Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola.lola

Moj facet kupił sobie buty za 500zł, a mi nic nigdy nie dał

Polecane posty

' Po prostu NIE JESTEM PEMPKIEM SWIATA i nie mam z tym zadnego problemu' mistrzynia ortografii tez nie. juz pisalam , chodzi o pewna mentalnosc, nie ilosc pieniedzy... mezczyzna nie powinien za duzo myslec o ubiorze, od tego jest kobieta..

Gość sdxz
słodka landryneczka>> masz może ogłoszenie na roksa.pl tam się ogłaszają takie jak ty.

Gość Uroczy Szymuś
Wychodzi na to, że cipka to narzędzie pracy.

Ja pierdole niektore osoby tutaj sa Po prostu tak tepe ze szkoda gadac albo na sile chca miec odmienne zdanie. Dziewczyna musi wyprosic od typa zeby grziekolwiek ja zabral czy kupil kwiaty. A tekst ze facet tez powinien dostawqc kwiaty to rewelacja.analfabeci w sredniowieczu wiedzieli ze kobiecie daje sie kwiaty zeby poczula sie wyjatkowo , a pracowali znacznie ciezej od was mikrusy . Taki sredniowieczny trol to wiedzieli a wy Nie?? Od zawsze bylo przyjete ze kobiete sie rozpieszcza upominkami, kwiatami a wy nagle to zmieniacie bo?? Zwyczajnie zaden z was na oczy w zyciu prawdziwego faceta Nie widzial a to ze macie pare pior na tej waszej meskosci nic Nie znaczy. Wielu z was tylko smierdzi jak facet I to wazystko

Gość wrhibfwihrbf
migotka tylek jak szczotka,a czemu ty sie wypowiadasz za wszystkich facetow. Nie wiem jak ty ale ja np. nie lubie jak ktos mi mowi co ja powinnam,a czego nie powinnam. Wyobrazam sobie,ze faceci pewnie tez. To jest wlasnie dobrze jak facet sie potrafi sam ubrac,a nie jak totalny pajac lazi. ja zazwyczaj jak ktos gdzies blad zrobi w tekscie nie wystawiam tego na pierwszy plan ale jak widac twoje argumenty sa tak slabe,ze tylko moj blad ortograficzny twoja wypowiedz ratuje. Nie ma za co.

Gość autorka nic chłopakowi nie
dała a sama wymaga

migotka tylek jak szczotka,a czemu ty sie wypowiadasz za wszystkich facetow. Nie wiem jak ty ale ja np. nie lubie jak ktos mi mowi co ja powinnam,a czego nie powinnam. Wyobrazam sobie,ze faceci pewnie tez. To jest wlasnie dobrze jak facet sie potrafi sam ubrac,a nie jak totalny pajac lazi.' ale ja nikomu nic nie mowie, niech kazdy robi jak uwaza. a to ze mi sie to nie podoba to juz inna sprawa.To jak sie facet ubiera -uwierz- mi wisi i powiewa. sama ubieram sie ladnie i to sie liczy, rola mezczyzny jest mnie bronic przed innymi, a nie ladnie wygladac. ALE toleruje ze myslisz inaczej, kazdy jest inny i kazda para jest inna.

Moze zwyczajnie autorki Nie stac na prezent w postaci koszulki pasujacej do butow za 300 zl bo taki burżuj to pewnie innym prezentem by pogardzil

Gość wrhibfwihrbf
ja pierdole dziewczyny jak wy dramatyzujecie! Zaraz kurva z krzesla spadne. poza tym autorka za duzo nie napisala zaraz sie okaze,ze z chlopakiem jest szesc miesiecy:P naprawde moze kiedys byly inne czasy ale ja tez mialam chlopakow i nie wymagalam od nich cudow na kiju. Oczywiscie pamietac musieli zawsze o urodzinach o walentynkach itd. ale nie dostawalam jakichs super ekstra prezencikow wycacanych i jak dostalam pudelko czekoladek to sie cieszylam. Tyle,ze ja mam taki charakter,ze od nikogo nigdy nic nie oczekuje(materialnie). Lofca4 ja nie chce na sile miec odmiennego zdania ani nie jestem tempa buraczana damo. Mam prawo wyrazic tu swoje zdanie,a ,ze ono jest takie ,a nie inne to tez wybacz nie mam obowiazku zgadzac sie ze wszystkimi.

Gość wrhibfwihrbf
lofca buty za 500zl nie zawsze bija swoja ekskluzywnoscia. Czasami wystarczy po prostu,ze sa skory np. plus firma rowna sie cena.

Gość dfgdf
Lofca4 Moze zwyczajnie autorki Nie stac na prezent w postaci koszulki pasujacej do butow za 300 zl bo taki burżuj to pewnie innym prezentem by pogardzil Może dziewczyna jest po prostu sknerą albo kompletnym życiowym nieudacznikiem co albo gówno zarabia albo jest zbyt lewina i nie chce jej się pracować

Gość wrhibfwihrbf
"To jak sie facet ubiera -uwierz- mi wisi i powiewa. sama ubieram sie ladnie i to sie liczy, rola mezczyzny jest mnie bronic przed innymi, a nie ladnie wygladac. ALE toleruje ze myslisz inaczej, kazdy jest inny i kazda para jest inna. " haha ja myslalam,ze taka rola mezczyzny to byla za czasow kamienia lupanego. Sie usmialam. Wybacz:P wydaje mi sie,ze w dzisiejszych czasach sam biceps i klata to nie wystarczy. Ewolucji nie da sie zatrzymac:)

Buraczana to Ty jestes, a za damo dziekuje bo to mi akurat schlebia;) od mezczyzny trzeba wymagac, od tego jest bo musi zdobywac caly czas a skoro Ty mierzylas tak nisko I Nie wymagalas od facetow tylko bralas co mialas pod reka I jeszcze dziekowalas ze cie chca to masz jak Masz a na pewno Nie jest idealnie prawda?;) ja za to dzieki swoim pogladom I mysleniu Nie narzekam I moj maz wcale Nie jest uciemiezonym niewolnikiem ;)

Gość sdxz
Lofca4 > piszesz że w średniowieczu wiedzieli, że kobieta powinna kwiatki dostać?? W średniowieczu wiedzieli też że powinna siedzieć w garach i nie dyskutować z facetem a co mamy teraz??? Robią co chcą.

haha ja myslalam,ze taka rola mezczyzny to byla za czasow kamienia lupanego. Sie usmialam. Wybacz ' to nie mysl za duzo, bo wtedy to ja usmieje... zasmieje na smierc. 'wydaje mi sie,ze w dzisiejszych czasach sam biceps i klata to nie wystarczy. Ewolucji nie da sie zatrzymac' jesli dla ciebie 'bronic' oznacza tylko fizycznie to ewolucja nie zadziala w twoim przypadku. meski silny mezczyzny broni swojej kobiety i siebie nie tylko przed chuliganami, ale takze przed wszechobecna glupota, rozpusta i calym badziewiem tego swiata...

Gość wrhibfwihrbf
lofca4 nie dziekowalam,ze mnie chca kochana,bo mnie nie mieli;)

I widzisz to jest twoj problem ze ty od niego Nie wymagasz cudow na kiju a on od ciebie na pewno tych" cudow na kiju " wymaga, a ty mu nie odmawiasz bo sie boisz ze cie kopnie w tylek

Gość sdxz
Mamy równouprawnienie same róbcie na siebie niewdzięcznice.

Gość wrhibfwihrbf
"jesli dla ciebie 'bronic' oznacza tylko fizycznie to ewolucja nie zadziala w twoim przypadku. meski silny mezczyzny broni swojej kobiety i siebie nie tylko przed chuliganami, ale takze przed wszechobecna glupota, rozpusta i calym badziewiem tego swiata..." jesli u mnie ewolucja nie zadzialala to Ty nie jestes z lini homosapiens tylko homoerektus. Madra kobieta w dzisiejszych czasach swietnie potrafi sobie dac rade sama. Przepraszam ale nie rozumiem co ty mi tu wypisujesz o rozpuscie i badziewiu,bo ja mam rozum i nie pcham sie tam gdzie wietrze klopoty. Faceta mam nie od tego,zeby mnie trzymal za raczke.

Sdxz- Musisz miec straszne prZezycia a kobietami. Skoro caly czas piszesz te utarte slogany ze kobieta powinno gotowac prac itd to czemu odchodzicie od takich przykladnych zon I matek a idziecie do materialistycznych kurewek ktore robia sobie z was swoich pieskow , zdradzaja I nic Nie robia zeby sobie paznokci Nie polamac a wy latacie za nimi z wywalonymi jezorami. Wytlumacz mi

jesli u mnie ewolucja nie zadzialala to Ty nie jestes z lini homosapiens tylko homoerektus. Madra kobieta w dzisiejszych czasach swietnie potrafi sobie dac rade sama.' przezyc bez czekolady cale zycie tez potrafie, tylko po co? 'Przepraszam ale nie rozumiem co ty mi tu wypisujesz o rozpuscie i badziewiu,bo ja mam rozum i nie pcham sie tam gdzie wietrze klopoty. Faceta mam nie od tego,zeby mnie trzymal za raczke.' widac ze nasiaklas tym samym ,wiec czemu ma ci to przeszkadzac? a jak mam przejsc przez zycie razem, to tylko dlon w dlon.

Gość wrhibfwihrbf
" I widzisz to jest twoj problem ze ty od niego Nie wymagasz cudow na kiju a on od ciebie na pewno tych" cudow na kiju " wymaga, a ty mu nie odmawiasz bo sie boisz ze cie kopnie w tylek" ja pisalam o chlopakach z ktorymi sie kiedys spotykalam. Ja od swojego faceta cudow na kiju nie wymagam owszem ale tak sie sklada,ze trafilam na takiego co ma niesamowity gest i glowe pelna pomyslow;) i nie boje sie,ze mnie kopnie w tylek z kilku waznych powodow: -jestem od niego pare lat mlodsza -mam swietny tylek,figure i nienaganna facjate (oraz skromna jestem) -kocha mnie bezgranicznie -po szesciu latach zwiazku uprawiamy seks srednio piec razy w tygodniu mimoz,e urodzilam mu syna -uwielbia mi GOTOWAC :) tak gotowanie to jego pasja. my od siebie nie wymagamy. Tak samo jakos wychodzi nieprzymuszenie:) tez powinniscie sprobowac:) mozesz wrocic do moich wczesniejszych postow to sie dowiesz,ze dzielimy sie obowiazkami,bo ja studiuje obecnie. Pozniej tez bedziemy sie dzielic,bo bede robila kariere;)

Gość wrhibfwihrbf
wiecej z wami nie gadam,bo jestescie tempe i faktycznie chciwe materialne dziwki:) JAK SIE KOCHA TO SIE NIE OCZEKUJE NIC W ZAMIAN.Widocznie wasze zwiazki to tranzakcje materialne. Nara.

Gość wrhibfwihrbf
wiecej z wami nie gadam,bo jestescie tempe i faktycznie chciwe materialne dziwki:) JAK SIE KOCHA TO SIE NIE OCZEKUJE NIC W ZAMIAN.Widocznie wasze zwiazki to tranzakcje materialne. Nara.

Gość sdxz
Lofca4 > sam też piszesz utarte slogany, że facet ma obdarowywać kobietę na każdym kroku. Nawet podałeś czas od kiedy ten slogan zaczął być ucierany tzn głębokie średniowiecze.

Gość wrhibfwihrbf
"Nie mieli, bo Nie chcieli a Ty Zapomnialas poprosic " nie raczej bylo tak,ze mialam czekoladki i kwiatki za free;)

Gość jak widać kobieta kocha wtedy
gdy jej się coś da