Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasixa xd

silne ruchy dziecka 39 tc wejdzcie prosze..

Polecane posty

Gość kasixa xd

jestem w 39 tc.. jak dotad moja corcia ruszala sie bardzo delikatnie i mniej wiecej 2 razy dziennie po ok 10=15 min trwaly jej przepychanki w brzuchu, atomiast dzisiaj rusza sie prawie caly czas.. najdluzej przez dwie godziny bez przerwy czy to jest normalne czy wszystko jest ok? prosze o odpowiedzi...

Gość Anikar
Mój synek tak bardzo się wrocil dobę przed porodem. Potrafil wtedy tak się ułożyć cenę na moim brzuchu widać było cały zarys jego ciałka.

Jutro zaczynam 40 tc, ale mnie bardziej martwi jak mały się mało rusza niż dużo. Są różne dni raz jest bardziej ruchliwy raz mniej ;) to może zależeć od tego co się zjadło, co robiłaś, jak intensywnie się ruszałaś. Tak mi to tłumaczył lekarz na ostatniej wizycie, myślę, że nie ma czym się martwić :)

Gość kasixa xd
siedzialam na zajeciach 8 godzin a poniej juz tylko lezalam w domu.. sama nie wiem czy jest ok.. zadzwonie jutro do lekarza..

Jeśli Cię to dręczy to jak najbardziej zadzwoń, stres nie wpływa dobrze ani na Ciebie ani na maluszka. Ale myślę mimo wszystko, że możesz być spokojna.