Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna Or.

Ufać mu ???

Polecane posty

Gość bioaronka
spróbuj tak jak ja, dowiedz się gdzie mieszka i pojedź do niego :) w moim przypadku jego matka powiedziała mi, że ma żonę :) przeszło jak ręką odjął :)

Gość Katarzyna Or.
Mam 27 lat przez 5 lat byłam kiedyś w związku z facet który nosił mnie na rekach i nigdy nie oklamał, widocznie nigdy nie poznałam faceta skurwiela który wykorzystuje dziewczyny tylko dla jednego, dla mnie to jakaś abstrakcja że ktoś do kogoś nic nie czuje a jest z kimś tylko dla seksu. Gdybym ja go nei kochała to w zyciu bym z nim do lózka nie poszla. Oczy mi się zaczęły otwierać :o

Gość Katarzyna Or.
ale ja bylam u niego, rozmawialam z jego rodzicami on niczego nie ukrywał przede mną.

Gość bioaronka
u mnie było podonie: praca w weekendy, chory ojciec. Nigdy nie został na dłużej, żadnego weekendu czy urlopu spędzonego razem! Sprawdź to autorko :) nie daj się wykorzystywać

Gość Katarzyna Or.
On chce u mnie zostać na dłużej i to raczej ja odmawiam bo muszę być w pracy, zastanawiam mnie że on nie chce wziąć choćby tygodnia i spędzić go gdzieś ze mną, w poprzednim poście napisałam że chce ze mną wyjechac na tydzień ale chodziło mi o weekend ...

Gość bioaronka
A jak wyglądała Twoja wizyta u niego w domu? Ty odmawiasza mu pozostania u Ciebie? Ja swojemu zostawiałam dorobione klucze, żeby czekał na mnie ... z obiadkiem :) ale się nie doczekałam :(

Gość Katarzyna Or.
Chciałam jeszcze cos napisać, mam przyjaciółkę która wróży ludziom w kart jest w tym świetna i chyba nigdy się nie myliła. Raz jedyny poprosiłam ją żeby mi powiedziała czy mogę mu ufać, rozłożyła te karty i powiedziała że on mnie nie okłamuje, że nie ma innej, że mi cięzko jest mu zaufać po tym co zrobił ale wobec mnie jest teraz szczery, w przyszłości przez moją zazdrości podejrzenia może się znaleźć w ramionach innej ale jak na razie powinnam mu ufac. Wiem że to może głupie ale trzymam się tej jej wróżby i bardzo chce w nią wierzyć...

nie dośc że jesteś naiwna to jeszcze w głupie wróżby wierzysz :o chyba nie ma dla Ciebie ratunku, idź być głupia gdzie indziej

Gość Katarzyna Or.
On ma pracę 200 km ode mnie więc cięzko byłoby mu przyjezdzać na kilka dni. Przyjechałam do niego, mieszka w mieszkaniu w dwóch pokojach zwykłe męskie mieszkanie, pojechaliśmy potem do jego rodziców, poznałam ich zjedliśmy kolacje i przyjechaliśmy do niego do mieszkania.

Gość bioaronka
URLOP, istnieje coś takiego w prawie pracy. Ile urlopów z Tobą spędził ten kochający mężczyzna?

Gość Katarzyna Or.
żadnego.

Gość bioaronka
No więc przelicz to sobie na lata znajomości :( Nawet jesli wmawia Ci, że Cię kocha to szuka czegoś więcej. Moim zdaniem miłość jest ważna, ale zaufanie jeszecze ważniejsze (odpowiadając na tytuł Twego tematu) w innym razie nigdy ne zaznasz spokoju

Gość bioaronka
Jesli nie zaczniesz myśleć Autorko to skończysz jak ja. Upijając się co wieczór, napychając się jedzeniem i tyciem dwa kilogramy na trzy tygodnie. MASAKRA!!! Uwierz mi i zacznij myśleć o sobie i swoim szczęściu zanim będzie za późno.

Gość Katarzyna Or.
"Nawet jesli wmawia Ci, że Cię kocha to szuka czegoś więcej" dlatego tak mi się to kłóci i nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi ale chyba trafiłaś w sedno bo mimo że kocha to chyba szuka czegoś więcej... Gdyby tak nie było to znikłyby konta na portalach, na facebooku zmienił by status na zajęty a ja czułabym że naprawdę mnie kocha a nie tylko wypowiada te słowa. Nie potrafię zaznać przy nim spokoju bo mu nie ufam, myślałam że to wrażenie się z czasem zmieni ale ciągle czuję to samo, gdyby mnie kochał rozwiałby mi wszystkie wątpliwości i traktował z szacunkiem a jak teraz o tym myślę to widzę jak jest a jak powinno być...

Gość Katarzyna Or.
bioaronka po prostu wiem już teraz jak będzie mi go brakowało i jak będe tęsknic za nim, ja przez dwa lata nie potrafiłam przestac o nim myśleć. Jak z nim zakończe tą znajomości to będę co noc ryczeć i tęsknić za tym żeby mnie objął i był przy mnie znowu. Wiem że powinnam to skończyc bo intuicja mi mówi że jeszcze nie raz mnie okłamie

Gość bioaronka
intuicja Ci dobrze podpowiada, a fakty potwierdzają. Ja po swoim internetowym zawodzie zbierałam się przez dwa miesiace, ale się udało. Zostałam najlepszym pracowikiem :) i to właśnie praca i przyjaciele mi pomogli. O moim neszczęściu nikt nie wie, bo wstydziłam się powiedzieć ale teraz czuję spokój :) i wiem, ze w życiu czeka mnie jeszcze coś dobrego :) a tak przy okazji już się stało :) mój brat poprosił mnie żebym została mamą chrzestną :) u nas to szalenie duża odpowiedzialność :)

Gość Katarzyna Or.
bioaronka dziękuję za rady, na pewno dały mi do myślenia i w sobotę jak się spotkamy będę chciała to zakończyć bo nie widzę w tym już większego sensu... Ps. Gratuluje ;)

Gość bioaronka
Daj znać jak poszło :) Powodzenia :)

może po prostu go olej z dnia na dzień? ruchacz nie będzie wiedział o co chodzi, zdziwi się że taka fajna chętna dupa mu uciekła, i o to chodzi. nie ma co się przejmować tym cwaniakiem. przestan się z nim kontaktować, ignoruj go i tyle

Gość Katarzyna Or.
Odezwę się po sobocie... :) chyba wolę już teraz pewna sprawy wyjaśnić z nim sobie w cztery oczy niż olewać, wolę wiedziec na czym stoję i chce żeby on tez wiedział ale dziękuję za rady i pozdrawiam :)

Gość bioaronka
tak trzymaj :) nie daj się byle komu :) zajrzę tu w sobotę :)

tylko uważaj, bo z tego co widze to on jest cwaniak, a Ty naiwna, nie wierz w jakieś czułe słówka, zapewnienia że będzie lepiej albo że sobie coś wyobrażasz :o chyba nawet nie zdajesz sobie sprawy jak faceci są zakłamani

Gość 12321233
są siebie warci: ruchacz i ruchadło ;) a ten sms z masażem chyba mowi wszystko, ale ty jestes glupia, nie dosc ze latwa to glupia

Gość miłka123
spróbuj z nim być... jeśli go kochasz to zrób wszystko, żeby się upewnić jak jest... porozmawiaj z nim po prostu. Może uda się wszystko wyjaśnić

Gość a ja powiem ze...
a ja Ci powiem, że miłość jest ważniejsza. Nie jakieś chłodne kalkulacje co jest lepsze!! nie liczenie plusów i minusów!! Co to jest, to co Ci radzą inne? Inwestycja gdzie liczymy plusy i minusy czy miłość? Kochasz go? Bądź z nim. Te inne rady są przez pryzmat ich własnych doświadczeń. Nie możecie żyć bez siebie? Spotykajcie się. DLa miłości lub nawet choćby dla seksu. To lepsze niż robienie tego samej.

Gość bioaronka
a ja myślę, że nie powinniśmy podejmować decyzji za autorkę. Naszym zadaniem jest pokazanie dobrych i złych stron sytuacji, podzielenie się doświadczeniem. a tak przy okazji - spotykanie się dla sexu? A co potem? Jak już skończy się fascynacja? Miłość? Musi być z obu stron :) Zaufanie - to bezcenna rzecz. Ja sama myślałabym w kategoriach mego całego życia a nie chwilowych przyjemności. Ja chciałabym być z mężczyną nie na 'chwilę' lecz na lata. Jak więc napisałam - zostawmy decyzję autorce :)

Gość zaufanie?
Zaufanie? Ufamy to nie sprawdzamy... ale gwarantuję że jakby sprawdzić każdego... to można by zmienić zdanie... o nas też drogie panie ;) Jak myślicie?

Gość ni podam nicka swojego lepiej
Miałam tak samo, z facetem, identyczna sytuacja, m.in. miał konta na portalach randkowych i mowił tak samo jak TY piszesz ze ma je ot tak bo są, a ja głupia mu ufałam, ale w koncu podszyłam się pod inną laske i napisalam na jakism portalu randkowym do niego, troche musiał mi zaufac w rozmowie az w koncu sie dowiedzialam prawdy ze posuwa jakąs 40tke z innego miasta, skur..wie..l i tak w tym dniu skonczyła się nasza DŁUZSZA znajomość, myslal ze ma z głupią do czynienia, Pan inżynier się MYLIŁ WYSZEDŁ na kompletnego IDIOTĘ ! Nawet nie przeprosił mnie osobiście bo juz nie miał odwagi... A ja zerwałam w jeden dzien zjaomość 2 letnią. TEŻ jak doznasz prawdziwego szoku, to nabierzesz obrzydzenia do niego jak i JA, i zmądrzejesz w ciągu paru godzin, potem troche to boli popłaczesz pożalisz się, powściekasz ale to wszystko minie... i uznasz ze to była najlepsza decyzja.

Gość cały czas to samo
cały czas to samo.... same opinie zdradzonych i porzuconych kobiet. A jakieś szczęśliwe jak ja są? Czy tylko same narzekania? Przykre to, że innym doradzacie to na podstawie tego co was spotkało a nie myślicie że każda sytuacja może być inna ;)

Gość a co sie dziwisz
jak ją traktuje tak wlaśnie jak niejedna z nas przeszła to samo, wiec lepiej niech wie co moze sie spodziewac, a nie daje z siebie głup..ia robic.