepy. Potem to już chiński szajs ale nie powiem, bo zdarza mi sie tam i na targu nieraz coś kupić. Buciki Bartek albo Beppi. Ale lubię nowe, ładne ciuszki. Zwykle wydaję kupę kasy przed sezonem a potem jak mi się coś spodoba. Ostanio miałam krucho z kasą więc pare m-cy nic nie kupiłam

Gość siezastanawiam
lumpex :D

Gość do wiosennej
ładnie masz ubrane dzieci na fotce. Ale ostatnio miałas tak fatalnie ubrane, że aż mnie odrzuciło - pamiętam jak dziewczynka miała żółtą sukienkę i czarne cienkie rajstopy. Masakra. Nie chcę Cię obrażać. Ale co się stało? Skąd zmiana? Mam wrażenie że zainspirował Cię temat o modzie i blogu modowym. Zgadza się/

Gość hahaaaaaaaaaaaaaaa
pamietam te foty wiosennej - totalna tandeta. Tak fatalnie ubranycvh dzieci to ja nie widziałam. Nagła zmiana. A nie wierzę, że wydaje po 1000zł na ciuchy, bo pamiętam też pełno jej fotek i dzieciaków i mieszkania - wszystko kipiało biedą. Meble i wystrój jak za króla ćwieczka, ona sama zapuszczona małolata, dzieci w byle czym i byle jak. Szkoda, że juz to pokasowała. Nie wierfzę po prostu, że wydaje tyle na ciuchy. I jeszcze jedno - jaka rozbieżność. Buty w CCC i Ecco. I jescze Ecco złe.. Buahahaha

Gość koknnnmnmnm
podajcie linka do internetowego sklepu Tchibo plisss

Gość a ja dzieci ubieram
w domu do sklepu takie wlasnie przywoze:P

Gość nie wiem jak wy ale ja
Dziecko ubieram w domu przed wyjściem...

Gość malgo33 000
hahaaaaaaaaaaaaaaa a co cie to obchodzi jak ona dzieci ubiera? nie mozesz zniesz, ze nawet jezeli kiedys byla biedna to teraz stac ja na wiecej? Skad tacy zawistni ludzie sie biora... Ja starszego syna czesto tez w lumpach ubieram, czasem tez zara, h&m itd., a dla mlodszej wlasnie ostatnio zamowilam na allegro, fajny sprzedawca i expresowa wysylka, a i tez nie za drogo. jak kogos interesuje to moge podac link www.wszystkodlamaluszka.com.pl i stamtad przeszlam na zakupy. Generalnie staram sie kupowac tanio i ładnie

Gość nie wiem jak wy ale ja
Widzę że nie tylko ja miałam taką genialną myśl :D

Gość sjau7a
NA INNYM topiku wiosenna pisze, ze mala łazienke i malutka wanne 90 cm!!to jaki ona ma kurwa dom????? widzialyscie dom, gdzie ktos kisiłby sie w malej lazience z wanna o długosci niecałęgo metra?????????????????????????????? no litosci:O