Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola.lola

Moj facet kupił sobie buty za 500zł, a mi nic nigdy nie dał

Polecane posty

Kariere bedziesz robic??;) tylko najpierw skoncz studia, bo z ortografia to u Cb cieniutko. Tranzakcje;) 5 razy w tygodniu to uwierz Nie jest godny podziwu wynik, a wrecz przeciwnie, wiecej razy robilismy to jak bylam w 9 miesiacu ciazy wiec wybacz;)jak sie juz dowartosciowalas to idz wywiwszac skarpety mezulka bo na rano do pracy mu nie wyschna;)

Gość czego się tu spodziewać
większość kobiet to nieudacznicy co sami nic nie osiągną. Jak facet nie da niczego to kobieta gówno ma całkowicie zależne od swojego pana.

Gość wrhibfwihrbf
lofca ja nie studiuje w jezyku polskim takze o mnie sie nie martw ;) kurva jestes beznadziejna w swej beznadziejnosci. Bla bla jak bylam w ciazy bla bla ...tak tak ja jak bylam w ciazy to tez wiecej razy sie kochalismy to jest powszechne akurat. Smieszna jestes nie musze sie dowartosciowywac w twoich oczach to moge byc nawet wyliniala lasica,niewiele mnie obchodzisz:)

Gość wrhibfwihrbf
argen no na to wychodzi.

To przez was kobiety ktore nic Nie maja do niczego Nie moga dojsc bo natrzaskacie Im dzieci uwiazecie w domu wmowicie ze sa nikim I jeszcze wam za to dziekowac;) a wiele z nich chce po prostu poswiecic sie rodzinie a wy macie to w dupie

Tez studiuje w Anglii a jednak po Polsku pisac umiem;) I to akurat Nie jest stereotyp bo jak w ciazy Nie bylam bylo nawet lepiej;) a wracajac do tego wylinialego czegos to uwierz ze mam troche gorsze zdanie o takich jak ty;)

Gość Brak facetów=brak problemów
Proste - żadnych związków .

Gość personality_
A u nas to działa w obie strony. Co prawda ja mam mniejsze dochody ale i tak staram się co jakiś czas mojemu mężczyźnie dawać drobiazgi bez okazji bo lubie sprawiać mu przyjemność:)

Gość activiaaaaa
lofca 4 pisze same mądre rzeczy .Ja ją popieram w każdym słowie :)

Gość lox
Lofcia4,widac jestes gimbusiara,ktora uwaza ze kazdy facet musi umiec bronic kobiety,idz dalej szukac swojego ksiecia z bajki a zostaniesz sama.Autorka tematu uwaza sie za pempek swiata,dostala zaproszenie na kino,sushi i nawet kwiatki ale widac ze jej ciagle malo i wymaga wiecej,to ze ktos wydaje kase na cos to jego sprawa,buty starcza mu na dlugo i sie przydadza,jakby mial ci kupic bizuterie za ta kase,to wydalby kase w bloto.

Gość tgtgtg
Dużo prawdy jest z tym dawaniem d..y:) Mój (ex) po pół roku celibatu na moją d..ę kupił mi laptopa.I potem każdy zadowolony")

Gość Lox
Jezeli dopiero po dostaniu prezentu dajecie dupy,to znaczy ze robicie to samo co galerianki(prostytutki),prawda jest taka ze jezli kobieta kocha swojego faceta,to dla niej nie liczy sie to czy dostanie prezent czy tez nie,wazne ze bedzie on przyniej i bedzie ja kochal,i bedzie przyniej nawet w najgorszych chwilach jej zycia,szkoda ze coraz wiecej ludzi to materialisci,i egoisci ktorzy nigdynie zrozumia co to jest milosc,byc moze dla tego ze sami jej nie zaznali.

Gość Tytaneks
Widzę że kochacie tylko wtedy jak się coś da. Nie ważne jaki facet jest dla kobiety ważne żeby dawał bo inaczej go nie kocham. Takie zachowanie nie różni się niczym od galerianek. Jeżeli uważacie że kobietami trzeba poderwać prezentami to ja zbankrutuje takim myśleniem. Widać że tylko kasa i prezenty nic po za tym.

Gość react
Kiedy stało się tak, że na zwykłą dziwkę mówi się kobieta wyzwolona.. Większość kobiet tutaj uważa chyba, że są w bajce, mają siedzieć na dupsku 24/7 i nic nie robić, a mąż ma zapierdalać od rana do wieczora, by utrzymać taką księżniczkę, która Ci jeszcze będzie fochy strzelać..

Gość gość
podnosze bo ciekawy temat