Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOF

prawo przyciagania dziala

Polecane posty

Gość LOF

Czy mozecie podac jakies przyklady? Jakie mieliscie marzenia i jak sie zrealizowaly? dlugo musieliscie czekac na efekty? czy cos Was zaskoczylo?

Gość mauram
Marzyłą mi się podwyżka w pracy, napisałam na kartce kwotę podwyżki i zaczęłam sobie wyobrażać, że już ta podwyżkę mam. Ale po paru dniach doszłam do wniosku, ze to chore i pieniądze same mi z nieba nie spadną. W międzyczasie utwierdziłam się w przekonaniu, ze podwyżka mi się należy. No i poszłam do szefa, przedstawiłam swoje racje i dostałam tę podwyżkę. I na dodatek kwota , którą chciałam dostać nie była kwotą brutto, a kwotą netto.

Gość ummmmmmmm ummmmm
właśnei wyobrażam sobie jak angelina jolie robi mi loda dam znać jak się spełni 🖐️

Gość ksksks123512
uwierz że działa ja teraz stosuję chcę mieć pracę w księgowości tylko o tym myślę i na pewno przyciągnę nie raz już działało

Gość buahah ahahahahahah
prace to się znajduje kwalifikacjami a nie pierdoleniem w głowie :O🖐️

Gość LOF
chyba wazne jest to zeby dzialac, czyli vizualizowac sukces ale konkretnie dzialac!

Gość miriam_M
myślę, że to kwestia podejścia i wiary w to :) od lat mówi się, że jeśli się czegoś pragnie to można to otrzymać :) "Wyobraźnia jest wszystkim, jest próbnym przeglądem tego, co się w życiu przyciągnie." Albert Einstein

Gość LOF
Feel = czyli czuc, wiara to tez uczucie, ktore jest w sercu...i przenika cala nasze istore. wszystko jest energia