Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SmutnaKasia

Czy faceci nie chcą niedoświadczonych kobiet?

Polecane posty

Witam:-) Czy faceci nie chcą czy boja się niedoświadczonych kobiet??Nie mówię tu o dziewicy ale o takiej,która ma małe doświadczenie seksualne?

Gość ja się boję :P
Raz miałem do czynienia z dziewitzą, a raz z prawie dziewitzą (przede mną tylko raz ją ktoś bzyknoł) i więcej na taki interes się nie piszę, wybieram doświadczone i zdemoralizowane :classic_cool:

Boją to się zagadać do dziewczyny. W twoim wieku te chude łepki nie wiele bardziej potrafią od ciebie. Dlatego nie doszukuj się problemu. Każdy kiedyś zaczynał a i z wiekiem, zresztą sama się przekonasz, będą się zmieniać. :D

Nie chodzi mi o dziewice ... I niestety nie o wiek ja mam 30 lat a miałam tylko 2ch partnerów i z perespektywy czasu widzę ,że byli dość kiepscy ... Może zaraz posypia się tu obraźliwe komentarze ale co mi tam ,nigdy nie uprawiałam sexu oralnego zresztą jak teraz o tym pomyślę to im chyba chodziło tylko o siebie i sam stosunek.

Gość no to już po tobie
W tym wieku i nie wiesz jak smakuje kutach w ustach? przegrałaś życie :classic_cool:🖐️

Gość Pomaranczowy gda
Ja tam lubie niedoswiadczone.podwarunkiem ze ona chce tego doświadczenia nabrac.jesli jest gotowa na bezwstydne lekcje to ok.trzeba w takim wypadku duzo rozmawiac.partner musi powiedziec ci czego oczekuje i ty musisz powiedziec to jemu.jesli np. Chcialabys zeby cie wylizal to powiedz mu to,jesli wstyd cie paralizuje to napisz mu sms albo na filmie pokaz.w lózku powinno byc ostro i bezwstydnie.

Ale ja nie mowie ,że nie chcę nabrać doświadczenia tylko ,że wiedza teoretyczna ma się nijak do wiedzy praktycznej ehhh. Pomaranczowy gda mam podobne zdanie do Ciebie, uważam ,że w łóżku powinno być goraco, tylko ,że widzisz ja nie miałam gdzie nabyć doświadczenia w tych moich pseudo związkach ehhh miłość jest ślepa.

Gość ludzki przedmiot
Ja bym nie chciał . Chyba, że by się szybko uczyła.

Gość Amerykan
Podlacz sie do jakiejs fajnej parki i wtedy sie nauczysz i poobserwujesz. Mozesz takie znalesc na ZBIoRNIKU. To najlepsza nauka, praktyka i obserwacja, polecam!

Gość Pomaranczowy gda
Wiec trzeba cwiczyc cwiczyc.a skąd jestes kasiu?

Gość Amerykan
Bo moze juz znalazlas parke, ty durna!

Gość vnmdfm
Nie wierzę! Masz 30 lat i słuchasz rad gimnazjalistów? GRATULUJE BRAKU ROZUMU

vnmdfm wcale ich nie słucham ,myslalam ,że trafie tu na ludzi ktoprzy podzielą sie opinią... Masz rację tak może napisać tylko dziecko.. cyt W tym wieku i nie wiesz jak smakuje kutach w ustach? przegrałaś życie ot i wspaniała ocena....

Gość Amerykan
Kasiu, musisz sie wyluzowac! Troszke alkoholu, trawki itp. i wio! Pierwszy raz bedzie troche trudno, ale potem bedzie lepiej. Filmy i zdjecia to teoria, Ty potrzebujesz praktyki! Wierze w ciebie, ale musisz sie przelamac.

Amerykan Wiem to ale chodzilo mi w pytaniu czy i dlaczego to facetów az tak odstrasza? Nie bedzie zadowolony ,że bedzie pierwszy?

Gość Amerykan
Kasiu, wydaje mi sie ze mylisz pojecie sexu i milosci. Facet ktory sie w Tobie zakocha doceni to napewno. Ale facet ktory chce miec dobry sex poleci do innej. Takie jest zycie!

Amerykan wiesz dla mnie jedno łączy sie z drugim ale zdaje sobie sprawę ,że nie wszyscy tak myślą i to nie tylko mężczyźni ale i kobiety również.... A facet ,ktlory jaki piszesz poleci do innej no cóż skoro to dla niego będzie taki problem to lepiej żeby sobie poszedł.... wiesz ja sie tym martwie to prawda ale nie uważam tego za cos strasznego chcialam poznac opinie mężczyzn i tyle. Nie uważam sie za gorszą bo niestety tarfialam na glupkow niestety i nie mialam gdzie nabyc doświadczenia

Milosc i uczucie buduje sie takze w alkowie. Jak jestes kiepska to kiepski budulec. Jak jestes dobra to wzmacnia uczucie i rozbudza wieksze. W zdrowym zwiazku sex powinien isc w parze z miloscia i odwrotnie.

Amerykan dzieki jedyny co mi mądzrze odpisał.... widisz ja to wszystko wiem tylko boje sie reakcji potencjalnego partnera a nie chce probowac z kim popadnie tylko po to by nabrac praktyki.

Nie z kim popadnie, Ty sobie wybierz. Ale jak jestes kiepska to tylko kiepskich przy sobie utrzymasz i to jest bledne kolo. Jak masz dosc odwagi to sprobuj w 2k+1m i wtedy mozesz sie czegos nauczyc. I Ty sama sobie ich wybierz. Moze masz jakas fana zaufana kumpele z facetem?

Gość ja jestem dziewicą i jakoś mam
mega popęd, tyle, że jestem wrażliwą osobą i ciężko mi dać się po prostu przelecieć, jak facetowi zależy wyłącznie na seksie to jasne, że lepiej doświadczoną, ale jak chce stworzyć związek to to nie gra roli

Amerykan Mam kogos takiego ale nie wiem czy sie odwaze a co do tego czy jestem kiepska to nie wiem nie mam porownania

Zwiazek latwo stworzyc, ale trudniej go utrzymac. Jak jest dobry sex dla obojga latwiej tego dokonac.

ja jestem dziewicą i jakoś mam Ale ja mam poped tu nie chodzi o brak checi czy popęd .tylko do tej pory praktyki brak.... Ale masz racje i Amerykan tez jak mu bedzie zależalo i bedzie to prawdziwy zwiazek to pewnie nie bedzie przeszkadzac i mnie nauczy.

pisałam o tym bo spotkałam się z przekonaniem: jest dziewicą=pewnie zero popędu(bo inaczej to już by w gimnazjum miała to za sobą), pewnie kłoda w łóżku itp a jak kobieta ma ochotę na seks raz na 2-3tyg to dla faceta chyba też ma znaczenie, że musi się "prosić" jeśli chce cześciej jak dla mnie wystarczy odpowiedni partner i chęci, przecież Ty, Kasiu, chyba nie skreślisz jak od razu nie zrobi Ci idealnej minetki

"Zwiazek latwo stworzyc, ale trudniej go utrzymac. Jak jest dobry sex dla obojga latwiej tego dokonac." ale no dobry seks, dla mnie może to być dominacja faceta, a dla kogoś dominacja kobiety itp "dobry seks" to chyba określenie subiektywne