Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aciday

socjologia vs zarządzanie vs filologia polska

Polecane posty

Gość aciday
nie złapiecie mnie - zarządzanie też daje szerokie możliwości np. HR, finanse, rachunkowość, zarządzanie przedsiębiorstwami itp - zależy od specjalności, podobnie jak filologia polska. Choć chyba najlepiej mieć coś bardziej konkretnego w połączeniu np. z zarządzaniem, może: zarządzanie produkcją jako studia inż? ssnecz - no oferta AHE jeżeli chodzi o filologie polską ciekawa, choć sama uczelnia różną ma opinie...

Gość SamaJa2
po żadnym z tych kierunków nie znajdziesz pracy - taka jest smutna prawda

Filologię polską odradzam. Jeżeli interesujesz się językiem, szukaj, ale jakiegoś nietypowego, chiński, portugalski. U nas na Wyzszej Szkole Europejskiej mamy takie właśnie języki i Ci studenci nie mają potem problemu ze znalezieniem pracy - po prostu mają rzadkie umiejętności! Bardzo dobrym wyborem jest zarządzanie. Jest wiele specjalności - zarządzanie projektami, w administracji oraz wiedzą i innowacjami. Te ostatnie skupia się na całkowitej nowości (a dla nas przyszłości), czyli marketingu w sieci. Takich specjalistów wciąż w Polsce mało. Socjologów mamy już aż nad to ;). Pamiętaj: rzadkie umiejętności = praca po studiach.

Gość eee....z.z.z.z
filologia polska - bedziesz bezrobotnym ; )

Gość taka prawddaaa
socjologia- idą same tępe dzidy

Gość fiolologia polskaaaa to dupyyy
tam często idą takieś pasztety

Gość lizzzy11
No nie wiem dla mnie to spoko kierunek, ja jestem teraz na 2 roku i już pracuję w redakcji gazety. I to że akurat robię ten kierunek bardzo mi pomogło.

Gość print1234
Zarządzanie

Gość ptyśkala
filologia polska! na AHE w Łodzi - świetna kadra.

Gość markizon
Zarządzanie projektami daje teraz większe perspektywy. Odsyłam jeszcze na stronę - http://www.leadership-center.pl/ Poczytaj. Jeśli jesteś fachowcem to możesz naprawdę dobrze zarabiać.