Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Panowie. Kochaliście się kiedyś z czarnoskórą kobietą?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Albo Panie. Jak smakowała tzipka? Inaczej?:(

Gość Amerykan
Ja mieszkam w US i kilkakrotnie baraszkowalem z czarnymi. Maja wspaniale okrogle dupska i sa bardzo aktywne w kochaniu. Pamietam ja pierwszy raz mnie zdziwilo jaka rozowa w srodku jest ich cipka! Bardzo rozowa! I sperma tak pieknie wyglada na ciemnej, brazowej skorze! Polecam, lepsze niz biale kobiety, ale to nie regula!

Gość Lucky Fucky
pomarzyć o takiej czarnuli.

Gość heheheh
moj byl nijaki ,dlatego juz nie jestesmy razem...sexs z nim zadna specjalnosc...choc bardzo mnie pociadal

Gość ludzki przedmiot
Amerykan, rozmarzyłem się. Ale masz fajnie. W Polsce trochę mało czarnulek, ale i tak z roku na rok lepiej. A jak pachnie taka tzipka? Lepsza w smaku?:(

Gość ludzki przedmiot
Dziesięć studenta z Afrika:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D heheheh@ pytałem o kobiety.:(

Gość Amerykan
Tzipka jak tzipka, ale te kragle dupska to jest to. I maja takie ciasne zwieracze, tez rozowe i lubia je nadstawiac. A pachna roznie, tak jak bialaczki - jedne jak kwiatki inne jak zepsute sledzie, you know.

Gość dsadsada2121
ja byłem w burdelu w Hamburgu by zasmakować takiej egzotyki, nie żałuję. Cipka niesamowicie różowa a przy wejściu była dosłownie "łaciata" różowe plamki pomieszane z czarną skórką albo odwrotnie sam nie wiem ale było bosko. Specyficzne wielkie dupsko a ciało aksamitne i gładkie.

Gość Mulatki tez mogą być??
Ja zaliczyłem kilka mulatek :classic_cool: w tym dwie siostry :D

Gość ludzki przedmiot
Amerykan, Ok I know.:D

Gość dsadsada2121
smak taki sam jak nasze, azjatek też próbowałem przy okazji i tak samo bez różnicy w smaku ale rasa robi swoje.

Ja nie próbowałem ale chyba wali się tak samo jak białe. Przynajmniej ja zachowywałbym się tak, jak najlepiej potrafię. :classic_cool: Nie chciałbym bym bowiem być zapamiętany jako przygoda z białasem a z mężczyzną który odpowiednio dopieścił. :D ...

Bywam w Holandii...a tam jest bardzo dużo czarnych dziewczyn...spotykam się czasami z Jamajkami ( tak czarne aż mają fioletowy odcień )...a zarost na cipce jest tak twardy jak szczotka ryżowa ( na serio ) nic więcej...nasze kochane dziewczyny jak tylko chcą...to są nie do pobicia !!!

Gość ludzki przedmiot
Dzięki za opinie. Mimo to ciągnie mnie do takiej kobietki.:( Mam też wrażenie, że czarnoskóre panie więcej śluzu wydalają? Możliwe to? Wiadomo, że ogólnie to cechy osobnicze, ale.

Ludzki...uwierz albo nie...Twoja sprawa...często używają "śluzu" w areozu !!! Owszem Brazylijki mają podejście "geny" i cała reszta która angażuje się uczuciowo...co do wielkości przyrodzenia...he he he...mamy wiele razy większe od czarnych facetów !!!

Holandia to małe europejskie gówno. Postkolonialny wyprysk wielkich odkryć geograficznych. Dlatego nadal śmierdzi tam królowa. A nie jak u nas postkomunistyczna historia. :O

Jest Tobie lepiej...bywam też w innych krajach np Emiratach...Dubaju...wiesz co tam jest ? Same Rosjanki...

Wybierz się na zwiedzanie Afganistanu. :D Stanąć na górze i popatrzeć na ten piaskowy krajobraz niczym z Diuny Herberta :) Na razie wylatuje się tam na minie, bo ktoś wyobraził sobie że muszą żyć po Europejsku. :O

Gość ten co wyzej napisal
"mamy wiele razy wieksze od czarnych"-przyrodzenie...to tylko w marzeniach,niestety... a zapach-smak naturalny czarnoskorych jest nieco inny niz bialych... I oni wam powiedza to samo o nas.

A ten co wyżej...jeżeli Twój standsrd to 11 cm to współczuje he he he

Gość ten co wyzej napisal
czy ty widziales rozmiary prawdziwe czarnych ? w 100%nie!

Gość ja widzialam !
potwierdzam-wieksze ;-) i znikam,bo to do panow...

Gość taki sobie facet w srednim wi
Kochalem sie z europejkami, amerykankami z poludniowej, czarnymi i azjatkami. zdecydowanie najgorsze byly murzynki, choc ich cialo i duspko bardzo interesujace. Azjatki byly calkiem fajne, maja cos, co moze pociagac faceta, bardzo kobniece. Poludniowe amerykanki sa ogniste i maja cudowne ciala a eurpejki sami wiecie. Sa wspaniale ale bywaja tez i beznadziejne, jak wszystkie inne.