Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eM-Balance

Uważam, że mam wiele do zaoferowania kobiecie, zgodzicie się ze mną?

Polecane posty

Gość eM-Balance

Pisze tutaj napewno nie w celu "chwalenia się", bądź dowartościowania, a tylko i wyłącznie z chwilowej nudy i takiego jakby hmm podsumowania dotychczasowych osiągnięć, a chciałem gdzieś to wylać na papier aby spotkało się to z reakcją. a więc.. uważam, że mam naprawdę dużo do zaoferowania potencjalnej kandydatce na kobiete/żone - mam 26 lat, uzyskałem tytuł mgr. z wychowania fizycznego - uwielbiam sport, mam naprawdę dobra sylwetke - trenuje od paru lat sztuki walki, siłownia też już z 6 lat minimum finansowo myśle, że jestem jako tako ustawiony... oczywiście nie moge sobię pozwolić na wakacje w Dubaiu, ale stać mnie na drobne przyjemności i w miare dobrą egzystencje mam swoje mieszkanie, co prawda tylko dwu pokojow, ale mi absolutnie wystarcza, dobrze urządzone mam samochód, nie jest to najnowszy mercedes, ale i tak uważam, że zły nie jest... Toyota rav4 jeśli chodzi o cechy charakteru to na pewno pewny siebie, z dużym poczuciem humoru, lubie się ponieść spontanowi, traktujący życie pół żartem pół serio- o ile wiece o co mi chodzi.. cóż jeszcze moge dodać? nie chwaląc się, potrafie całą noc bzykać :classic_cool:, piszę o tym bo często kobiety piszą, że facet dojdzie i idzie spać czy coś w tym stylu.. a więc ja tak nie mam, moge robić to naprawdę wiele razy pod rząd a teraz czekam na zjechanie mnie i szereg obelg :classic_cool:

Gość fdfggfh
jestes glupim ordynarnym prymitywem 🖐️

Gość fgdgdfsgsdfgdfgfdg
tak jak wyzej, pierdol sie, jakos do tej pory zadna cie nie chciala

Gość eM-Balance
żadna mnie nie chciała? hahahha :) dziecko... mam na swoim koncie więcej kobiet niż zapewne reszta obecnych tutaj facetów razem wziętych obecnie dwie kobiety są we mnie zakochane i w chwili mrugnienia mógłbym każdą do siebie sprowadzić tak jestem skurwielem... aczkolwiek wiernym i potrafiącycm kochać...ale takich kochacie najbardziej i cóż wam moge powiedziec? taka jest rzeczywistość i nawet nie mówie tylko o swoim przykładzie ale i również patrząc na paru znajomych

Gość jhykyuk
Jak dobrze zarabiasz, nie jesteś prawiczkiem, jesteś dobry w łóżku i masz duży sprzęt oraz super ciało to masz kobiety wszystkie. One tylko tego chcą

Gość fgdgdfsgsdfgdfgfdg
dziecko? raczej to ty chyba mogl bys byc moim dzieckiem, chciales byc zjechany to masz, zadna cie nie chciala, dalej jestes samotny, masz 26 lat, w Polsce to juz stary kawaler

Gość eM-Balance
mógłbym być twoim dzieckiem? a więc musiała byś mieć minimum te 45 lat... ehh, wypierdalaj na harem stara kobito, to tobie chyba życie nie wyszło skoro tu siedzisz w takim wieku i hejtujesz :O a co do tego, że żadna mnie nie chciała to już coś napisałem... więc skoro nadal tak twierdzisz, to nie dość że jesteś stara i brzydka do jeszcze ułomna, koszmar

Gość dck
"mam 26 lat, uzyskałem tytuł mgr. z wychowania fizycznego" od razu widać, że studia nie były wymagające :D zatrważająca jest ilość analfabetów, którzy mają wyższe wykształcenie polecam teraz zrobić doktorat i podpisywać się "dr."

Gość diamoona
facet z opisu to prawie ideał

Gość diamoona
/// "mam 26 lat, uzyskałem tytuł mgr. z wychowania fizycznego" od razu widać, że studia nie były wymagające /// a ja stanę w obronie autora tematu, sama studiowałam wychowanie fizyczne i w cale nie uważa, że owe studia są łatwiejsze niż niejedne "naukowe", oczywiście ilość materiału książkowego jest mniejsza, natomiast poziom fizyczny jest o tyle duży, że przeciętny chłopak czy dziewczyna po prostu by nie dała rady, a więc jeśli szanujesz złotego medaliste z olimpiady za wysiłek w to włożony to uszanuj też absolwenta wychowania fizycznego, bo wierz mi, że jest to naprawdę ciężki kierunek pod tym względem ps. autor troche chamowaty się wydaje, ale niestety tak jak napisał, kobiety takich lubią...

Gość eM-Balance
Czekałem aż ktoś zarzuci mi, że studia które ukończyłem były nie wymagające :) a więc idz jeden z drugim na uniwersytet warszawski i ukończ wychowanie fizyczne... a obiecuje, że uscisne Ci rękę z dużym szacunkiem debile, nigdy nie studiowali tego i myślą, że wychowanie fizyczne to pikuś... żałosna ignorancja

Gość adhian
kocham takie wątkie , wtedy doskonale one ukazują jakie kobiety są zawistne, aroganckie , hipokrytki i generalnie głupie :D

Gość dck
jesteś na tyle głupi, że nie załapałeś, o czym pisałam (co mnie w ogóle nie zdziwiło, tak szczerze mówiąc) :D i jeszcze burak do tego - po prostu ideał... ale na wiejskiej dyskotece na pewno coś trafisz na swoim poziomie, parobku :)

Gość dck
diamona - ty też inteligencją nie błysnęłaś, co w zasadzie potwierdziło tylko moją teorię :)

Gość di maria
dck jestes strasznie głupia

Gość dck
di maria, spakuj książeczki, jutro musisz wstać rano do szkoły, gimnazjum czeka :) szkoda tylko, że nic z edukacji nie wynosicie :)

Gość Kloc55554
Jak na sterydach i innych gównach lecisz to wiadomo, że możesz wtedy bzykać całą noc.

Gość cxvfgdrh
A mi na samym początku opis autora się spodobał, nawet ten jego tekst o bzykaniu i o tym, że czeka na obelgi i atak:D Uznałam, że jest zabawny, uśmiechnęłam się przez chwilę do monitora:D i zdystansowany. Zaciekawiona postanowiłam przeczytać jego dalsze wpisy i wtedy czar prysł... Przecież te pierwsze wrzuty kobiety wpisały żartobliwie, jakby w reakcji na Twoją prośbę, że mają Ci na wrzucać, dla mnie to były żarty, które mnie rozbawiły, a Ty szczerze się naburmuszyłeś..:o A niegrzeczne odzywanie się do tej 45 letniej kobiety było tak żenujące, że aż odechciało mi się dalej czytać:o Wystarczyłoby gdybyś wyluzował, a Ty odbierasz wszystko jak atak na siebie i w dodatku nie masz szacunku do kobiet i to starszych kobiet, do których tym bardziej powinieneś mieć. Zdystansowany i pewny siebie facet nie wdaje się w dyskusję, a jeśli już to robi to z humorem i ironicznie, a takie chamskie wstawki świadczą o Twoim braku argumentów i o tym, że słowa tych ludzi dotknęły Cię dogłębnie. Poza tym pierwsze słyszę, żeby dziewczyny gustowały w chamskich facetach:o Wyluzuj trochę i zacznij ludzi traktować z szacunkiem, a i oni będą tak do Ciebie podchodzić.

Gość eM-Balance
Najważniejsze że ja jestem zajebisty a reszta niech spierdala

Gość do eM-Balance
😘 piszesz dwie kobiety ?... już trzy :)

Gość ugigi
"012] 20:47 [zgłoś do usunięcia]eM-Balance Czekałem aż ktoś zarzuci mi, że studia które ukończyłem były nie wymagające a więc idz jeden z drugim na uniwersytet warszawski i ukończ wychowanie fizyczne... a obiecuje, że uscisne Ci rękę z dużym szacunkiem debile, nigdy nie studiowali tego i myślą, że wychowanie fizyczne to pikuś... żałosna ignorancja " no to powodzenia człowieku.... na UNIWESYTECIE WARSZAWSKIM NIE MA WYCHOWANIA FIZYCZNEGO ! ! !

Gość eM-Balance
nie ma? buahaha:) zły strzał.. tamta mnie po prostu wkurzyła takim zakłamanym i oklepanym tekstem, że "jestem sam bo żadna mnie nie chciała" i raczej nie wydaje mi się aby pisała to żartem

Gość ugigi
na UW nie ma kierunku - wychowanie fizyczne! Aby byc absolwentem wychowania fizycznego trzea ukończyć Akademię Wychowania Fizyznego (AWF) np. w Warszawie, czy Białej Podlaskiej... moj Drogi, chyba próbujesz na siłę wmówić sobie swoją zajebistość. znam mnostwo osob w Twoim wieku, ktore były na AWF i żadne z nich mózgi, a nauki naprawde dużo nie mieli....

Gość eM-Balance
ukończyłem AWF w wawie, ale on podlega pod uniwerek ps. tak , lubie tą gadke, że "kazdy kogos zna kto coś tam.." powtarzam, jeśli uważasz, że ten kierunek jest lajtowy to zapraszam.. ukończ go i o ile faktycznie nauki w samej w sobie napewno nie ma tyle co na medycynie np, to poziom sportowy jest na tyle wysoki, że wątpie by przeciętna osoba dała rade... zaczynając rok było nas około 100, ukończyło około 60, o czymś to świadczy

Gość dck
z autora też żaden mózg, ale w końcu mgr., nie dziwota :D doprawdy, ręce opadają, że ludzie nie widzą tak rzacającego się w oczy błędu... :-O

Gość dck
"lubię tą gadkę" po prostu inteligĘt pełną gębą :D

Gość ugigi
hmmmm to dopuero teraz wiesz co ukonczyles? weź nie piernicz, ze AWf podlega pod UW!!! hahaha moja mama pracuje na AWF w dziekanacie i to wlasnie w warszawie, wiec wiem co mowie, poza tym - badz inteligentny i sprawdz sobie w internecie - "pod co podlega Twja uczelna" :D ja akurat studiowalam nauki ścisłe na UW, wiec sądze, ze mialam znacznie wiecej pracy niz moi znajomi z awf, ale tu nie chodzi o to co kto skonczyl, tylko jaki kto mial pomysl na soje życie... nawet po takim AWF mozna robic cos sensownego...

Gość eM-Balance
dck już ci tutaj ktoś napisał, głupia jesteś, więc nie zamierzam z tobą pisać do tej znającej sie na uczelniach- jeden czort.. tak naprawdę to wszystko podlega pod jedno w gruncie rzeczy a napisalem o uw tak bo ktoś by mógł w ogole nie zrozumieć co to jest awf ja obecnie mam pół etatu w szkole, dodatkowo jestem ratownikiem w weekendy w tygodniu po za tym trenuje mma i chodze na siłownie i jestem obecnie baaardzo zadowolony ze swojego życia :) zaraz ktoś pewnie napisze aby mi dogryźć że zarabiam grosze, a więc faktycznie moje przychody nie są wielkie (około 1500zł), aczkolwiek mam dosyć dużą sume na koncie i po prostu żyje mi się dobrze, inwestuje też w pare rzeczy , w planach mam niedługo pewien biznesik otworzyć, także no na kase nie narzekam

Gość ja bym takiego faceta jak
autor tematu nie chciała