Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem...................aa

Nie umiem się kochać, leze jak kłoda i nic nie robie !! :(((

Polecane posty

Gość a jak to się stało
to ile byliście razem? ile czasu minęło az sie zdecydowałas na seks? ile miałaś lat?

Gość porażka i tyle co ja mysle
tez tego nie rozumiem ale ile jest takich dziewczyn :O ktore godza sie na wszystko by kogos miec ,bo nie potrafią odejsc :O

Gość Niebiessskoooka,,
masz zgode Głownego Inspektoratu Sanitarnego na wprowadzanie tego shitu do obrotu w Polsce? Masz pecha bo tam pracuje, jutro strona zostanie zgłoszona, skonczy sie moze trucie naiwnych ludzi prochami z tajlandii

Gość a jak to się stało
autorko podasz do siebie jakis kontakt?

Gość asdzxc
do niebieskookiej , poleciłam to co mi pomogło , ja tym nie handluje tylko tam kupiłam a taki suplement diety kupisz sobie w każdej aptece np. http://www.domzdrowia.pl/40715,erotic-dla-kobiet-20-kapsulek.html , suplement jest wyprodukowany w Polsce prze firmę P.P.H.U "GORVITA" Szczawa 106 ,34-607 Szczawa Małopolskie ,Polska a nie w tailandi :) http://www.gorvita.com.pl/kontakt.html . ja chciałam pomóc kobiecie a nie reklamować bo sama wiem jak to jest iść do apteki i prosić o taki produkt można się zaczerwienić, a w sklepach internetowych jestem śmielsza i często z nich korzystam , no ale syty nie zrozumie głodnego.

Gość a jak to się stało
mam nadzieję ze zajrzysz tu jeszcze

Nigdy nie czytam dyskusji,więc odpiszę na sam temat. Jak tak można? Nie masz przyjemności z seksu?

Gość kolezanko gdybyś
czytała to nie pytałabys o to:O

Gość mamodwrotnie
Ja to dopiero mam problem ale ukrywam bo inaczej się nie da niby mam z mężem bardzo udane życie seksualne i potrafię aktywnie urozmaicać ale co z tego jak nie mam przyjemności gdy jestem aktywna, jakoś mnie to tak rozprasza że gasną we mnie przyjemne odczucia i ta moja aktywność jest moją toksyną za to jak leżę jak kłoda to jest super , ekstaza i orgazm, cos nieziemskiego, kłoda może się skupi,ć na doznaniach i je tak wysublimować że jest mega odlot, a aktywność gasi te doznania co robić ja najczęściej wybieram aktywność bo wstydzę się być kłodą i mąż woli mnie aktywną potem muszę poprawiać poprzez autoerotyzm jak mąz nie widzi z utęsknieniem czekam na to by pozwolić sobie być kłodą ale nie moge zbyt często bo mąż mało lubi taki seks z kłodą jak przekonać męża do polubienia szczęśliwej kłody w łóżku? Nie namawiajcie mnie na rozmowę z mężem bo rozmowy NIC nie dają a pogarszają

Gość nononononon
fajna prowo - się uśmiałem :D :D a wy łykacie jak karpie hodowlane namoknięte żyto :classic_cool: