Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzi9999

w jakich sklepach ubieracie dzieci?

Polecane posty

Gość sjau7a
21:22 [zgłoś do usunięcia] wiosenna mama ja mam malusią wanne w łazience bo mam malą lazienke. Wanna 90 cm dlugości- szaleństwo mam w niej antypoślizgowe kaczki M K Z http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a394b357e 751f503.html :O:O:O juz widze ten jej dom:O:O

Gość a to jest akurat fakt że
wiosenna nagle strzeliła fotę (jedna, bo wcześniej ich miała od zatrzęsienia) w miare porządnie ubranych dzieci. Ciekawe czy ze sobą też coś zrobiła

Gość klkjgfddrtybb
no tak, wiosenna twierdzi, że ją nie stać to wydaje na ciuchy dla dzieci 1000zł, następnego mięsiąca tylko 300 a jeszcze następnego znowu więcej. proszę... litości. Też widziała zdjęcia z jej wnętrzem "domu" - toż to była kiła i mogiła. Juz uwierzę, że tyle wydaje...

Gość gjutyryuyt
wiosenna i jej temat mnie już nudzi. Wiecznie jej tu pełno wszędzie i pisze zawsze tak by sie spodobać a więc to co inni chcą usłyszeca co się prawdą często mija

żoltą? Mania miala morską sukienkę i czarne rajstopki a Zonia granatową w biale grochy. Chyba mnie z kimś pomylilaś. Żadna moja córka nie ma żoltej sukienki na stanie bo im średnio ladnie w żoltym. Co do domu to mam dwie lązienki jedną duża, a drugą malutką ;) Malutka fajniejsza bo taka przytulna i ciepła (no i mniej sprzątania jak dzieciaki nachlapią) w duzej jest pelnowymiarowa wanna i prysznic ale rzadko z niej korzystamy bo jest strasznie zimna i daleko z niej do sypialni ;) A co do fotek domu to nie wiem gdzie je widzialaś hmm ostatnio chyba na jakimś temacie wstawialam fotki pokoikow dzieci ale nic wiecej tu nie wrzucalam bo nie mialam takiej potrzeby ;) A 1000 zł na 3 dzieci to nie tak duzo - 300 zl z groszami na dziecko za to kupilam kurtki na jesien, buty jesienne i dodatkowe ubrania. Jeśli dla Ciebie to wiele to chyba faktycznie w innym świecie zyjemy bo dla mnie za 3 stówy ciężko kupić ubrania dla dziecka kiedy buty kosztują okolo 60 zl w górę. Przed zimą wydam podobną kwotę i licze się z tym bo wiem jakie są ceny w sklepach, no ale widać na kafeterii inne stawki obowiazują ;)

Gość tikal
Ubrania dla dziecka kupuje prawie wyłącznie w lumpeksach. A powód jest taki, że nie stać mnie na taką samą jakość nowych rzeczy. A nie zrezygnuje z tej jakości jaką oferują lumpeksy na rzecz nowych bubli. Zarabiamy na jak na polskie warunki i ludzi przed 30 mysle ze dobrze, bo, ok 11 tyś, ale jesli chcemy kupic dzialke,wybudowac dom, albo kupic wieksze mieszkanie BEZ kredytu to musimy na niektorych rzeczach oszczedzac i tyle.

Ja dla swojej kupuje głównie ubranka w Tesco i Auchan i jestem bardzo zadowolona. Jak potrzebuję coś "extra" to idę do Smyka. :) Koszulki kupuję zazwyczaj za max. 10 zł (ostatnio trafiam na takie po 5-6zł), bluzki cieplejsze, sweterki do 20-25zł. W zeszłym roku miała kombinezon zimowy za 60zł. A ostatnio jak potrzebowałam buciki do sukienki, to poszłam do Smyka i nic nie było, w ccc i deichmannie też nie, aż w końcu trafiłam w Tesco sandałki jednokolorowe z motylkiem z przodu i to w promocji za 11 zł :) Aha i trafiłam też w ccc fajne buty na jesień typu adidasy (białe z trzema cienkimi kolorowymi paseczkami z boku, żadne brokaty ani inne pstrokacizny). Ogólnie staram się kupować tanio.

Ja różnie - przeważnie w popularnych sieciówkach oraz w second-handach, byle nie były pstrokate, z cekinami i brokatami..

jak kupuję w skleppuchatka.pl, ostatnio wydałam około 100 zł, kupiłam bluzkę z długim rękawem około 17 zł, polar 25 zł, spodnie 25 zł, bluzkę z krótkim rękawem 15 zł, bardzo dobre jakościowo

Gość sranie w banie125
morska czy żółta co za różnica - czarne do tego rajstopy to i tak wiocha

Gość jajcarafajansiara
Durne cipy,odwalcie sie od wiosennej mamy. nawet jakby miala niezbyt pieknie urzadzona chate i brzydko ubrane dzieci -gowno wam do tego. o gustach sie nie dyskutuje. Wstawcie wy foty swoich dzieci,to pokomentujemy