Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenaaa...

jak oceniacie samych siebie

Polecane posty

Gość milenaaa...

jakimi ludzmi jestesciec według was

hmmm jaka jestem moim zdaniem? uparta czasem egoistyczna rozkapryszona i trudna w obyciu. znam swoje wady i zalety rowneiz takei jak dazenie do celu racjonalne myslenie, poczucie humoru czy tez to ze po prostu staram sie bcy dobrym czlowiekiem

Gość inzynier serwisowy//zablok
hamem prostakiem Egoistą (chyba że sie zakocham wtedy ostatnie grosze wydaje na kobietę) a one mają mnie w dupie gburem klnę jak szefc I nie potrafie odpuścić pewnego typu debilom

Gość KOKSUSEKPIK
a jestem antychrystem zniewolę cały świat będziecie się mi kłaniać i pełzać prze de mną :classic_cool: ja jestem wasz król plebsie więc jestem najwspanialszą istotą na świecie i we wszechświecie ha ha ha :)

Gość policjanttt....
jestem bezwartosciowym człowiekiem, godnym pogardy ale niedługo poniose tego konsekwencje nikt mnie w zyciu nie przytulił,nie kochał bo na to nie zasługiwałem

Jestem dumna z tego kim jestem :) Mam wartości i szanuje się jako kobieta. W tym świecie mało takich dziewczyn jak Ja :)

ogólnie - dobrze nie jestem aniołem, ale też niewinnego nie skrzywdzę

Gość Modzodzodzo
a ja wręcz przeciwnie . Jestem taki zarozumialy i to masakra . Ale ogolnie patrzac na mnie nie widac tego nie ujawniam , staram sie byc spoko kolesiem jak will smith czy cos takiego . A normalnie to mam mniemanie o sobie ogromne i ludzie to plebs

Gość policjanttt....
nienawidze samego siebie zycze sobie smierci na która w pełni zasługuje

Zacznij od siebie... W głębi duszy jestem dobrym człowiekiem... Dla przyjaciół - wręcz ideałem. Dla pozostałych - różnie, ale na nich mi nie zależy, stąd brak zahamować...

Gość psia_kość
w swoim mniemaniu jestem ideałem i dobrze mi się z tym żyje :) gardzę głupszymi.

Gość takijeden,
chorobliwie posłuszny, prawie bez zalet, z lekko lub średnio dysfunkcyjnej rodziny, czasem zobojętniały, czasem bardzo nerwowy, niezdecydowany, z wieloma endogennymi zaburzeniami psychiki, ale nie popadający w depresję :)

Gość gfjhkgv
Ja bardzo uparta zawsze muszę postawić na swoim, ogólnie myślę że jestem dobrym człowiekiem jestem szczera , czasem mam nie wyparzony jęzor (ale tylko czasem). A i myślę że trochę za bardzo uczuciowa i zbyt szybko się denerwuję. Ale ogólnie jestem pozytywnym człowiekiem;-)

Gość mlody92
hehe ludzieeeeeeeeeeeee dlaczego wy jeszcze nie spicie ??:> take it easy :D policjant a jaki masz stopien ?? posterunkowy ??:D

Gość policjanttt....
sierzant na nim moja kariere juz skoncze

Kiedyś byłam niedobrym człowiek przyznaje się, ale to były czasy buntu, więc to wybaczone mi dawno. Ostatnio jestem bardzo wrażliwa płacze na filmach i programach rozrywkowych chyba to już ten wiek. Ktoś mi powiedział ,że przeszłam metamorfozę siebie jak Agnieszka Chylińska. Nie znoszę się do kogoś porównywać, ale coś w tym jest.

nie śpimy, bo jutro zaczynami długi urlop :) ale i tak trzebaby się kłaść, koty czekają...

Ogólnie jestem zadowolona z siebie ,że przeszłam radykalne zmiany w swoim życiu.

Gość KOKSUSEKPIK
osz ty w mordę pies na sali :o

Gość policjanttt....
mam duzo niech mnie szlag

Gość mlody92
policjant a dlaczego sie skonczy ?? bo masz srednie wyksztalcenie ?? ile lat zostalo do emerytury ??

Gość policjanttt....
do emerytury jeszcze 10 lat nie mam układów i wiecej nicbym nie dostał mam wyzsze

Gość mlody92
aha ale jak po wyzszym tylko sierz ??:> cos tu nie halo :D

Gość policjanttt....
całkiem normalne angielski tez dobrze znam i co z tego