Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOF

Prawo przyciagania dziala?

Polecane posty

Gość LOF

Czy mozecie podac jakies przyklady? Jakie mieliscie marzenia i jak sie zrealizowaly? dlugo musieliscie czekac na efekty? czy cos Was zaskoczylo?

Mnie się wydaje, że działa. Mi pomogło przyciągnąć faceta takiego, którego chciałam, choć myślałam, że nie będę mieć u niego szans. I jeszcze wiele innych, choć mniejszych sukcesów.

Dziala, nie wiem na jakiej zasadzie, moze tylko takiej ze pozytywnie nastwiony czlowiek nie sabotuje swojego sukcesu. Tak czy siak...dziala.

Gość LOF
a jak przyciagnalas idealnego faceta:)? napisz jesli mozesz. myslalas o tym? wyobrazialas go sobie? jak sie poznaliscie:)

moze działa ale z lekkimi wadami ... tez sobie wymarzyłem moj ideał kobiety i mozna powiedziec jestem blisko tej kobiety ale jednak nie z nia

Gość bazyli:d
prawo przyciągania dziala pod warunkiem znajomości innych 7 praw rządzących wszechświatem. 1.Wszystko jest rezultatem zróżnicowania Nieskończoności. 2.Wszystko podlega ustawicznym zmianom. 3.Każda rzecz i każde zjawisko posiada swoje przeciwieństwo. 4.Każda rzecz i każde zjawisko ma swoje dwa oblicza. 5.Nie istnieje identyczność. 6.Im mocniejsza jest cecha danej rzeczy, tym większe jest przeciwieństwo tej cechy. 7.Cokolwiek ma początek musi dobiec końca.

Właściwie to ja przyciągnęłam każdego z moich byłych i obecnego również :D Nieważne czy znałam go wcześniej, czy wyobrażałam sobie cechy. Mojego obecnego znałam z widzenia i z opowieści znajomych i marzyłam o nim około pół roku, aż nas sobie przedstawiono i wszystko potoczyło się tak jak chciałam.

Kiedyś też podkochiwałam się w koledze ze szkoły i wyobrażałam sobie różne sytuacje razem, co robimy, jak spędzamy czas itd. :D I faktycznie kilka lat później byliśmy parą, a to co sobie wyobraziłam działo się naprawdę. Niestety nie wszystko potoczyło się potem dobrze, tak jak napisał ktoś wyżej, że prawo przyciągania działa, ale z pewnymi wadami. Trudno mi było po prostu wyobrazić go sobie, jak mówi, że mnie kocha i faktycznie, to nigdy nie miało miejsca.

Gość LOF
ja teraz zmienilam prace i pracuje z bardzo fajnym facetem, wlasciwie bardzo bliski idealu! dobrze sie rozumiemy, nadajemy totalnie na tej samej fali...chyba oboje jestesmy zaskoczeni ze tak sie super czujemy w swoim towarzystwie....ma dziewczyne, wiec ja to traktuje jako przyjazn. po za tym milosc w miejscu pracy? no nie wiem....