Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pala.

Kłucie w głowie !

Polecane posty

Gość Pala.

Witam , od jakiegoś czasu mam pewien problem. Co jakiś czas strasznie mnie kłuje w głowie ( tak jakby ktoś mi coś wbijał ostrego) Do tego zauważyłam że w tym miejscu mam coś jakby plamkę czerwoną a pieprzyk ? Dołanczam zdjęcie , czy to może być groźne ? http://imageshack.us/photo/my-images/19/20120907164924w.jpg/

Gość Phi taka
Malutka ledwo widoczna plamka

Gość jhgsssfhnn
Mówi się dałĄczam, a nie dołAnczam, pierdoło saska..! 🖐️

Gość wcale nie zdrówko
A skad Ty wiesz jak sie mówi jhgsssfhnn,saska???cooooooooooooo!!!!!!!!!!

Gość Pala.
Japierd*** ja tu nie pytam o ortografie !!! Tylko mam problem , a jak nie wiesz to nie odpowiadaj ! ;/

Gość wcale nie zdrówko
No i dobrze mu powiedziała Polu:) hehee

sa to tzw. ukluciowe bole gliwy, zdaniem lekarzy to rzecz normalba, takze nie martw sie tym, a postaraj sie o tego przyzwyczaic.

Gość jhgsssfhnn
Mówi się dałĄczam, a nie dołAnczam, pierdoło saska..! 🖐️

Gość pala.
Dziękuję za odpowiedź. ;)

Ja też mam niewielką plamke czerwoną na głowie, czasami jest intensywna, czasami mniej, czy myślicie że może mieć ona związek z bólami głowy lub migrenami, a może z czymś innym??:(

Gość flegaima..,,,
to ma związek z pasożytami w organizmie, poczytaj o tym w necie.

Gość no ja też
Jezeli sa pasozyty,w organizmie a prawdopodobienstwo jest 9/10,ze są to maja wpływ na cały organizm,i moze sie to objawiac baaaardzo róznie

Zawsze martwiłam się, że jest ona związana z moimi bólami głowy, to zaskakujące, że nie ma żadnej zależności...

Gość vfrtea
Pasożyty mnie rozbawiły trochę czyli że ta plamka jest od robaczków jakiś ? masakra Rzadko miewam bóle migrenowe ale wiem że moga nieźle dać w kość. Jak się ratować no teraz to chyba muchozolem tylko ;))

Gość A komu zalezy
Oczywiscie ze taka plamka i nie tylko taka moze byc od robaczków,nie radziłbym wysmiewac tego co w sobie nosisz,bo niezle jeszcze moga Ci dac popalić:)

Gość A komu zalezy
NIe ma nikt

Gość A komu zalezy
A z czym chcesz walczyc kruszynko???

Gość fotel
ja tam żadnej plamki nie widzę.

Gość fotel
zwykłą krostą na głowie nam głowę zawracasz.lecz się na głowę ,albo na krosty(na głowie oczywiście).

Tak na poważnie to ma plamkę, jest ona czerwona, czasem bardziej czasem mniej intensywna i serio łączyłam to dotąd z bólami głowy...

Gość zielarkaaaaaaa
Na bóle głowy pij melise 2x dziennie (rano i wieczorem) http://www.rajsmakosza.pl/images/melisa_zielnik_polski_herbapol.jpg Nie podobają mi się te plamki na głowie. Po każdym myciu płucz głowę naparem z rumianku. https://elixirzdrowia.pl/theme/img/produkty/16399/img.jpg Po śniadaniu albo po obiedzie... ... możesz włączyć do diety 3 ząbki czosnku (raz dziennie). Najlepiej jeść na surowo ,dokładnie żując i zapijać ciepłym(nie gorącym) mlekiem. Następnie należy wycisnąć sok z cytryny na łyżkę i połknąć.

Dzięki zielarkaaaa, lecę kupić te wszystkie produkty o których piszesz, jedyne z czym mogę mieć problem - ze zjedzeniem surowego czosnku, obawiam się bólów brzucha:|

Gość gość
Szanowni Państwo, Kilkunastosekundowe silne i nagłe bóle głowy, atakujące nawet połowę twarzy mogą sygnalizować bardzo poważne schorzenie zwane neuralgią nerwu trójdzielnego. Dolegliwości tej nie powinniśmy lekceważyć, ponieważ może być ona objawem bardzo poważnych schorzeń i prowadzić do groźnych powikłań. Przyczyn występowania neuralgii nerwu trójdzielnego jest wiele, są to m.in. bezpośrednie podrażnienia czy uszkodzenia nerwu, ale także ucisk tętnic i żył. Pobudzać bolesne dolegliwości mogą nawet delikatne dotknięcia skóry policzka, nosa czy brody, zimna i gorąca woda, golenie, mówienie, a nawet przeżuwanie pokarmów. W walce z silnymi bólami twarzy pomóc mogą naturalne metody leczenia. Bioharmonizer Fotonowy to aparat, który działa na organizm za pomocą promieniowania podczerwonego. Może ono pobudzać przepływ wewnętrznej energii i stymulować organizm do radzenia sobie z wszelkiego rodzaju dolegliwościami, m.in. z różnego rodzaju neuralgiami czy porażeniami nerwów. Nie wiele osób wie, że poprawić stan zdrowia można także za pomocą odpowiednio zbilansowanej diety, bogatej w witaminę D. BIO-MEDEX