Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o maj gud nes

przed chwila znalazlam w telefonie mojego

Polecane posty

Gość ninaa291
przeczekaj i obserwuj. nic mu nie mow

Gość o maj gud nes
Z tym, ze pomylila nr to glupie, od razu ta kochanica bedzie wiedziala, ze to nie on. I albo nie odpisze, albo przyzna sie do pomylki,. Nie wiem co za ankieta jaka kolwiek, tak zeby wyludzic chociaz by miejscowosc w ktorej mieszka, wiek, dobrze by bylo poznac imie, nazwisko. Zgodzi sie ktos?

przez chwilę myślałam że to poważny temat, ale im więcej czytam tym widzę że marna prowokacja :o żeby być tak ciemnym żeby nie wiedzieć co zrobić to aż boli :o

Gość ale dzicinada
Najpierw grzebanie w czyimś telefonie, a teraz zrób to, zrób tamto. Po ile Wy macie lat?

Gość o maj gud nes, załóż weselszy
temat, nudzi mi się :(

Gość o maj gud nes
Dobra moge jej napisac. Jesli to pomylka to bedzie wiadomo, a jesli prawda... To tez juz bede wiedziala co robic. pisze!

Gość sadze ze tak jak weyzej
napisz wlasnie ze chata wolna przyjedzie mowie Ci :D jesli to kochanka to bedzie piekne zakonczenie

na pewno nie wygadala bym sie przed mezem ze wiem cokolwiek. Na pewno bym do niej nie zadzwoniła, bo po co, wiesz przeciez ze sms od kobiety, co bys uslyszala kobiecy glos? i co ? przeciez ona by nawet z Tobą nie rozmawiała, rozlączyla by sie od razu. Jeżeli ten sms byl prawdzily to powinnas po nim poznac jak wroci do domu. Ale z drugiej strony jesli Twoj maz Cie zdradza i sie nie polapalas, to moze jest tak swietnym kłamcom ze wysmieje perfekcyjnie tego sms i mu uwierzysz ze to pomyłka. I chyba faktycznie. Ja bym odpisała. Napisała bym - ze tak urocze poranki tylko przy Tobie. I jeśli by dopiero odpisała- to wtedy miala bys pewnosc.

Gość kADJKADJ
no kobieto napisz cos, cokolwiek. Tutaj sa dobre podpowiedzi, wybierz jedna, co Ci szkodzo? Mam wrazenie ze Ty sie czegos boisz ale czego? Ze maz sie dowie? jezeli Cie zdradza to raczej on ma powody do strachu. A jezeli to pomylka, trudno ale kazda kochajaca osoba bylaby zaniepokojona, on pewnie tez gdyby sytuacja byla odwrotna.

Gość fsfergdfgrtdfgbfd
za pieniadze sie nie pruje bo mam ich pod dostatkiem, a pruje sie dla wlasnej przyjemności facet to dla mnie tylko jego przyrodzenie, potrzebuje ich do zaspokajania , bo ma potrzeby jak każda kobieta, a związac się raczej nigdy nie zwiąże z własnego wyboru, wolę kariere zawodową w której juz dosyć wysoko zaszłam, jednakże tak jak napisalam ze względu na wszystkie matki polki uwielbiam żonatych abym mogła się z tych babek pośmiac tak jak to robię czytając ten post hahahahaha

Daj znac co odpisala :D

tylko koniecznie zostaw tego pierwszego sms od niej a reszte rozmowy skauj ;)

nie pisz że chata wolna bo ona moze nie wiedziec nawet o Twoim istnieniu !! a juz tym bardziej nie pisz, że zona wyjechala, bo ona moze nie wiedziec ze on ma zone ! Ludzie myslcie zanim doradzicie :O

Gość ninaa291
I chyba faktycznie. Ja bym odpisała. Napisała bym - ze tak urocze poranki tylko przy Tobie.to racja napisz to :)

Gość plytki to se mozesz w kuchni i
nie pisz ze chata wolna, tylko ze jesli chce powtórzyć to co rano, to zeby do niego przyjechala, zobaczymy co odpisze:)

Gość oohhaarra
ohara gej magia nidzy powala przeciwnika

Gość Czesio z Wrocławia
co to za rady, wy cholerni kretyni? sms już jest oznaczony jako przeczytany :O powiedz mu, że dostał sms'a i tyle :classic_cool:

Gość oohhaarra
W gorącym cienuiu na miękkim kamieni stojąc siedziała młoda staruszka i nic nie mówiąc odezwała się do niskiego pana wysokiego wzrostu z dużą brobą bez zarostu -ach jaki upalny mróz mamy tego lata a było to zimą na brzegu stały trzy łodzie jedna cała drugiej pół a trzeciej wcale nie było wsiadł do tej czwartej i utoną ale doppłynął do brzegu bezludnej wyspy gdzie zaatakowali go biali murzyni uciekając wdrapał się na gruszkę zerwał pietruszkę posypała się ceula aż przyszedł właściciel tego banana i mówi złaź pan z tego kasztana bo to nie moja wierzba a on dalej mieszł wapana.

czesio aleś Ty błyskotliwa panienko... jak bys czytala od poczatku to bys wiedziala ze sciemnil by ze to pomylka.

Gość rosa na betonie WITAMY
znowu bajeczke piszesz dziecko:D dawaj dawaj

Gość rosa na betonie WITAMY
szmato zaczynasz zawsze podobne tematy i nie konczysz kretynko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość axnv
rosa na betonie WITAMY - ej ty, bo Cię ukarze srogo

Gość igaaaaaa
zadzwon do niej z telefonu meza, ale nic nie mow jezeli odbierze mowiac ;czesc kotku/kochanie/imie itd to bedziesz wiedziala ze ten numer ma zatrzezony i to nie byla pomylka. jezeli powie 'halo slucham' to znaczy ze nie zna numeru i to byla tylko pomylka

Odpisz jej " co porabiasz skarbie, tęsknie" popisz z nia w jego imieniu. Jak nie odpisze,ze pomylka,to wszystko jasne Śiadanie mogli zjesc razem w pracy, ona mogla potem napisac

Gość katerinaaa
Wierzyć nie chcesz, bo kto by chciał, ale fakty pokojarz. Rano miał wcześniejsze wyjście, niby kontrola, musiał wcześniej otworzyć...i łącząc to z sms, ściema jak nie wiem. Alibi sobie zapewniał, i tyle.Sms już przeczytałaś, wiec sto procent uda, że to pomyłka, jak z pracy wróci zabierze tel, i tyle Twojego.Z Ciebie zrobi pajaca , że sie czepiasz i wymyślasz. Jeśli umówił sie dziś z kims rano, mógł byc rozkojarzony, i wrażenia rzeczywiście zostawić tel, wyjść jak najciszej, żeby Ciebie nie obudzić.Tylko jedno mnie zastanawia, że tamtej nie powiedział, żeby nie pisała, bo tel został w domu...hmmm może czasu nie mieli na to ?? ja bym jak najszybciej odpisała jakiś miły sms i próbowała wyciągnąć jak najwiecej szczegółów. Jutro będzie po wszystkim, bo ona może zmienić nr, jak się dowie, że do żony wysłała. Chyba , że nic o żonie nie wie. Popisz sobie z nią, co ci szkodzi, tylko nerwy na wodzy. Teraz masz okazje to wykorzystaj to sprytnie. W sumie to tez może byc głupi żart kolegów, , albo faktycznie pomyłka, ja bym to sprawdziła, nawet po kilku miłych sms poprosiła ja o to żeby oddzwoniła, bedziesz miała pewność.

Gość dfhnjdkyfh
z tego co ja wiem to faceci ktorzy maja romans pilnuja swojego telefonu jak oczka w glowie. Ale mogla mu sie zdarzyc "wpadka"

Gość o maj gud nes
Ale sie wkapalam!

Gość dfhnjdkyfh
a co? pisz o co cho

Gość o maj gud nes
Wiec tak, maz niespodziewanie przyszedl do domu (dlatego milczalam). Oczywiscie pierwsze co poszedl po telefon do szuflady...a go tam nie bylo. a ja wlasnie bylam w trakcie pisania smsa do niej! Szybko probowalam sie wylaczyc, zeby tego nie odczytal. Nie wiem czy mi sie udalo. Nie mowilam mu nic, ze przeczytalam. Nie pytal tez co telefon robi w tym, a nie w tammtym pokoju. zjadl I mial wychodzic znowu, wiec chcialam zeby mnie podwiozl do miasta.