Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blerh

Ona ma orgazm a ja.......

Polecane posty

Gość blerh

No wlasnie po orgazmie mojej dziewczyny jej aktywnosc wygasa i traci ochote na dalsze pieszczoty czesto bywa ze pozostaje z tgz. palcem w nocniku.Kutas stoi i pozostaje mi samemu sobie zrobic dobrze.

Gość taka jedna mala wredna ;)))
moze kochaj sie z nia tak, by miala orgazm nieco pozniej. mozesz np. wydluzyc gre wstepna, tak byscie sie rozgrzali do max mozliwosci.. wtedy zaczac sie kochac namietnie :) nigdy nie mieliscie orgazmu jednoczesnie? praktyka czyni mistrza ;) jak to mowia, trzeba cwiczyc + rozmawiac o swoich potrzebach ;)

Gość powiem i ja......
musisz z nią o tym porozmawiać taka jedna mala wredna ;)))...ma rację u minie też często jest tak że to ja pierwsza dochodzę ale przecież zdaję sobie sprawę z tego że mąż jeszcze nie wiec daje mu czas na finał :) a Twoja dziewczyna nie widzi że Ty nie doszedłeś ?

Gość blerh
Nie no czesto miewamy jednoczsnie orgazm bywa rowniez ze i ja czasem wczesniej mam niz ona, wtedy staram sie jej to zrekompensowac i doprowadzic ja do orgazmu oralnie badz w inny sposob choc czesto ona juz niechce bo to niby takie na sile.... Takie sytuacje ze ona miala a ja zostaje z workiem pelnym mnie strasznie irytuja bo ja jestem wtedy napalony na maxa a tu niema gdzie upuscic ze swojego pelnego worka.A ona tak jak by nic zapomniala omnie.No mysle ze tylko rozmowa i uswiadomienie jej mi pozostaje.

Gość blerh
@Niebiesko zieIona..! no wlasnie bym od niej w takiej sytuacji oczekiwal jak juz niema ochoty na dalsze pieszczoty, Jestesmy 8 lat razem i ona dobrze zna moje potrzeby a jednak czasem wydaje mi sie ze robi to na zlosc.

Gość dsadsada2121
o kurwa! Tego jeszcze nie było! Zazwyczaj sie slyszy o facecie co konczy i ma w dupie orgazm partnerki a tutaj widze ze ona robi za takiego faceta w tym zwiazku. Kup sobie wibrator

Gość dsadsada2121
a na powaznie to po prostu zrob jej to samo, spusc sie do pizdy i powiedz ze nie masz sily zeby jej dokonczyc