Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pelagiossa

Zadnego seksu w noc poślubną! Kto dołączy?

Polecane posty

Gość Pelagiossa

Nie zamierzam się bawić w jakieś tradycje i w noc poslubną i jeszcze kilka dni później nie zamierzam kochać się z moim facetem. Nowy trend z USA. Kto jest za??

Gość domi nika
dobrze by było, gdyby Twój facet był za.....

Gość TakaONA89
Hahahahha masakra, to chyba sobie robisz na złość a nie komuś :D

haha :) jak swojemu powiedziałam, że robimy przerwę na 3-4 tygodnie przed, żeby "seks" inaczej smakował, to powiedział, że rezygnuje ze ślubu :P

Gość Renkaaa
Aaa, jak to nowy trend z USA to trzeba koniecznie tak zrobić. Sorry ale muszę iść do McDonalda nażreć się burgerów, żeby ważyć ponad 100kg, to też nowy trend z USA. Aha i jadę wymienić auto na jakieś co więcej pali, najlepiej jakiegoś SUVa, co by żarł tyle benzyny co ja w fast foodach. co za głupota.

U mnie nie było żadnego seksu w noc poślubną, dołączam:) Wróciłam o 6 nad ranem z wesela a i już sił nie miałam:)

Ja dołączam się, ale nie z powodu amerykańskiej mody. Myślę, że będę tak padnięta po weselu, że nie widzę sensu zmuszać się do seksu. To ma być przyjemność, a nie obowiązek. Będziemy mieć najwyżej noc "popoprawinową" ;)

Gość TakaONA89
A my mieliśmy bo Mój się mega nakręcił że jestem jego żonką :D nie powiem było super i nawet dwa razy pod rząd ;)