Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

huawei

NIE WIEM CZYJE TO DZIECKO

Polecane posty

Gość Elizabettth
komórka jakowa ja nie atakowalam cie tylko sie dziwilam ze tak szybko odrazu okresliłyście że nie ma takiej mozliwosci....powtorze ze wtedy nie bylo jeszcze mowy o terminie porodu tylko przypuszczalnym tygodniu ciażyktóry ktos tam mu powiedzial....co ktos tez napisal o ile jest prawda

Gość hauwei
4 styczeń mówiła pierwsza typiara u której byłam upewnić się tylko czy faktycznie jest to dziecko ona a 12 styczeń u typa do którego teraz chodze ona a ja mówię,że grudzien ona czemu mowisz ze grudzien? Ja bo tak czuje ona taka wiadomosc teraz dostalem.

Gość hauwei
Jeszcze jeden bardzo istotny fakt o ktorym nie wspomnialem. Ta dziewczyna wczesniej przez 3 lata sypiala z tym chlopakiem. Byli para. Uprawiali seks bez zabezpieczenia. Konczyl w niej w jej dni plodne. I tak przez 3 lata nic. Mi zdarzylo sie raz w tym marcu jemu w kwietniu. I tak nagle po 3 latach zalapalo im?

Gość dffdfdf
ale czepiłeś się szmaty, zrób badania DNA, jak nie masz pieniędzy to idź zarób na czarno, ale rób, przynajmniej będziesz wiedział czy jesteś ojcem dziecka, gdzie matka jest szmatą, bo jak się idzie pieprzyć to sie zabezpiecza a nie pierdoli jak kroliki

Gość Elizabettth
własnie o tym mowie same sprzecznosci sa wiec chlopak ma prawo miec watpliwosci

Gość hauwei
trafilem jak trafilem. Czuje sie okropnie. Jest mi wstyd jestem skolowany. Mam depresje. Jeszcze nawyzywac jej nie moge bo nie moze sie denerwowac.

Gość patka12345
jedz do UK, i składaj wniosek do sadu tamtejszego. Koszt badań zgodności DNA- 20funtow :) a tak na poważnie.. współczuje troche sytuacji ale złoty chłopak z Ciebie widać.. ze świeca takiego szukać ;) ahh gdyby moj sie tak przejmował, ze sie denerwować nie moge... jeśli czujesz, ze dziecko moze byc twoje i widać, ze chciałbyś byc ojcem tego dziecka to zmus dziewczynę do badań na ojcostwo.. A mamie powiedz jak wyglada sytuacja, moze ona cos mądrego doradzi?

Gość oleoleooleee
a ja myślę, ze autor jest zwykłym gówniarzem nie trzeba było uprawiać seksu z nią, a teraz nazywać ją szmatą dlaczego szmata? taki słodziutki mój panie jesteś? ale szmatą nazwać to bardzo proszę i tekścik typu "i nie moge jej nawyzywać", jak chcesz być odpowiedzialny to tak sie zachowuj, a nie tylko odgrazasz tu się jeszcze chciałbyś zabrac jej prawa rodzicielskie, krew mnie zalewa otrząśnij sie dziecko, bo na chceniu wszystko niestety zakończysz, no i jeszcze odgraża się pan małolat daj jej spokój święty, dla swojego spokoju zrób sobie to dna po narodzinach i już myślenie twoje woła o pomste do nieba pruć to ją mogłeś, było zajebiście, natomiast ona już nie mogła z innym, no i jest szmatą masz ledwo 20 lat i coś z głową niestety

Gość hauwei
ja mam co z glowa ? Moze i mam 20 lat, ale umiem rozroznic dobro od zla. Moim zdaniem do tego nie trzeba miec lat 50 tak jak pani zapewne. Dla mnie to jest proste, jezeli jest sie z kims w zwiazku to jest sie wiernym, a nie puszcza sie na prawo i lewo. Jezeli pani mysli inaczej to z pani moralnoscia jest cos nie tak i nie zazdroszcze pani partnerowi/przyszlemu partnerowi. Nazywa mnie pani gowniarzem, gowniarzem bylbym gdybym probowal sie od tego wymigac, a jest na odwrot. Jezeli dla pani dziewczyna ktora sie puszcza, nie jest szmata to jak pani taka osobe nazywa ? Mam nadzieje ze wiecej takich ludzi jak pani oraz ona na tym swiecie nie ma. Tak fajnie sie posuwalo i teraz sa tego konsekwencje, ale nie chowam kurwa glowy w poduszke i nie becze tylko mysle co z tym zrobic. Pozdrawiam.

Gość oleoleooleee
fajnie, ale puszcała się też z toba nie mam 50 lat i z moją moralnościa jest wszystko ok skoro spała z toba w marcu a z kolegą w kwietniu to z tobą już chyba nie spotykała się, co? więc z toba się nie puszczała a z nim już tak? chore mieliście po naście lat rozpoczynająć współżycie i niestety o kilka chyba za mało a ty nie wiesz do czego służy zabezpieczenie?

Gość oleoleooleee
ty jeszcze do mamusi przylepiony jesteś i życia nie znasz kolego ale wkrótce poznasz i nie będzie już tak kolorowo a mamusię nie zapytałeś, czy bzykać sie czy nie? dziwne trzeba było zpaytać

Gość hauwei
Gdyby umiala pani czytac ze zrozumieniem , ale chyba wtedy tego nie uczono wyczytalaby pani ze mnie zdradzala. Mieszkam z Mama, a pani co w wieku 20 lat robila ? Nie z pania moralnoscia, nie jest wszystko okej. Przez takich ludzi trace wiare w spoleczenstwo. Nie bede z pania dyskutowac, nie napisalem posta po to, aby wdawac sie w jakies glupie dyskusje ktore nie maja za grosz sensu.

Gość oleoleooleee
w wieku 20 lat nie puszczałam sie i wiedziałam do czego służy zabezpeiczenie, mimo, ze nie używałam tego dziecko, nie tobie oceniać moją moralność, zwyvzajnie mnie nie znasz, ale masz jeszcze za mało lat, zeby i tą panienkę tak oceniać wy chłopcy najpsierw bzykacie te panienki, a później rozpacz, bo sie puszczała z innym a to, ze cię zdradzała, to wasz problem, kiedyś dorośniesz i zrozumiesz pewne sprawy i spojrzysz na to inaczej wydaje ci się, bo masz 20 lat, ze jesteś strasznie dorosły, ale niestety nie, jesteś jeszcze dzieckiem skończona 18 lat nie powoduje nagle, że jesteś bardzo dojrzały, sam się kiedyś przekonasz nie wyzywaj dziewczyny od szmat i nie strasz utratą praw rodzicielskich, bo się na tym zwyczajnie nie znasz, nie znasz życia moje dziecko ale chwali ci się oczywiście to, ze chciałbyć mieć wkład w wychowanie tego dziecka, jeżeli oczywiscie jest twoje no i oczywiste jest, ze dalej kochasz tą szmatę bez odbioru

Gość hauwei
Rozmawialem z paroma bliskimi osobami o tej sytuacji. Ale nikt jej nie broni, jestes 1 osoba. Ktos kiedys powiedzial mi jezeli cos na dany temat powie Ci jedna osoba masz prawo to olac, jezeli dwie musisz sie zastanowic, jezeli powtorzy to trzecia osoba cos jest nie tak .Oczywiscie nie chcialem Ciebie urazic. Moim bledem jest to ze zakochalem sie w tej dziewczynie oraz , ze sie jej oddalem. Bo to ja czuje sie wykorzystany.

Gość azu
ty się oddałeś :D Dobre, myślałam że seks to decyzja dwójki ludzi a nie jakieś oddawanie się. Co do tego że ona czuje że grudzień to ona sobie może czuć ale usg nie kłamie. Rzeczywisty wiek ciąży wychodzi na usg bardzo wiarygodnie -szczególnie na początkowych usg. Nie napisałeś kiedy miała ost. okres. Ale nawet gdyby coś się przesunęło to i tak nie ma szans na poród na początku stycznia gdyby zaszła w połowie marca. Takie są fakty!

Gość hauwei
Nie napisalem bo tego nie wiem. Ona sama nie wie kiedy miala ten okres.

Gość hauwei
Zalozmy ze spalem z nia 15 marca. Gdzies wyczytalem , ze plemik w pochwie kobiety moze przezyc 10dni i po 10 dniach moze dojsc do zaplodnienia. Co daje nam 25 marca. Wiec ten 4 stycznia jest troche bardziej zblizony.

moim zdaniem okres miała około 30 marca a zaszła w ciaże dwa tygodnie około później.Mój ginekolog mówi że zawsze liczy się termin od pierwszego dnia ostatniej miesiączki...potem różnie wychodzi ale tak to mniej wiecej podobno wyglada.oczywiście moim zdaniem

Gość weź Ty się zastanów...
jakie bzdury wypisujesz...aż żal czytać. Jesteś dziecinny aż mi Cię żal. Co my tu wróżki? Nikt Ci na 100% nie powie czyje jest to dziecko za dużo zmiennych. Czy tak trudno to zrozumieć. Ty nie wiesz, ona nie wie, ten były nie wie, lekarz może się mylić, ona może zmyślać i manipulować i tak bez końca. Spałeś z nią i nie zabezpieczyłeś się więc jest taka możliwość. Poczekaj aż się urodzi i zrób testy. Tylko zrób bo czytając Ciebie zaraz się zacznie "jest to moje dziecko bo się tak samo uśmiecha" lub "bo sobie obliczyłem" itd. Na razie nie ma co dyskutować bo nawet nie ma o czym. Co mamy Ci tu obliczać każdy inaczej bądź wróżyć z kart. Pisały Ci kobiety, że są różne przypadki i w obliczeniach można gafę strzelić. Jak potrzebujesz wsparcie leć do mamy tylko nie rób dymu bo może wyjść jeszcze, że nie dość że jesteś rogaczem to narazisz się na śmiech a i tak ojcem nie będziesz.

Gość kiki868609
co z Ciebie za facet?! gówniarz a nie! jak mozna nazywać kobiete którą się kochało szmata? daj spokój poza tym skoro nie chcesz miec z nia nic wspólnego to po co dociekasz niestet tak jak pisałes dziecka jej NIGDY nie odbierzesz napewo nie w Polsce. Poz tym co za facet nie wychodzi za swoja kobietą kiedy ta się wścieknie i wyjdzie z imprezy?! nie marwiłes się o nią?. w dodatku zauważyłam że wypić sobie lubisz, na jej miejscu nic bym Ci nie powiedziała!.

Gość Killme
Moim zdaniem ojcem jest ten drugi. Sama urodziłam syna w grudniu, a do zapłodnienia doszło w marcu. Skoro ona rodzi w styczniu to do zapłodnienia musiało dojść w kwietniu.

Gość azu
chłopie ty chyba koniecznie chcesz być tatusiem co? Sperma może przeżyć do kilku dni w pochwie (ale nie 10 dni) ale 3-5 dni i to w sprzyjających warunkach czyli śluz umożliwiający im przetrwanie. Ale jak pisałam kilka razy nie ma opcji żeby plemniki były z 15.03 a kobieta zaszła ok 12.04 a taka data zapłodnienia wychodzi przy porodzie na początku stycznia. Nie ma więc opcji że zaszła w połowie marca i ma rodzić na początku stycznia!!!!!!!!!!!!!1 Niemożliwe!!!!!!!!!!!

Gość hauwei
dzieki za slowa krytki przydadza mi sie. Co do ostatniego okresu, po rozmowach i przesledzeniu starych rozmow wyszlo na to ze ostatni okres miala 3 marca. Byl to pierwszy dzien okresu a ostatni 9 czy 10.

Gość mmmmorela
Ja tu nie będę obliczać ani ustalać ko kiedy miał okres bo to bez sensu. Chcę Ci tylko powiedzieć nie daj się wpędzić w te wszystkie liczby, przypuszczenia i wyliczenia. Pomyśl trochę, zastanów się bez % Kochała się z Tobą bez zabezpieczenia z nim też nie wiadomo ile razy. Kręci cały czas raz jego raz "możliwe" że Twoje dasz sobie rękę uciąć, że nie zmyśla. Musi mieć jakiś powód żeby twierdzić, że to nie Twoje dziecko. Teraz sam się prosisz o to ojcostwo a ona może to wykorzystać. Jakby nie patrząc głupia i ciężka sytuacja dla niej. Następnym razem się zabezpieczaj. Uchronisz siebie i dziecko. Teraz jak się okaże że jest to Twoje dziecko a ona chce być z kimś innym to masakra. Szarpanie się i niepotrzebny stres od dzieciństwa. To, że przyznają Ci opiekę nad dzieckiem o bzdura. Z powodu wpadki nikomu dziecka nie zabierają. Ona tez może przedstawić swoją wersję dlaczego Ci nie powiedziała. Pomyśl następnym razem.

Gość hauwei
Nie powiedziala ze dziecko nie jest moje. Za pozno wpadlem w to. Nie wiem czy to jakas gra z jej strony. Badania tak czy inaczej zrobie. Bez tego sie nie uniknie. Nie mam zadnych problemow alkoholowych, nie pije. Wtedy to byly moje urodziny to wszystko. Od kiedy wiem o tej sytuacji tym bardziej nie ruszylbym alkoholu. Nie wiem czemu masz mnie za jakiegos alkoholika.