Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mykhtgm

najgorszy facet to facet

Polecane posty

Gość mykhtgm

nie zdecydowany

Gość kamil79jgora
bez przesady, gorszy jest alkoholik/narkoman

Gość interviu USA i swiat
taki który słucha siorst a ona nie lubia jego żony i sie mszcza za pomoca innych ludzi. Np pania nr 1 oczerniaja a panianr2 wybielaja.. ta 1 jakby nazwała go alfosnem o matko ile by to było reprymendy..ze taka owaka..a jak ta paninr2 to ok to tylko obgadywanie hihihi.. to normalne? facet zrobił jak chciała kobieta dla jego dobra FF blue, i jak wymaga naprawa zadanych ran....02.09 paninr2 wraca z innymi i ojcem dzieciorobem do de. A tu siora..nie nie nie! Rob jak mowie..A do innych..wkurza mnie jak moj brat slucha bratowej..ona owinela go wokol palca..no ale milosc na tym plega? ze lgniemy do siebie.. paninr popchenla az 2 razy panianr 1 w markecie..pewnie na rozkaz siory..ktora chciala wyzbyc sie bratowej, ciagle ja oczerniala..wytykala ze no wokr ze kopie spa..:O tak wymyslała ze glowa mała..a te facet sluchal..i wierzył..zamiast poprozmawiac z ta ktora kocha. On spał a ona ze stryjem debatowali o paninr1 nazwali ja zerem:O jak to paninr 1 w mediach powie..na pytanie jaki jest FacetD. i jak dbał o nia bo w mediach ma on ksywke BAD BOYA CO BRONI SWOJEJ KOBIETY NP ROZWLAI NOS..vanessa..ale w zyciu codziennym jak widac mozna pluc na jego kobiete i nic.. jeszcze dzieciorb sie glupio usmiechał..wstydzilby sie po ziemi chodzic..narobil dzieci nie umial ich urtzymac a w nagrode ma wakcje w pl auta mega za bezyne nie placi i jeszcze jego corka popycha paninr1:O a facet co? na to pozwala? pisał ze kocha ze jest paninr1 najwazniejsza ze zawsze moze na niego liczyc.. Nie moze bo on slucha kamili..I nie ma zadocuczynienia. jego przykrego zachowania. sobowtor dostal machanie reką...przekazał facetowi? napweno teraz ow facet niech przekaze F panu z brodka dzieciorobowi. Po co podstawia sobowtórów? mogl byc na jego miejscu mialby czułe machanie. Sam sobie szkodzi...a ma taka kochana kobietke. zaprzecze wywiadom..nie mieszkałam w usa 2010..nie dawał mi kawy na ur nic..siory ja podjudzały..na pytanie JAK ANIA ZDOBYWAŁ JOHNNY D? JAKI JEST DO PANI.. ZROB COS ABYM MIAŁA CO OPOWIADAC W INTERVIU. i BADZ FACETEM. narazie sluchasz kamili ktora zywi do mnie złosc nienawisc. Bo zapłaciłes mi za moja prace. A ona ci zabroniła ze ona by mi ani grosza nie dała tak mowilapisała..a co ona slub ze mna brała? dla niej pracowałam? co ja to obchodzi dotrzymaj slowa..FF było droga zawodowa ale wazniejsza jest droga zyciowa..02.09 miały mieszkac tam rok, kochajacy facet kazałby przed wakacjami..To jak sam negujesz swoje slowa? to jak mi dotryzmasz wiernosci przysiegi malzenskiej skoro sam negujesz to co sam ustalasz? a 1 sie licyz slowo. czyli do 02.09. termin minał

* wytykała ze paninr1 no work, ze kopie psa:O ps na razie jestem na nie, nagram ci na korokre ze Nie. Bo pytanie było czy ciebie chce. Nie takiego ale takiego jaki naprawde jestes FF 02.09 out do de. Domek jednorodzinny myslałam ze sam wreczysz kluczyki, bo zwiazek to 2.

ale slepy facet... I nie kocha..pisze słowa, ktorych nie zna znaczenia. jak sie zatrzyma nagraj mu odpwiedz na jego pytanie. Tak sie kochajacy facet nie zachowuje a juz na pewno nie Johnny depp:) Fanki by chyba odeszły po tym co bys opowiedziała prawde w interviu.

Gość Nie da się tego czytać
@ interviu USA i swiat Co to za bełkota? :o

Gość zolizuzula
najgorszy to facet bez kasy:(

to najgorszy typ siostry! pod takim tytułem winno byc..tak juszyc? a facet co slpey? no tak cpa..to mozg mu nie pracuje...

no faktycznie kobieta mimo tej nienawisci twje rodizny i twojego zachowania wzgledem niej wyciaga reke..daje ci pomysl FFblue.. a ty dalej sie tak zachowujesz? Wszystko było tak pieknie jezdziłes do niej sam gdzie była na wyjedzie widziała..szkoda ze wtedy nie podałes nr play:) I mowiles ze bedzie FF i 02.09 wszyscy nie tylko ona jej siory tez. a tu kamila..nie nie nie...rob jak mowie nakauje ci.. i zrobil jak mu kazała..bo ona chce utrzec nosa kuzynce.. matko:O co za siora..a ona chyba zacpany..narazie to kamila uciera nosa TWOJEJ(?) UKOCHANEJ Z APOMOCA ROZKAZÓW ABYS ROBIŁ CO ONA KARZE..kuzynki

Gość grawoko
Niedojrzały emocjonalnie Piotruś Pan.

Gość Nie da się tego czytać
@ interviu USA i swiat Zrób streszczenie poprawne stylistycznie :classic_cool: Profesor Miodek zszedłby na zawał po 3 pierwszych wersach, co dopiero my, szaraczki :classic_cool:

Gość AS26
Zniewieściały i nieodpowiedzialny.

aten dzieciorób? wstdzilby sie.. moj dziadek mial 7 dzieci 2 nieswoje...i nikt mu nie pomagał..rzad, panstwo..sam rpacował..w latach 5-6-70tych..a teraz w 21 wieku takie cos? dziadek mowil jak zrobil i nie umie utryzmac tonie facet to kalesony..i mial racje wstyd, do robty niech idzie fuchy robic..nierob jeden. mojemu dzidowi dzieic kasy nie dawaly, on im, nawet jak mial 70 lat umial kombinowac sam jezdzil starem jak z górki oszczedzal, na luzie jechał, beznyze sprzedawał innym nawet sędziom bo taniej:) rdzil sobie ucziciwe..

specjlanie tak pisze aby sie troche pomeczyc..prawda jets trudna:)

Moj sp dziadek sie w grobie przewraca jak ten dzieciorob jezdzi i po siwecie chodzi pewnie na dziwki jezdzi..auto dzieciaki na boku on wakacje onpowinien na zbiory jechac jabka zbierac..jego dzieciaki tez..a oni wola siedziec jak pasozyty u kogos:O i mowic my biedni..my biedni..wstyd ciota nie facet

za beznzyne i auto ma ten dzieciorób zapłacic..to z wypozyczalni. I do pracy isc..winogrna zbierac, jabłka lato było..a on z dzieciaki wakacje mieli..w mysl Kamili. Bo tak nakazała.. Alboniech biznes zakłada..a oni jezdza..wakacje wszytsko gratis..bo Kamili plan zemsty wykonuje na zlosc paninr1.. oj jak sie luzie dowiedza. Jestem na nie, ale w wyaidzie powiem prawde.

dom09. J- hej moze impra? G a kto stawia? j- nie wiesz? alfons hahah smieja sie dziciorob dzowni co tam coreczki jakt am? j,g,kinga,natalia super tatus wszystko gratis mamy net auta jezdizmy kamila przyjedz odwiedisz nas to jej dom? kamila w myslach no zorbimy jej na zlosc..hihi John wchodzi justynka moze kaweczki? nie herbtki 2 lyzeczki g net nie działa zrobisz? dziciorob to moze przejzdzka? kamila pewnie roizna to rodzina.. dzieciorb z corkami sam 09om haha ale glupki nie? ten aflons..frajerw inne epitety pewnia leca..ja bym nie utryzmywał obych a on sie daje haha to korzystamy justyna ja bym nie chciała takiego faceta tylko takiego co ma kobiete za nr 1 jets dla niego najwazniejsza nie tka jak on robi..to mu rzekla w oczy.czyli kpiła z niego.. open your eyes/// JAK TE DZIECI ZA PLECMAI TAK MOWIA TO RODZICE PEWNIE TEZ..I KAMILE TEZ NAZYWAJA..MOZE ALFONSICA.. niehc sobie Kmaila nie mysli ze na nia nic nie mowia mowia.

a teraz sie zatryzmujesz autem..i nagrasz sobie na korke mojja wiadomosc odnioscie tego czy chce. I bedziesz sobie otwarzał. jak ci sie zachce zwiakzu ze mna. ktos ci daje szanse a ty co? a dzieciorobom..pokazujmey F jak przed chwilą

Pomijając takie zupełne patologie (alkoholicy, agresywni itd). To najgorsi są właśnie niezdecydowani, nieodpowiedzialni i "wiecznie zagubieni".

Gość kamil79jgora
no już nie przesadzaj. Czasami taki "niezdecydowany" facet żyje dłużej bo np. nie wyprzedzi ciężarówki pod górkę w odróżnieniu od tego zdecydowanego. Bywa i tak.

nie ma gorszej fałszywej osoby niz Kamila.. justyna i jej siory natalia kinga gosia..nasrała kupe.. kamila oj john ona sie oczyszcza..rozumiesz to dobrze zobacz jaka ładna kupkeczke nie hihi jakby pani nr1..john zobacz jaka chamka zobacz nie mozesz z ia byc zobacz jak zła.. no comment dzieciorb jest ciotą..nie facetem.. a ty:)?

Gość niedobrze jak
facet ulega wpływom...innych np siostrzy