Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem całkowicie anonimowa

Czy tak musi być? Czy wszyscy faceci są tacy czy tylko ja mam cholernego pecha?

Polecane posty

Gość roz-(wz)-wody
i dziwić sięże tyle szybkich rozwodów wśród młodych ludzi. Rozwiązania są 3: rozmawiasz, próbujecie to naprawić - to jest prawdziwy egzamin jakościowy dla związku i dlatego warto go podjąć, 2- żyjesz tak dalej stresując sięi licząc że może coś się zmieni czyli nic z tym nie robisz, 3- znajdujesz dyskretnego kochanka z którym realizujesz swoje potrzeby cielesne. Niestety, ale tylko w pierwszym przypadku, jeśli rozmowa przyniesie zmianę rozwiązanie jest pozytywne. W każdym raczej będzie równiąpochyłą. I skończy sięrozwodem albo nerwicą.

Gość dv,sdb
Powypieprzajcie facetom komputery z domów, to wtedy będą udane małżeństwa. Bo dla faceta po ślubie liczy sie tylko komputer, rodzinę i żonę ma już w dupie. Bo czego on dzisiaj nie może tam znaleźć co? Wszytsko na wyciągnięcie ręki, żona juz nie potrzebna.

Gość dv,sdb
Bzdura!!!!!!!!!! faceci są uzależnieni od kompów przestają zwracać uwagę na kobiety, siedzą całymi dniami przed komputerami, to jak one potem mają być chętne na seks do cholery. Zresztą ja osobiście nie znam kobiety która unika seksu ze swoim mężem, odwrotne sytuacje owszem mnóstwo.

Gość wołanie na puszczy
do dv,s coś tam jeśli świat dla Ciebie jest czarno biały, że wszyscy faceci to a wszystkie kobiety tamto, to bardzo Ci współczuję, proponuję rzucić jeszcze garnkiem o ścianę, to Ci ulży i na pewno pomoże