Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurrwionaaa

Ale mnie wkurza moja młodsza siostra! no już nie mam słów!!!!

Polecane posty

Gość wkurrwionaaa

ma 13 lat i ostatnio zaczęła uwazac sie za wielka młoda artystkę i dziś zrobiła swoje pierwsze "dzielo sztuki"- pomalowala sobie rózową farbą plakatową podeszwy stóp i odbiła je na kartce i teraz łazi z różowymi girami i robi ślady na linoleum(rodzice mówią że to słodkie) i sie chwaliła przed rodzicami swoim "dziełem sztuki" oni jej mówią że śliczne, i chca jej odbite giry na na kartce na ścianie powiesić w pokoju:-o jak ona mnie wkurwia, jakie te bachory sa głupie.

Gość czerwona_porzeczka
E tam, ma dziewczyna jeszcze trochę dziecięcej fantazji, niedługo z tego wyrośnie. Sprzątasz po niej, że się tak irytujesz?

Gość wkurrwionaaa
pro prostu drazni mnie to wszystko... ale tak juz chyba jest że mlodsze rodzenstwo jest denerwujace.

Gość kozaczek2029
Wiesz Co ja Ci opowiem moją historię. Mam dwie siostry 9 i 12 lat starsze ode mnie. jak byłam młodsza, może miałam tak z 9,10 lat a one miały chłopaków (teraz to ich mężowie) to wszedzie za nimi chodziłam, siedizłam z nimi w pokoju teraz wiem, że to musiałbyć bardzo wkurzające (teraz mam 20 lat ;). Teraz świetnie się dogadujemy, rozwiazujemy razem problemy, wsieramy sie, imprezujemy. Nieraz szwagier wspomina jaka to kiedyś byłam, oczywiście w zartach a teraz jestem najlepsza szwagiereka z którą moze o wszystkim pogadać, wypić drinka :). Kiedyś się zmieni i vbedziecie najlepszym rodzenstwem :)

Gość jolcia20
Wiem co czujesz moja siostra jest zupełnie taka sama .chciała się pozbawić farbkami to zdemolowala farby za 50 zł nowe olejne sztaluge też szlak trafił .wiedzieliśmy rodzinnie przy kolacji a ona do mój ich rodziców GDYBYM NIEMIALA SIOSTRY TO BYLO BY LEPIEJ a co kur de ja mam powiedzieć niszczy wszytko wygania mnie z MOJEGO pokoju nie wiem jak mam wytrzymać z nią jeszcze 6 lat kocham rodziców ale przes tego potwora gdy kon że 18 wyprowadza się .najlepsze jest to ze ma urodziny wtedy kiedy ja tego samego dnia i miesiąca i prezenty czasami dostajemy wspólne na moja 18 będzie miał 10 ratunku !!!!

Gość gość
Jak rodzice wyjdą z domu, puść muzyke której ona nie lubi na maksa

Gość Olajulo

Mnie denerwuje młodszy btat, co mam zrobić? Ignoruje wszystko ale oni nic, ostatnio ( drugi dzień świąt) oblali mi nową bluzkę barszczem, a rodzice nic, stwierdzili, że to wypadek.