Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbanowana za twarz

Mam dzisiaj randkę on-line z .....

Polecane posty

....pewnym wariatem z forume. Co byście chcieli dostać/zobaczyć/zrobić od faceta, który powiedział, że "dzisiaj" jest w stanie dokonać dla Was wszystkiego czego zapragniecie ? Wiem desperat, który przegrał życie ale czemu nie skorzystać z tego nie? Muszę określić się do 16 czego oczekuje, a jakoś brak mi fantazji wysmakowania i finezji, a w toku moich myśli tylko wyuzdane prowokacje lataja mi po głowie, a jednak nie chcdę go zranić :classic_cool:🖐️

Gość a z kim ją masz o Pani nasza
?

Gość twój wróg nr I
przecież mówiłaś że sie zakochałaś? I co cipka już się domaga bo za długo z jednym :O🖐️

jak przeczyta to ten szczesciarz to juz nie bedzie niespodzianką:classic_cool:

10:27 [zgłoś do usunięcia] twój wróg nr I przecież mówiłaś że sie zakochałaś? I co c*pka już się domaga bo za długo z jednym Stul pysk jak mówisz do mnie :O Slyszałeś o pojęciu nadmiernej penetracji w okolicach odbytu zakończonej krwawieniem ? Poczytaj w google jak temu zaradzić, bo dzisiaj wieczorem Cie to czeka 🖐️

rozumiem że wszystkie mądre rady zapiszesz na kartce w pamietniku?:classic_cool: no dobra pkt. 1 zdejmij majtki juz w samochodzie :D:D

Gość wredna jedza
moze powiedz ze chcesz poczuc smak jego spermy przez monitor, ciekawe jak temu zaradz?

O! Sperma przez monitor :D Może od razu powiem, zeby mi kootasa do gardła wepchał ;) - w sumie walic to - niech od razu w doopsko strzela a ja sie kusząco wypne :D Wy tu smiechu hihy a sprawa na serio jest poważna :classic_cool:

no ładnie ale cię podjarał :classic_cool: :D Czy to w ogóle mozliwe na tym forum?:O

zbanowana...tak trzymaj !!! Dziewczyna bez bielizny...zazdroszczę temu chłopakowi

Podjarał? No wiesz z chęcią bym mu rzygnęla w twarz ale na odległośc nie moge a szkoda mi monitora zachlapać - tak na mnie dziala ;) Ale co zrobie , ze lubię takie ofermy zyciowe no..... :classic_cool:

Gość Nimfik_pl
Zażycz sobie męski striptiz :P

eh ...striptiz to pogłowie mi chodził od bardzo dawna ale boje sie że ja bede musiała to samo zagrawantować więc to musi być cos na co ja sie tez zdecydyje. Ja ja taka niesmiała jestem a bym chciała duzo zobaczyć nie wiem jak to pogodzić :O 😭