Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihi co mi zrobiciee

Kryjecie sie z paleniem w szkole??

Polecane posty

Ja w gimnazjum sie kryłam ale teraz jak poszłam do liceum to zdarza sie że biore papierosa do ust jeszcze w klasie jak nauczyciela juz nie ma i ide zapalić go sobie w kiblu i sie relaksuje patrzac na kujonki idące srać :)

raz woźna weszła do kibla jak paliłam sobie i nic nie zareagowała na mnie :)

Gość saxsaxas
to mówisz że palisz papierosy, musisz być taka dorosła :)

no już od 3 lat pale :) a nie jestem jeszcze dorosła mam 16 lat :D

Gość miiauumiau
sax, mistrzu, koleżanka autorka chyba nie załapała ironii :D

Gość Andzia 85
Ja w podstawówce (8 klas) kurzyłam w pokoju nauczycielskim, nikt mi nie podskoczył bo mój stary był mafiozem :D

Gość 0o9i8u7y
Pal sobie gówniaro dalej , tylko nie płacz gdy kiedyś urodzisz dziecko i to dziecko będzie chore ponieważ mamusia musiała palić......- Wiem , że w wieku 16 lat nie myśli się o tych sprawach ale czas leci bardzo szybko i nim się obejrzysz będziesz miała 20 lat i nadal będziesz palić i wtedy zajdziesz w ciążę i urodzisz chore dziecko , tak więc zastanów się co robisz i rzuć to gówno , póki jeszcze nie jest za późno.........

Na pewno nie zamierzam miec dzieci w wieku 20 lat, z tym sie powstrzymam do 30 conajmniej :D

Gość jiojjo
potem będziecie żałować ze wpadłyscie w nałóg tak wcześnie

Gość 0o9i8u7y
Gdy chodziłem do szkoły to każda dziewczyna tak mówiła a potem w wieku 20 lat wiele z nich miały już brzuszek lub nawet były mamami , więc to tak jest , że słowa to jedno a życie to drugie.......

Gość jiojjo
niedawno smarki pod nosem miały a teraz pala żeby szpanowac

to chyba na jakiejś wsi mieszkasz :P moja starsze siostry maja 21 i 23 lata i ani one ani żadna z ich kolezanek nie mają dzieci :) a pale juz 3 lata i jestem już nałogową palaczką więc nie traktuj mnie jak smarkule która może "jeszcze skończyc póki nei jest za późno" :)

Gość Rob co chcesz ;)
Ale sie burza :) a ty tylko sie chcialas pochwalic.

Gość 16 lat i tyle juz palisz
w wieku 20 lat bedziesz miec cudna cere, piekne paznokcie i lsniace wlosy - juz zazdroszcze :)

a kiedy według ciebie jest normalny wiek na zaczynanie palenia? Wiekszość moich znajomych zaczeła w gimnazjum, no chyba nie w wieku 18 lat? :D

Gość uhb54-0o
Ok. palisz ale co jest lepsze - Palenie i wydanie na to gówno 400 zł miesięcznie czy wydanie tej kasy na jakieś fajne ciuchy ??? - Moim zdaniem to drugie ale to już twoje życie i twoja sprawa.......

Gość Mój stary pali
Mój ojciec pali i cały czas narzeka , że brakuje mu kasy i wtedy mu mówię , że gdybyś nie palił to miałbyś kasę ale to jak do kamienia , nic nie rozumie.......- Moim zdaniem papierosy powinny być traktowane tak samo jak narkotyki ponieważ to są narkotyki i działają w taki sam sposób jak amfetamina czy inne dragi czyli gdybym to ja był ministrem sprawiedliwości to doprowadziłbym do tego , że za palenie papierosów byłoby więzienie lub wysoka kara grzywny np. 100 tys. zł