Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadamianka

Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego to cos sie kupuje?

Polecane posty

Gość Aminoty
Może zapytaj mojego teścia - kupił takie dziecku.

Gość zonaKraka
Jest proste, a są też ładniejsze tapicerki. Drewniane krzesełko jest lepsze niż co poniektóe plastikowo- ceratowe paskudztwa... Sama nie kupiłam bo potrzebowałam innego, ale takie wcale nie są złe.

Gość jjjhsd
W czym problem. Ja mam takie coś w piwnicy. Stabilne to jest. Służyło mojemu dziecku, dłużej niż łóżeczko ze szczebalkami. Najpierw jako wysokie krzesełko, potem stolik do rysowania, malowania, lepienia, klejenia. Jeszcze wnukowi posłuży jak przyjadą młodzi w odwiedziny.

Gość BbbuhuuhuMama
Mnie sie podoba..... Każdy ma inny gust i tyle

Gość żeby się głupi pytał!!
takie same pytanie z dupy za przeproszeniem, jak dlaczego ktoś kupuje wózek za kilka tysięcy. bo to jego pieniądze i jego sprawa na co je wyda. każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego

Gość a co żal dupę ściska
że ktoś zarabia? Nie każdy lubi badziewie opatrzone wielkim logo chicco itp. Krzesełko przede wszystkim jest drewniane, wgląda na stabilne i widać, że jest w nim sporo miejsca, całkiem nie zły wybór.

Ja mam takie, ale dostałam je a nie kupiłam. W sumie jest stabilne, drewniane i może służyć jako stolik z krzesełkiem np. do rysowania.

Gość jatezmampytanie
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego ktoś dziecku daje na imię Damian? To jest dopiero porazka.