Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa

Wiecie co? Doszłam do wniosku ,ze kazdy facet jakby tylko mogl to

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa

spotykał by sie z wieloma kobietami ... smutne ,ale prawdziwe. faceci nie bardzo maja takie skrupuły ,ze jak maja dziewczyne / żone to za innymi sie nie ogladaja... zawsze beda sie ogladac , podrywać itd i nic sie nie poradzi na to :( Trzeba chyba być zimna suką , myslec tylko o sobie ,a facetow powaznie nie traktowac i nie zakochiwac sie

Gość doskonale Cię rozumiem autorko
masz 100% racji, nie warto przywiązywać się do jakiegoś skurwysyna i mu ufać, bo wiadomo że zdradzi, będie się oglądał za innymi i szukał okazji. facetów trzeba wykorzystywać zanim oni nas wykorzystają

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
a naiwne kobiety mysla ,ze sa dla swoich facetow czy kochankow calym swiatem i tylko one sie licza... niestety tak nie jest ... zawsze beda myslec tez o innych lubjesli beda mogli to beda zdradzac

Gość iiiiiaaa
przestań pieprzyć dziewczynko to że jakiś facet miła cię w dupie to nie znaczy że każdy taki będzie

Gość mi jeszcze
to samo tyczy sie was, tempe strzaly :o

Kobiety też nie mają większych oporów przy zdradzie, więc nie wiem w czym tu problem. Najważniejsze by dawać z siebie dużo i patrzeć z kim się idzie do ołtarza / łóżka :)

Gość Miliana23
Oj kobietki kobietki każda z nas myślę wie jak jest ale nie każda ma odwagę przyznać się do porażki.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Ja nie mam faceta bo nie chce , mam kochanka bez zobowiazan i tak jest dobrze... Tu nie chodzi tylko o moje doswiadczenia ale obserwuje co sie dzieje w okol mnie i czasem nawet jak z pozoru jest jakas idealna para to i tak zazwyczaj facet sie oglada za innymi

Gość iiiiiaaa
tak bo kobiety są swiete i nie dają dupy na prawo i lewo każdemu

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
tzn oglada ,podrywa itd...

Gość Jula 2000
Chyba, że ten facet jest brzydki to może się trochę ogląda ale raczej nie będzie podrywał.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Kobiety nie sa swiete ,ale niektore sie za bardzo angazuja , zakochuja i potem cierpia... a nie potrzebnie. trzeba byc zimna suka tak jest najwygodniej i najzdrowiej

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Jula 2000- oj tam znam i brzydkich ktorzy potrafia poderwac kobiety...

Gość iiiiiaaa
jesteś szmata co rozbiła związek jesteś ta 2 która nigdy się nie będzie liczyć dla niego i to cię boli takie kobiety jak ty to nie powinny nigdy się zakochać tylko do końca zycia być same

Gość ja też nie mam
tu pasuje powiedzenie - okazja czyni złodzieja :D:D jak ktoś będzie miał sposobność do zdrady to zdradzi :o

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
No niestety :O I wiekszosc facetów jest takich ,ze jedna kobieta nigdy im nie wystarczy. chocby była nie wiem jak ładna , madra itd. beda co chwile szukac nowych okazji ...

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Niektorzy sie chca dowartosciowac przez to ,albo szukaja nowych wrazen... rozne sa powody..

Gość ja też nie mam
też nie wierze w wierność i przyznaje się bez bicia - sama parę razy zdradziłam, teraz jestem wierna, a mój facet? nie wiem :o kiedyś też mnie zdradzał ... :(

Gość facet niezgadza sie z tezą
Wszystko zależy od człowieka nie każdy jest ruchaczem widocznie trafiałaś na skur.wy.synów to trudno prawdziwy facet jak kocha naprawde to tylko jedną.Nawet jeśli bedzie miał okazje zdradzić to tego niezrobi bo prawdziwy facet trzyma sie swoich zasad.Jeśli jest sie z kimś w "związku" to tyko z prawdziwej miłości inaczej to nie ma sensu i nie ma co sie dziwić że ktoś kogoś zdradza. Takie jest moje zdanie.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
to w takim razie bardzo mało jest takich ,, prawdziwych facetow"...

Gość JohnyMamona
Tak jak kazdy ksiad jest pedofiliem . Nie kazdy facet zdradza tak samo nie kazda baba . Osobiscie musze stwierdzic ze w dzisiejszych czasach baby czesciej duzo zdradzaja od facetow i to wcale nie jest dobrze

Moj nie szuka okazji ............. Okazje szukaja tylko kochasie i takiemu nie starczy piekna i zadbana zona.

Monikaaa...., czy przespałabyś się niezobowiązująco z kimś za 100.000$? Takie luźne pytanie, odpowiedz szczerze albo wcale, proszę.

Gość jestes tak glupia ze az szkoda
skoro wybierasz jakies patologiczne wypierdki to masz co chcialas. mozesz byc pewna,ze niekazdy facet zdradza. a to ze ktos sie obejrzy(czy to facet czy to kobieta) nie rowna sie zdradzie. czuje ze masz 15lat.

Gość xSynthie
Ten jedyny zazwyczaj bardzo rzadko się trafia. Trzeba się nacierpieć, żeby takiego znaleść, co nie jest łatwe. Ale my, dziewczyny musimy się wspierać, każda musi dostać coś od życia :)