Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masasasa

Chłopak miał inną ?

Polecane posty

Gość masasasa

Witajcie mam dziwny problem jesteśmy byliśmy ze sobą rok. Wczoraj zerwałam ze swoim chłopakiem. Niestety od jakiegoś czasu moja intuicja mi podpowiadała że ma kogoś na boku. Nie miał dla mnie wogole czasu niby jeździł do kolegów.Niby ja sie o wszystko czepiałam że co ja od niego chce itp.... chciałam sprawdzić jego telefon(kiedyś mi pokazywał bez problemu) tego dnia powiedział : CO NIE UFASZ MI ? NIE DAM CI TELEFONU.Jeżeli ktoś tak mówi to ma coś do ukrycia.... wczoraj uznaliśmy obydwoje że to nie ma sensu.... najbardziej zdziwiło mnie że był bardzo wystrojony auto wymyte wypolerowane wyczyszczone.Podkreśle że ostatnio dla mnie wogóle się nie stroił i nigdy nie było w aucie tak jak wczoraj.... On mi zaprzecza że to nie to że on był tylko ze mną i że on nie wiedział czy chce być ze mną nie wiedział sam czego chce tak mi powiedział.... Na początku zadręczałam się że to moja wina że ja coś robiłam źle potem zrozumiałam że chyba mu się znudziłam i że nie dorusł do poważnego związku.A wy co byście zrobili w mojej sytuacji ?

Gość Sammaa
Już dawno bym z nim zerwała. Co za sens męczyć się z kimś, kto nie zwraca na Ciebie uwagi? To tak czy inaczej kiedyś się skończy, a lepiej wcześniej, niż później.

Gość masasasa
eh no ale ja go kochałam. Potem jak mi przeszło użalanie się nad sobą uznałam że to wszystko nie ma sensu skoro on nie chce być ze mną ja nie moge mu dogodzić w niczym to sobie daliśy spokój.... teraz nie mam zamiaru mieć żadnego związku